עבור לתוכן

חיבור שלושה מחשבים ללא ראוטר

Featured Replies

פורסם

אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה אבל אני רוצה לבדוק.

זה אפשרי פשוט לשים במחשב אחד שני כרטיסי רשת ובשניים האחרים כרטיס רשת אחד (בכל אחד) ולעשות ככה רשת ביתית?

פורסם

אפשרי אבל אני חושב ששני מחשבי הקצה (אלה שיש להם רק כרטיס רשת אחד) לא יראו אחד את השני

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שזה יקרה אבל זה לא מפריע לי.

פורסם

בהנחה שהמודם שלך לא מתחבר למחשב הראשי עם כרטיס רשת, אז כן. תוכל לחבר שני כרטיסי רשת על המחשב הראשי, וכל אחד מהם לחבר למחשב אחר.

אבל, תהייה לך בעייה עם השיתוף אינטרנט. אם על המחשב הראשי אתה תעשה שיתוף אינטרנט פשוט של ווינדוס (ICS), תוכל להפנות את האינטרנט בכל פעם רק למחשב אחד, ולא לשניהם ביחד. זה פשוט בגלל הגדרה קטנה בווינדוס, שמחייבת אותך לבחור רשת אחת שאליה ישותף האינטרנט.

כמו שאמרו מקודם, יכול להיות שהמחשבים ב"קצוות" לא יראו אחד את השני ברשת.

לכן, ברשת של יותר מ-2 מחשבים, עדיף לא לחבר את המחשבים ישירות כרטיס-לכרטיס, אלא לקנות רכזת (HUB/Switch) ולחבר את כל המחשבים לשם.

פורסם
  • מחבר

למה הקטע הזה שה-XP לא יוכל לשלוח לשני המחשבים ביחד את ה-Connection Sharing?

פורסם

לי אישית, אין שמץ של מושג.

מייקרוסופט- לך תבין..............

בעיקרון, זה לא כאילו הוא לא יכול להתמודד עם ניתוב ליותר משני מחשבים, כי עובדה שאם מחברים אותו לרשת של יותר מ-2 מחשבים בעזרת רכזת, הוא מנתב כמו שצריך. פשוט משום מה חייבים לבחור כרטיס רשת אחד שאליו האינטרנט ישותף. באמת שאין לי מושג למה.

כידוע, שיתוף אינטרנט של ווינדוס באמת חוסם הרבה אפשרויות, ולא נותן למשתמש שליטה מלאה על האינטרנט.

לכן מי שחייב שליטה מלאה על האינטרנט, עדיף לו לעבוד עם ראוטר לינוקס, או ראוטר חומרתי וזהו.

פורסם

יש מה שנקרא IP fw, והוא מתאים לקידום פאקטים של TCP/IP , כך שהמחשב משמש כראוטר , יותר נכון , כרטיס הרשת , וההגדרה של IP Fw . אם שני כרטיסי הרשת יכולים לשמש כ-2 פורטים של HUB , אזי ניתן.

או שפשוט כרטיס רשת השני יחובר ל- HUB , ואז כל הפורטים של ה-HUB יהיו מסוגלים להתמודד עם האינטרנט.

האופציה של ICS ב-XP מומלצת למינימום שבמינימום , לכן לדעתי חבל להתעקב על שיתוף מעין זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים