עבור לתוכן

התלבטות קשה בנוגע לקניית מעבד

Featured Replies

פורסם

הקנייה היא יותר של מחשב כולו מאשר רק של המעבד אבל זה לא מה שמשנה כרגע ;)...

כמו שכולכם בטח כבר יודעים אינטל מוציאים בקרוב את הסדרת מעבדים החדשה... מה שאומר שהסדרה תוזיל את המחירים של המעבדים הישנים... השאלה היא מתי יוצאת הסדרה החדשה... יש כאלה שאומרים עוד שבועיים ויש כאלה שאומרים ב2008...

השאלה שלי היא האם כדי לחכות עם הקנייה כדי להשיג אולי משהו יותר טוב באותו מחיר של מעבד נוכחי או אפילו לקנות מעבד נוכחי בפחות כסף ובכך לחסוך?

מתי מתוכננת ההשקה של המעבדים? והאם זה באמת יוזיל משמעותית את הסדרה הנוכחית?

תודה רבה...

פורסם

בינואר הקרוב אמור לצאת כל המעבדים בסדרה החדשה (Penryn) וכמובן יהיו מחירים חדשים

אם אתה לא לחוץ אז תמתין

פורסם

וע"פ ניסיון העבר הקרוב המחירים לא ישתנו הרבה לדור הנוכחי...

אתה יכול לראות היום שה E6550 עולה פחות ממעבדים חלשים ממנו.... ירידית מחירים תקרה רק אם אינטל תוזיל אותם- ולא בגלל שנכנסים מעבדים בעלי טכנולגיה חדשה...

פורסם

ומה לגבי המעבדים החדשים של AMD? האם אינטל לא תחתוך מחירים בתגובה ליציאה של AMD עם מרובעי ליבה בקרוב?

פורסם

ע"פ איך שזה נראה המרובעי ליבה של AMD לא מאיימים על הכתר של אינטל.... אז אני לא חושב...

פורסם

ע"פ איך שזה נראה המרובעי ליבה של AMD לא מאיימים על הכתר של אינטל.... אז אני לא חושב...

ומדוע לא? כפי שזה נראה כיום, ל AMD כרגע היחידים עם מעבד מרובע ליבה אמיתי. אני לא יודע איך הביצועים שלו יהיו אבל אם הם יעשו הכל כמו שצריך, אז הם אמורים לקרוע את המעבדים ה"כאילו" מרובעים של אינטל.

לא? ???

פורסם

אמיתי או לא אמיתי , האינטלים מספקים יותר ביצועים נקודה.

לאף אחד זה לא אמור לשנות איך זה עושה את זה....

עריכה:

לא לבן אדם המשתמש הפרטי לפחות, ברמה של קידום טכנולגיה זה חיוני שימשיכו לקדם אותה.. אבל עדין..

פילוספיה בשקל..

פורסם

האינטלים כרגע מספקים ביצועים יותר מ AMD. אבל האם יש לך בנצ'מרק של מעבד מרובע ליבה של AMD? מאין אתה יודע שלמשתמש הביתי, כפי שאתה מכנה אותו, לא עדיף לחכות קצת עד שיצא ואז לבדוק מי יותר טוב?

אתה מדבר על פילוסופיה ובסוף סותר את עצמך.

פורסם

כבר עשו בנצ'ים למעבדי אופטרון החדשים והשוו אותם למעבדי דסקטופ, הם חלשים יותר. חבל אבל זה מה יש.

לא לבכות על זה.

בקשר למחירים של אינטל, לא צפוייה ירידת מחירים עם כניסתם של החדשים וגם אל תצפו לירידה עד אפריל לפחות אם לא בקיץ הבא.

כשאין תחרות אין ירידת מחירים.

ועוד משהו, מי שראה מה הפנרינים האלה עושה מבין שאי אם די עמוק בבור.

אומנם שיפור הביצועים הוא מזערי אבל הירידה בצריכת החשמל במקביל לעלות הפחותה ליצור והSSE4 יקשו עוד יותר את החיים לאי אם די.

מרובע ליבות שצורך פחות מכפול ליבות באותו מהירות שעון זה משהו באמת מיוחד. אה ולא לשכוח שאפשר לעשות למרובע ליבות OC ל4.0 ושלמעבדים החדשים של אי אמ די יהיו מהירויות שעון נמוכות בהתחילה עד שאי אמ די ישתלטו על הייצור כמו שצריך וגם שלפנרין יהיו יותר ביצועים פר שעון.

לפחות נוכל לקנות אי אמ די במחירים סבירים ;D

פורסם

הגיע הזמן להוציא את המילים "אמיתי/טבעי" ו"מודבק" מהלקסיקון , המילים הללו הם סתם מילים מטומטמות , בלי שום קשר לביצועים

המונחים הללו יותר מתאימים לניתוחים להגדלת חזה מאשר למעבדים

פורסם

מודבק זה מונח שאי אמ די המציאו. סתם קנאים.

הייתי מת לקנות אחד כזה מודבק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים