עבור לתוכן

התייעצות בקשר לשדרוג

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה, רציתי לשאול אתכם מספר שאלות בקשר למעבד + לוח אם שאני עומד לקנות בחודשיים הקרובים.

המפרט שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ (של אינטל) , 2GB RAM (חברת Kingstone , זה DDR עם 400MHZ) וכרטיס מסך X1950PRO 512MB AGP8X

ורציתי לקנות מעבד + לוח אם חדשים שיתאימו לכרטיס מסך והזכרונות , אז מצאתי 2 לוחות אם ורציתי לשאול אתכם מה כדאי מבין שניהם כי אני קונה את המעבד Quad 2 Core Q6600 (בערך ב1050 ש"ח ממור לוי עם הנחה) , אז הנה הלוחות אם:

זה הראשון

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4713

וזה השני

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4140

ובקשר למעבד, זה המעבד בעקרון (ה Q6600) , האם המחשב ישופר ויעלה לי את ה FPS בהרבה (ואני מדבר על שינוי ניכר כי שמתי לב שזה העלה לי את הביצועים מן הסתם עם הכרטיס מסך החדש X1950PRO אבל אני שם לב שכאילו אפשר להשיג תוצאות וביצועים טובים יותר).

תודה לעוזרים.

פורסם

שדרוג לא מומלץ

תמתין עד שיהיה לך מספיק כסף ותשדרג הכל (לוח,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך)

פורסם
  • מחבר

שדרוג לא מומלץ

תמתין עד שיהיה לך מספיק כסף ותשדרג הכל (לוח,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך)

אתה יכול טיפה לפרט? , הכרטיס מסך חדש ואני דפוק שלא חשבתי קדימה שאני אעבור ל PCIE (הלוח הזה תומך גם AGP וגם PCIE) אבל הקטע שבגלל זה אני נדפק , אין לוח אם אחר?

כי אין לי הרבה מה לעשות ואני לא הולך לקנות עוד כרטיס מסך ..

פורסם

אתה יכול טיפה לפרט? , הכרטיס מסך חדש ואני דפוק שלא חשבתי קדימה שאני אעבור ל PCIE (הלוח הזה תומך גם AGP וגם PCIE) אבל הקטע שבגלל זה אני נדפק , אין לוח אם אחר?

כי אין לי הרבה מה לעשות ואני לא הולך לקנות עוד כרטיס מסך ..

אני מבין את הבעייה שבה אתה נימצא , אבל תסכים איתי שזה פשוט קומבינצייה ממש לא טבעית של רכיבים !

עשית טעות עם הכרטיס מסך , אבל יהיה חבל כפליים אם הטעות של הכרטיס מסך תגרום לך לעשות אותה טעות עם הרכיבים האחרים !

פורסם
  • מחבר

הלוח אם יגביל איכשהו את המעבד או את הכרטיס מסך , זה מה שאתה מתכוון?

פורסם

הלוח אם יגביל איכשהו את המעבד או את הכרטיס מסך , זה מה שאתה מתכוון?

ועוד עם זכרונות DDR1

הבט , בכל הכנות אין לי מושג איך זה יעבוד טוב , אין לי נסיון עם מפרט כזה

מה שאני יכול לומר בוודאות שה"מתכון לעוגה" הזה לא נשמע טוב ולא מריח טוב ולא ממש עושה חשק לאכול אותה , רק אם אתה ממש מת-מרעב

בקיצור רק אם אתה ממש מת-מרעב לשידרוגים הייתי שוקל את זה , אבל נראה לי שתצער על זה בעתיד

זה פשוט נראה לי "חטא על פשע"

פורסם
  • מחבר

ועוד עם זכרונות DDR1

הבט , בכל הכנות אין לי מושג איך זה יעבוד טוב , אין לי נסיון עם מפרט כזה

מה שאני יכול לומר בוודאות שה"מתכון לעוגה" הזה לא נשמע טוב ולא מריח טוב ולא ממש עושה חשק לאכול אותה , רק אם אתה ממש מת-מרעב

בקיצור רק אם אתה ממש מת-מרעב לשידרוגים הייתי שוקל את זה , אבל נראה לי שתצער על זה בעתיד

זה פשוט נראה לי "חטא על פשע"

אין לי ברירה , אני מוכר את הX1950PRO למרות שיש לו בקושי שבוע והוא חדש ב 850 ש"ח :< , עבדתי תוכל להמליץ לי על לוח אם (שלא יהיה יקר ממש) אוקי בכל מקרה אל תדאג בקשר לזכרונות יש לי בבית 1GB של DDR2 (משהו 667 נראה לי) ולא בעיה לקנות בעתיד עוד 1GB אז רק תתן לי את השם של הלוח אם או מאיפה אני יכול לקנות ואני אברר אם יש במחירון של מור לוי.

פורסם

Gigabyte GA-P35-S3L

פורסם
  • מחבר

Gigabyte GA-P35-S3L

אוקי מצויין יש אותו במור לוי במחירון והוא עולה 115$ ללא מע"מ ככה שזה יוצא בדיוק 460 ש"ח , אז נסכם כך את הכרטיס מסך אני קונה מפה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461

את הלוח אם ממור לוי במחיר של 460 ש"ח וביחד זה יוצא (1260) , ואז ה Q6600 ישב עליו ללא דאגות?[br]פורסם בתאריך: 2.11.2007 בשעה 16:50:56

אוקי מצויין יש אותו במור לוי במחירון והוא עולה 115$ ללא מע"מ ככה שזה יוצא בדיוק 460 ש"ח , אז נסכם כך את הכרטיס מסך אני קונה מפה

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6461

את הלוח אם ממור לוי במחיר של 460 ש"ח וביחד זה יוצא (1260) , ואז ה Q6600 ישב עליו ללא דאגות?

פורסם

תתחדש , הכל יעבוד מצויין

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אתה אומר שזה ילך טוב? נכון לעכשיו עוד חודשיים אני קונה שירדו עוד המחירים (אם ירדו בכלל אבל זה לא משנה)

המעבד

Intel Core 2 Quad Q6600

הלוח אם

GA P35 S3L

הכרטיס מסך

ATI Raedon X1950XT/PRO 512MB PCIE ( אני מחליף / משדרג מאותה חנות ).

הזכרונות

Kingstone DDR2 667MHZ 2GB

והכל ישתלב טוב ויעלה את הביצועים ממש?

פורסם

הביצועים בהחלט ישתפרו , למעט משחקים , המשחקים כידוע תלויים בעיקר בכרטיס מסך

עוד חודשיים ייצא מעבדי ה-Penryn

פורסם
  • מחבר

הביצועים בהחלט ישתפרו , למעט משחקים , המשחקים כידוע תלויים בעיקר בכרטיס מסך

עוד חודשיים ייצא מעבדי ה-Penryn

גם עכשיו משחקים עובדים לי טוב אבל אני מרגיש שכאילו משהו מגביל אותו ובמקרה הזה זה כמובן המעבד , אני רוצה את המחשב נטו למשחקים ואני לא מדבר על הגדרות הכי גבוהות אבל לפחות שיפעל טוב ולא על LOW , כי סך הכל חוץ מ CRYSIS הכל עובד לי חלק ונגיד משחקים כמו Dark Messiah אם אתה מכיר אני רוצה שלא יקרה מצב שה FPS ירד מ30.

אז מה עושים בנוגע למשחקים ? ה XT או ה PRO לא יסחוב אותם יותר טוב עם מעבד + לוח אם חדשים?

פורסם

אם המטרה של המחשב הוא משחקים אז כדאיי (אם יש אפשרות) להשקיע יותר בכרטיס מסך ופחות במעבד ולקנות כרטיס מסך תומך DX10

פורסם
  • מחבר

כן אבל אז הביצועים ירדו :\ אין לי בעיה להשקיע ב8800GT אם זה ממש חשוב

או שתמליץ לי אתה על מעבד חלש יותר וכרטיס מסך חזק יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים