פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים שלום אני מתלבט כבר איזה חודש ומחוסר זמן ובגלל ההתלבטות לא עשיתי כלום עם זה מצאתי את שני הדגמים האידיאליים שלי ואני לא יודע איזה עדיף בבקשה תגידו מה עדיף ותנמקו שני הדגמים הם: 1) טלויזיה "32 Toshiba LCD דגם: 32C3000 2) טלויזיה 32" SAMSUNG LA32R81B לשתיהן 3 HDMI והזמן תגובה של הסמסונג גבוהה יותר אבל הניגודיות של הטושיבה גבוהה יותר... ופה ושם חסרונות ויתרונות עוד יתרון בולט של הטושיבה שיש לה חיבור 21 פינים שאין לסמסונג... והשם של הטושיבה כמובן הולך לפניה אבל הסמסונג לא רעים בכלל... אני צריך את זה לחיבור למחשב (HDMI) וחיבור לדי וי די (או חיבור סקארט או קומפוננט) שיתחבר לסוני 2 (RCA) ולכבלים... חוץ מזה לרמקולים אין שום חשיבות כי אני מחבר לרסיבר... ו... אמממ זה ניראה לי הכל... תודה רבה לעוזריםפ מחכה לתגובה מהירה
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אין לי משהו חד משמעי להגיד לך מלבד זה שהייתי הולך על הטושיבה, גם בגלל שזה טושיבה וגם בגלל שניופאן נותנים שירות.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים רכשתי עכשיו את הסמסונג S81 בגודל זהה, מאוד מאוד מרוצה, נראית על פי עניות דעתי יותר טוב מהטושיבה.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים Jay K אתה טועה בגדול על הדגם הזה בגודל 32 ניופאן לא נותנים שירות אלא איזה חברה אחרת שממש לא מוצלחת בנתינת שירותאני הייתי הולך הסמסונג
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אין לי משהו חד משמעי להגיד לך מלבד זה שהייתי הולך על הטושיבה, גם בגלל שזה טושיבה וגם בגלל שניופאן נותנים שירות.פעם טושיבה נחשבה כ"שם", היום הם לא יותר טובים מסמסונג אם לא פחות.לצרכים שלך (dvd , pc , sony) הייתי הולך על ה samsung.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר טוב ניראה לי אני אלך על הסמסונג....יש למישהו תשובה ברורה יותר שאוכל להחליט סופית? ???
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים תקנה את הסמסונג S81 במקום הR81, יותר איכותית ואם תחפש הן עולות כמעט אותו דבר (אפילו יש מקומות שהS נמכרת יותר בזול מהR במקומות יקרים)
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אני הייתי הולך על הסמסונג...ובקשר לדגמים של סמסונג דווקא סדרת ה R היא האיכותית יותר מבין השתיים (ההבדל הוא בכמות הצבעים ובניגודיות)..בכל מקרה יש לי את ה- R81 ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה מאוד מהמסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.