פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים האם זה עוזר ורצינימה שאמרו לי שהתקשרתי זה שעושים את התיקון ואם זה לא עוזר מחליפים לוח אם שזה 1000 ש"ח.ומי אמר שבלוח הבא זה לא יקרה??אין לי אפשרות לשלוח לחו"ל
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים עוזר, עד הפעם הבאה זה יכול להיות בעוד שנה או בעוד שבוע.אף אחד לא יכול להבטיח לך שבלוח חדש(שגם הוא לא יהיה חדש לא יהיה RROD).בפעם הבאה אל תיהיה כזה טיפש, אם קונים XBOX מחו"ל שומרים על האחריות שלו, אם פורצים אז כבר קונים בארץ למה אצלנו אפילו פרוצים מקבלים אחריות מחנויות.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים הבעיה יכולה לחזור גם אחרי תיקון וגם אחרי החלפת לוח אני מיעץ לך להגיד למעבדה שיתקנו ויתנו חצי שנה אחריות על התיקון בלי זה אל תתקן כי חבל לשפוך כסף הרבה 360 שיתקלקלו יתקלקלו כמה פעמים אחרי התיקון אם לא יסכימו לתת אחריות על התיקון תישאל אותם אם הם רוצים לקנות אותו ככה תמורת איזה 1000 שקל אם יסכימו לפחות מיזהרתה נזקים ותוכל לקנות חדש שהבעיה תיפתר סופית
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר מצאתי מישהו שנותן 3 חודשים אחריותאת ה 360 שלי קניתי בתיאלנד, הוא אומנם פרוץ אבל אני לא רואה עליו סמנים של פתיחה או משהו כזה.לדובי - האם התיקון שמיקרוסופט עושה הוא תיקון קבוע? והאם אפשר לעשות אותו בצורה פרטיתיש לי חבר שעובד בבאג, אולי אפשר לשוח את זה דרך המעבדות של באג, אבל לא נראה לי הם יסכימו.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים יש מספיק דיווחים על RROD אחרי תיקון של MS ממש לאחרונה דווח על קירור חדש שהם שמים ואולי זה יותר יעיל מהקודם בעניין ה3 חודשי אחריות אחרי תיקון אני הייתי מהמר על זה ב500 שקל מקסימום זה ידפק אחרי 3 חודשים ותסחוב עוד איזה חודשים ותוכל לקנות (לפי הערכה שלי) מחשב יותר חזק מה360 באיזה 3500 שקל
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר יש מספיק דיווחים על RROD אחרי תיקון של MS ממש לאחרונה דווח על קירור חדש שהם שמים ואולי זה יותר יעיל מהקודם בעניין ה3 חודשי אחריות אחרי תיקון אני הייתי מהמר על זה ב500 שקל מקסימום זה ידפק אחרי 3 חודשים ותסחוב עוד איזה חודשים ותוכל לקנות (לפי הערכה שלי) מחשב יותר חזק מה360 באיזה 3500 שקל אני לא אוהב לשחק במחשב, רק בקונסולות, פעם אהבתי אבל מתי שהוא זה נמאס עליי לגמריינראה לי אז אני אלך על התיקון 500 שקל הזה, לפי דעתי אפילו M$ לא יודעים ממה התקלהאולי אני אשים על המכשיר אחרי התיקון עוד מאוורר אחד חיצוני כדיי שלא יתחמם, אולי זה יעזור?
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים אף אחד לא יודע אם המאוורר החיצוני באמת עוזר פשוט תתקן אם אחריות ותקווה לטוב
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר אף אחד לא יודע אם המאוורר החיצוני באמת עוזר פשוט תתקן אם אחריות ותקווה לטוב הבאסה שהמעבדה הזאת בחיפה אז צריך גם לשלוח וכל זהאני גר ביורשלים
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מצאתי מישהו שנותן 3 חודשים אחריותאת ה 360 שלי קניתי בתיאלנד' date=' הוא אומנם פרוץ אבל אני לא רואה עליו סמנים של פתיחה או משהו כזה.לדובי - האם התיקון שמיקרוסופט עושה הוא תיקון קבוע? והאם אפשר לעשות אותו בצורה פרטיתיש לי חבר שעובד בבאג, אולי אפשר לשוח את זה דרך המעבדות של באג, אבל לא נראה לי הם יסכימו.[/quote']MS לא מתקנת היא מחליפה.פרוץ = הלכה אחרויות, אי אפשר לפתוח אותו מבלי להעיף את המדבקה של MS מתחת לפאנל הקדמי.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים דובי אתה טועה מיקרוסופט מתקנת הרבה מהמכשירים אל תישכח שיש מידע בארד דיסק של ה360 ככה שזה יהיה אידיוטי לתת 360 בלי הארד דיסק אולי הם מחליפים במתוקן ומחליפים ארד דיסק אבל אם תגוגל קצת תיראה שהם כן מתקנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.