עבור לתוכן

קניתי AC 64 pro ועשיתי נזק לתושבת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי היום את הקירור הנ"ל, בהתחלה חיברתי אותו כמו שצריך.

הכל עבד מצויין, ואז נזכרתי שיש לי משחה AS 5 זרוקה איפשהוא בבית, אז החלטתי לפרק אותו ולשים את המשחה מחדש.

לצערי ההתקנה לא הלכה חלק מסיבות לא מובנות, ובטעות שברתי את הקליפסה בתושבת הAM2 שלי, אומנם זאת חתיכת פלסטיק מסכנה,

אבל בלעדייה אני לא יכול לחבר את הקירור.

עצוב אני יודע.

מה אפשר לעשות במצב כזה. אפשר לקנות רק תושבת?

בנתיים הדבקתי את החתיכת פלסטיק שנפלה באמצעות דפק אפוקסי מיוחד, אני מריץ את המחשב שהוא במצב הפוך, והקירור רק יושב עליו ולא תפוס.

הדבק הזה אמור להיות כמו פלדה אחרי 8 שעות בערך. מה אתם אומרים זה יצליח להחזיק את הקליפסה בצורה חזקה שתצליח לתפוס את הקירור?

מקווה להצעות... ???

פורסם

היתה מנסה לעלות תמונה של החלק שנישבר ,ואם זה התושבת אולי ניתן להחליף אותה .

לתושבות 478 החלפתי כי הם תפוסים עם כליפסים ,לגבי ה AM2 אני מאמין גם שניתן, לא היתי ממליץ לך

לעבוד עם המחשב כשהקירור לא תפוס..

פורסם
  • מחבר

התושבת עצמה ניתנת לפירוק בקלות באמצעות 4 ברגים.

אז פירקתי אותה, הדבקתי את הקליפסה השבורה באמצעות הדבק האפוקסי שבתמונה, ניתן לזהות בקלות את הקליפסה המודבקת.

אני אעשה בדיקה מחר בבוקר, ונקווה שהדבק הצליח לתפוס את זה כמו שצריך.

אם זה לא הצליח, אני אצטרך לשבור את הראש מהיכן אני משיג תושבת כזאת.

או שאני אנסה לאלתר משהו, יש רעיונות?

kHtHyBy_noshmim-m.jpg

]

פורסם

מזכיר לע בעיה דומה שהיתה אצל החבר שלי, עם סוקט דומה -939

פשוט השגתי מחנות כלשהי במחיר סימלי כזה פלסטיק מקירור אחר

אני גם בטוח שקיים פסטיק כזה למישהו פה, כי יש גופי קירור שמחייבים להסיר את הפלסטיק השחור הזה לפני התקנתם ואולי מישהו מהמשתמשים האלה יוכל לארגן לך פלסטיק שכזה

פורסם
  • מחבר

אחד הדברים המבאסים, AMD פישלו חזק לדעתי לפחות בתושבת הזאת.

איך הגיוני ששני קליפסות מסכנות כאלו אמורות להחזיק קירורים מפלצתיים כמו הBT VX וכו'.

קיצר באסה.

מקווה שיש איזה צדיק בסדום שיהיה מוכן למכור לי במחיר סמלי את התושבת שלו....

פורסם

אם הדבקת עם הדבק האפוקסי לפי ההוראות אז החיבור אמור להיות חזק יותר מהפלסטיק עצמו..

פורסם

למה לעזאזל פירקת את הקירור...הרי הוא מגיע מראש עם AS5 מרוחה על הבסיס...

בכל אופן..אם אתה רוצה להסתכן..זה בחירה שלך..נסה לראות אולי יש לך אפשרות להשיג מהTZ או חנויות למיניהם..

פורסם

אחד הדברים המבאסים, AMD פישלו חזק לדעתי לפחות בתושבת הזאת.

איך הגיוני ששני קליפסות מסכנות כאלו אמורות להחזיק קירורים מפלצתיים כמו הBT VX וכו'.

קיצר באסה.

מקווה שיש איזה צדיק בסדום שיהיה מוכן למכור לי במחיר סמלי את התושבת שלו....

לכן ברוב הקירורים המפלצתיים את פשוט מוריד את הbackplate(הפלסטיק השחור הזה) ושם את הפלטה של הקירור עצמו(כמו לטייפון של TT)

מה שVatos-Locos הראה בקישור אצל הדובים, זה בוודאות ל939, כי לAM2 יש 4 נק' חיבור לעומת 939 שיש רק 2

ממליץ לך לחפש את זה בחנויות מחשבים השונות, במקרה הגרוע יקחו על זה מחיר סימלי, וסביר להניח שיתנו לך אפילו בחינם

פורסם
  • מחבר

ח'ברה אני מאוהב בדבק האפוקסי שלי,

וואלה הצליח לתפוס את הקליפסה מהפלסטיק כמו פלדה!

ואפילו לא חכיתי 8 שעות (איבדתי את הסבלנות).

בנתיים מרחתי את הAS 5 שלי, והרכבתי את הקירור. והכל יציב וקריר. אגב המשחה שמגיעה עם הקירור היא MX 2 ולא AS 5.

פורסם

אל תשכח להגדיר בביוס כיבוי אוטומטי בטמפ' מסויימת, במקרה והחיבורים יום אחד ישתחררו.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה כבר, תודה בכל מקרה :cool2:

קירור לא רע בכלל יחסית ל90 שקל שהוא עולה לא?

פורסם

אכן כן, מחיר מעולה, תתחדש (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים