פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים שמתי יד מאחורי הקונסולה שלי ויוצא משם אוויר מאוד חם, ממש חם (לא איזה רותח או משהו אבל חם)לא דומה בכלל למה שיש ב PC בספקי כח
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים לפי מה שהבנתי בתוך המארז הרכיבים מאוד צפופים וזה הסיבה לחום הגדול וחוץ מיזה עד כמה שאני יודע הספק כח הוא חיצוני ולא פנימי ב360
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר נכון צודקאבל יש לי שני מאווררים מאחורה ויוצא משם אוויר מאוד מאוד חם אני רוצה לדעת אם זה נורמלי
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים לא יודע תעשה חיפוש בגוגל אני כן יודע שה360 מתחמם מאוד במשחקים כבדים אבל לא יודע אם הוא צריך לפלוט כזה חום
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר לא יודע תעשה חיפוש בגוגל אני כן יודע שה360 מתחמם מאוד במשחקים כבדים אבל לא יודע אם הוא צריך לפלוט כזה חום זהו שהוא פולט חום גבוה מאחורה, אז אם מישהו עם 360 יכול להשים את היד מאחורי הקונסולה ולהגיד לי אם זה ממש חםכדיי שאני ארגע קצתתודה
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים עם זה חצי מרגיע אותך אז גם הWII וגם הPS3 פולטות אוויר חם מאוד מהפתחי איוורור שלהם.אכן אין מה להשוות למחשבים (אפילו תעשייתיים)ליביו
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים ה 360 מתחמם מאוד, תוודא שאתה משאיר לו מספיק מקום לאיוורור, הנושא גרם לבעיות אמינות בחלק מהקונסולות, הם פתרו את זה עם HEAT-SINK חדש. בקרוב אמורות להתחיל להמכר קונסולות עם מעבדי 65 ננו מטר מה שאמור להוריד את פליטת החום עוד יותר.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים כל עוד אתה נותן לו מרחב שיפלוטאת האוויר החם ויקבל אוויר קר אין בעיה וכבר מייצרים ומוכרים את גרסאות ה65 ננומטר עיין ערך HALO EDITION
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר תודה לכולםפשוט שמתי את היד מאחורי הקנסולה וזה היה באמת רותח אז חשבתי שאולי נשרף משהו
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים זהו שהוא פולט חום גבוה מאחורה' date=' אז אם מישהו עם 360 יכול להשים את היד מאחורי הקונסולה ולהגיד לי אם זה ממש חם כדיי שאני ארגע קצת תודה [/quote'] אוקי אוקי... הסבר קצר לפני הפאניקה... אם זה מוציא אוויר חם זה טוב ואפילו טוב מאוד ! זה אומר שאותו אוויר חם שאתה מרגיש לא נשאר בחלל הקונסולה ויוצא אחוצה... זה אומר שהפליטת חום טובה.. זה גם עשוי לבשר רעות שאולי הקונסולה יותר מדיי מתחממת... מה גם שלא סביר כי הפליטת חום של המכשיר הזה גבוהה... זכור ! מעבד עם 3 ליבות זה לא בדיחה.. זה פולט המון חום. תהיה רגוע, ואם הקונסולה שלך תשרף... קורה. החיים ממשיכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.