עבור לתוכן

מתלבט בין הסמסונג לטושיבה עזרה דחופה!

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתלבט כבר איזה חודש ומחוסר זמן ובגלל ההתלבטות לא עשיתי כלום עם זה מצאתי את שני הדגמים האידיאליים שלי ואני לא יודע איזה עדיף בבקשה תגידו מה עדיף ותנמקו שני הדגמים הם:

1) טלויזיה "32 Toshiba LCD דגם: 32C3000

p85165b.jpg

2) טלויזיה 32" SAMSUNG LA32R81B

p80962b.jpg

לשתיהן 3 HDMI והזמן תגובה של הסמסונג גבוהה יותר אבל הניגודיות של הטושיבה גבוהה יותר... ופה ושם חסרונות ויתרונות עוד יתרון בולט של הטושיבה שיש לה חיבור 21 פינים שאין לסמסונג...

והשם של הטושיבה כמובן הולך לפניה אבל הסמסונג לא רעים בכלל...

אני צריך את זה לחיבור למחשב (HDMI) וחיבור לדי וי די (או חיבור סקארט או קומפוננט) שיתחבר לסוני 2 (RCA) ולכבלים... חוץ מזה לרמקולים אין שום חשיבות כי אני מחבר לרסיבר... ו... אמממ זה ניראה לי הכל... תודה רבה לעוזריםפ מחכה לתגובה מהירה :jump:

פורסם

אין לי משהו חד משמעי להגיד לך מלבד זה שהייתי הולך על הטושיבה, גם בגלל שזה טושיבה וגם בגלל שניופאן נותנים שירות.

פורסם

רכשתי עכשיו את הסמסונג S81 בגודל זהה, מאוד מאוד מרוצה, נראית על פי עניות דעתי יותר טוב מהטושיבה.

פורסם

Jay K אתה טועה בגדול על הדגם הזה בגודל 32 ניופאן לא נותנים שירות אלא איזה חברה אחרת שממש לא מוצלחת בנתינת שירות

אני הייתי הולך הסמסונג

פורסם

אין לי משהו חד משמעי להגיד לך מלבד זה שהייתי הולך על הטושיבה, גם בגלל שזה טושיבה וגם בגלל שניופאן נותנים שירות.

פעם טושיבה נחשבה כ"שם", היום הם לא יותר טובים מסמסונג אם לא פחות.

לצרכים שלך (dvd , pc , sony) הייתי הולך על ה samsung.

פורסם
  • מחבר

טוב ניראה לי אני אלך על הסמסונג....

יש למישהו תשובה ברורה יותר שאוכל להחליט סופית? ???

פורסם

תקנה את הסמסונג S81 במקום הR81, יותר איכותית ואם תחפש הן עולות כמעט אותו דבר (אפילו יש מקומות שהS נמכרת יותר בזול מהR במקומות יקרים)

פורסם

אני הייתי הולך על הסמסונג...ובקשר לדגמים של סמסונג דווקא סדרת ה R היא האיכותית יותר מבין השתיים (ההבדל הוא בכמות הצבעים ובניגודיות)..

בכל מקרה יש לי את ה- R81 ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה מאוד מהמסך.

פורסם

צודק, אני זכרתי שהS יותר איכותי מהR, רק שכחתי זה זה R71 ולא 81 :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים