עבור לתוכן

שאלה לגבי אוזניות in-ear שברשותי

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי אוזניות in-ear של shure e2c, עכשיו רציתי לדעת האם כדי להפיק מהם את הפוטנציאל צריך ל"הריץ" אותם לפרק זמן מסוים? , למיטב הבנתי כדי שאוזניות מסוג זה יעבדו כמו שצריך, צריך לתת להם לעבוד בעוצמה מלאה למשך זמן מסוים כדי שבעתיד ישמיעו ביצועים גבוהים האם זה נכון?

תודה מראש.

פורסם

תתחדש

לא ניראה לי במקרה הספציפי הזה

לא להפעיל בעוצמה מלאה

הביצועים של האוזניות מוגבלים לאיכות שלהן "ולשבור אותן פנימה" זה יקרה בעתיד בין כך

לסיכום תהנה מהקניה - איכות טובה ( אולי יגידו שחסר באס ), יכול לכאוב באוזן קצת בהתחלה אבל נותנות תמורה .

פורסם
  • מחבר

תתחדש

לא ניראה לי במקרה הספציפי הזה

לא להפעיל בעוצמה מלאה

הביצועים של האוזניות מוגבלים לאיכות שלהן "ולשבור אותן פנימה" זה יקרה בעתיד בין כך

לסיכום תהנה מהקניה - איכות טובה ( אולי יגידו שחסר באס ), יכול לכאוב באוזן קצת בהתחלה אבל נותנות תמורה .

תודה אחי, ועוד שאלה, זה משנה איפה אני מחבר אותם? יכול להיות חיבורים שיהרסו את האוזניות?

בעיקרון אני רוצה לחבר אותם למתאם אוזניות לפלאפון שלי(K610i), המתאם הוא לא של סוני-אריקסון ולפי מה שהבנתי חיבור לא טוב יכול לפגוע באוזניות האם זה נכון?

האם עדיף לחבר אותם לרמקול של המחשב או ללוח אם במחשב ולהריץ אותם? (הרמקולים במחשב שלי הם logictec S200)

פורסם

בעיקרון כול חיבור שמתאים להם יכול להיות חשש שהציפוי המגע שלהם יפגם אבל זה רק אם החיבורים חופשיים או לא מתאימים ורק אחרי שימוש רב של הכנסה והוצאה - בעיקרון הם יהיו מחוברות לנגן אחד ולפעמים למחשב

לא יודע בקשר למקום החיבור ברמקולים של לוגיטק - על פניו ניראה שאם יש לך כבל מספיק ארוך ונוח לך אז למחשב עצמו ואם לא כלכך נוח אז לרמקולים יהיה טוב גם - הייתי מציע לך פשוט לנסות - לא יקרה להם כלום הן מיועדות לשימושים האלו .

ושוב תהנה

פורסם
  • מחבר

בעיקרון כול חיבור שמתאים להם יכול להיות חשש שהציפוי המגע שלהם יפגם אבל זה רק אם החיבורים חופשיים או לא מתאימים ורק אחרי שימוש רב של הכנסה והוצאה - בעיקרון הם יהיו מחוברות לנגן אחד ולפעמים למחשב

לא יודע בקשר למקום החיבור ברמקולים של לוגיטק - על פניו ניראה שאם יש לך כבל מספיק ארוך ונוח לך אז למחשב עצמו ואם לא כלכך נוח אז לרמקולים יהיה טוב גם - הייתי מציע לך פשוט לנסות - לא יקרה להם כלום הן מיועדות לשימושים האלו .

ושוב תהנה

תודה אחי רק רציתי לברר האם ישנה אפשרות שהאוזניות יפגעו מחיבור כזה או אחר והאם יש העדפה לחיבור מסוים?

פורסם

לא ידוע לי על כך

ידוע לי שיש חיבורים אכותיים יותר או פחות בעיקר מבחינת ציפוי המגעים - ולא ניראה לי שלך תהיה את הבעיה הזו ( בעיקר בנגנים זולים שקונים אותם לפי המשקל :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים