עבור לתוכן

קניתי את הלוג'יטק ultra flat (חשוב לקרוא לפני קניה), ושאלה על מהות קיומו של ה SL

Featured Replies

פורסם

קודם כל, זאת המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/177&cl=roeu,en

אני חייב לציין שהיא ממש קטנה וחסכונית במקום, נראת לא רע בכלל, המסגרת שלה מאוד מבריקה ומגניבה

היא בעלת LOWPROFILE, מקשים "נמוכים" (כמו ב COMFORT CURVE של מיקרוסופט, רק שאצל לוג'יטק הרווח שקט ;D)

נוחה להקלדת מילים, אבל מאוד מאוד לא נוחה לשאר ההקלדות.

המרחקים של הקונטרול והאלט מהמקשי אותיות קצת לא סטנדרטיים ובכלל אין מה לדבר על כל המסביב של END\HOME מקש וינדוס וכולי שבכלל לא בגודל ובמיקום סטנדרטי,

החיצים לא נגישים ברגע מכוון שהם צמודים לשאר המקשים ובלתי אפשרי "להרגיש אותם" בלי להסתכל, כנ"ל לגבי ה BACKSPACE הוא לא המקש הכי עליון ואלה שמעליו צמודים אליו, אז האינסטינקט זה ללחוץ עליהם.

בקיצור היא גורמת למשתמשים שרגילים כבר שנים לסידור סטנדרטי להסתכל כל דקה על המקלדת לחפש כפתורים שרגילים ללחוץ עליהם על עיוור, וזה יכול ממש לשגע...

אז חשוב מאוד לקחת את זה בחשבון לפני קניה!!

אני אישית שוקל להעיף אותה למרות שהיא ממש יפה ונוחה, ולהחזיר את ה COMFORT CURVE שהיתה לי קודם.

בנוסף, מעניין אותי לדעת למה יש למקלדת הזאת scroll lock, ב3-4 המקלדות האחרונות שלי זה לא היה, ואני לא מבין מה באמת השימוש של זה כיום, אשמח אם תסבירו לי למה לוג'יטק החליטו לשלב את זה בזמננו.

רועי.

פורסם

SCROLL LOCK כנראה אבל אין לי שמץ מה הוא עושה.

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Scroll_lock

in the behavior of arrows when Scroll Lock is on, the selection does not move

כמעט אף תוכנה כיום לא תומכת בזה(עבר זמנו)

פורסם
  • מחבר

קיצר סתם בזבוז של חתיכת פלסטיק ולד...

תודה רבה על התגובות (:

נ.ב, בעזרתו האדיבה של OMRIJ נמצא התיאור המושלם למקלדת הזאת: "כוסית עם איידס".

פורסם

כמעט אף תוכנה כיום לא תומכת בזה(עבר זמנו)

באקסל זה שימושי

עם scroll lock תנועה עם חצים מזיז את הגיליון במקום התא

פורסם
  • מחבר

כמה עדכונים קטנים,

אחרי מספר ימים שהלוג'יטק גדלה והתבגרה לימדתי אותה לעוף ;D והחזרתי את הישנה שלי (ms comfort curve 2000).

מסתבר שלמיקרוסופטית באמת יש סקרול-לוק ולא שמתי לב, אם כי ל-MS MULTIMEDIA כמו שזכרתי באמת אין...

עכשיו אני באמת שם לב שבאקסל כן יש שימוש לסקרול לוק, חביב, לא שיא, אבל נחמד... (:

תודה רבה!

פורסם

חרא מקלדת ! עשיתי את אותה טעות =\

פורסם

יש לי אותה כבר קצת יותר משנה, אני דווקא מרוצה מאד. החיסרון היחידי שבאמת מצאתי הוא שבמשחקים לא הכי נוח להשתמש במקשים של החצים כי הם קצת קטנים מדי. דווקא אותם אני הייתי משאיר בגודל המקורי.

פורסם
  • מחבר

כמו שרשמתי קודם, היא ממש יפה ומרשימה, נוחה ונעימה מאוד להקלדה של מילים.

אבל מכוון שאני מקליד על הרבה מקלדות כל יום, אני לא יכול להרשות לעצמי להתרגל לסידורים לא סטנדרטיים כמו שלה.

ממש קשה להתרגל ל END\HOME\BACKSPACE\DELETE אצלה, וקשה גם לזהות אותם "על עיוור" כי הם לא מופרדים כמו בסידור סטנדרטי.

אבל למי שלא אכפת לתת לה זמן הסתגלות וללמוד להכיר אותה, היא ממש ממש חמודה.

אני בכל אופן חזרתי ל MS COMFORT CURVE 2000 שגם כן LOW PROFILE אבל עם סידור סטנדרטי.

שמחתי לגלות שהיחידה שקניתי השבוע קצת שופרה מהיחידה שקניתי לפני חצי שנה (לדוגמא המקש רווח יותר שקט).

פורסם

אני דווקא מעדיף את המיקום של הhome וend בultra flat יותר מאשר במקלדת רגילה. אבל אני מסכים שקיימת בעיה אם אתה מקליד עיוור וצריך להשתמש בהרבה מקלדות שונות, ללא ספק הסידור הייחודי שלה יפריע לך ליזכור את הסידור הרגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים