עבור לתוכן

רמקולים פשוטים עד 400 ש"ח + איך למקם רמקולים?

Featured Replies

פורסם

הי,

אני רוצה לקנות רמקולים חדשים שיחליפו את הרמקולים הנאמנים ב 30 שקל שהיו איתי כבר שנים רבות.

מעולם לא היו לי רמקולים יותר רציניים מאלה כך שאני לא ממש יודע למה לצפות מרמקולים.

הדרישות שלי פשוטות:

* אני לא ממש רגיש למוסיקה כך שמבחינת "איכות הצליל", כל מה שאתם מחשיבים כסביר הוא מעל ומעבר בשבילי...

* עיצוב שחור/אפור

* מינימום אורות מנצנצים, או לפחות שיהיה אפשר לכסות את האורות בקלות.

* ניצול מקום טוב- לדוגמה הרמקולים שיש לי עכשיו מעצבנים כי החוט ביניהם קצר מידי ואני לא יכול למקם אותם בדיוק איפה שאני רוצה.

* אין לי כוח להתקין רמקולים על קירות או למתוח כבלים על הקיר וכו'.

* חיבור לאוזניות

משיקולי ניצול מקום ופשטות, אני מסתכל בעיקר על 2 רמקולים או 2.1 רמקולים.

ויש לי שאלה: איך בכלל ממקמים את הרמקול האמצעי הגדול על השולחן?? מאחורי המסך? על הקיר? מתחת לשולחן? בצד ???

מחיר הוא פחות שיקול עבורי, אבל אני לא רואה שום סיבה שרמקולים פשוטים יעלו יותר מדי.

תודה!

פורסם

תוכל למצא דיונים רבים לגבי סוג הרמקולים בטווחי המחירים האלו ע"י שימוש בכפתור החיפוש בפורום אודיו וקולנוע ביתי .

לאחר שתבחר רמקולים יהיה הגיוני יותר לסייע במיקום .

בהיתיחס לדרישות שלך ממערכת השמע הייתי ממליץ לך לבדוק מערכת של 2.0 ולא 2.1 ( איכות טובה , חוסך מקום )

http://hwzone.co.il/articles/audio_guide/

HWzone - פורטל המחשבים הישראלי - מאמרים - מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי

עריכה :

הוספתי לך קישור למאמר של אנטולי ( מומלץ בחום )

פורסם

אני לא מאמין שבקתציב מחיר הזה יש מה לקרוא את המאמר..

הרמקול האמצעי אמור להיות על הרצפה

ומומלץ להרחיק אותו כ15 סמטימטר מקיר / עצמי שיפריעו לו

במקור במגרת התקציב כאן עדיף לך ללכת על הATP3

כפי שכבר הומלץ פה בפורום בתקציב הזה הם המשתלמים ביותר

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24875

תהנה

פורסם

^^^את הביקורות של אנטולי ממולץ לקרא בלי שום קשר לתקציב אלא בקשר לידע ( אני בטוח שהנושא הזה מוסכם )

להבדיל דווקא - לדעתי - פערי תקציב אפשר להשלים בידע - כלומר גם אם התקציב שלו נמוך חשוב יותר שהוא ישתמש בו בתבונה , לדוגמא מיקום נכון של רמקולים מונע / מקטין עירבול והתוצאה הישירה איכות טובה יותר של שמע . בקיצור עדיף להעשיר את הידע מאשר את המוכר בחנות ( :smile1:)

פורסם

בסדר אבל הבן אדם לא בא בשביל להתחיל לפתח פה משהו

הוא רצה בסה"כ המלצה ובנתינת הלינק הזה בעצם לא עזרת בכלום

ברמקולים כמו הATP3 מיקומם הנכון של הרמקולים לא יהווה שיפור סאונד משמעותי

שאני בספק אם כותב ההודעה ירגיש בו

פורסם

בזה אני חולק עליך

את הרמקולים רצוי למקם ( ATP ) במרחק של 60 - 70 סמ' כדי לקבל צליל טוב ואת הבאס באמצע מתחת ואז יש לך איזון של צליל כמו כן כמו שאמרת המרחק מהקיר חשוב .

ובשאר הבחור נימצא/ רשום באתר כשנה וחצי - הוא פה בשביל ידע

אבל ^ לא "אלך איתך לרב"ובאמת זה לא עד כדי כך עקרוני ( שלי ממוקמים טוב ) והוא שאל על מיקום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים