עבור לתוכן

local area conection+ חיבור שני מחשבים בעזרת ראוטר שלא מחובר לאף אחד מהם

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מחשבים רחוקים בבית רחוקים אחד מהשני בשתי קומות נפרדות ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי לשים את הראוטר ביניהם מחובר לקו טלפון ומודם ביניהם פחות או יותר בלי שהוא יהיה מחובר לאף אחד מהם ולשניהם יהיה כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנות ? ובקשר לlocal area conetion אני לא מצליח ליצור אותו כאילו הוא לא מופיע לי לא משנה מה אני עושה פירמטטי את המחשב מספר פעמים התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא הולך.. נראה לכם יש מצב זה קשור לחומרה? הלוח בין חודשיים מקסימום והוא p5k-e דרך אגב מופיע לי ווירס לס אריאה קונקשן ו1394

פורסם

כן, אתה יכול להתחבר בחיבור אלחוטי בכל אחד מהמחשבים.

לגבי כרטיס הרשת שלך - בכרטיסים המובנים החדשים יש אפשרות שנקראת DEEP SMART POWER DOWN, שלמעשה מכבה את הכרטיס כשהוא לא מחובר לשום דבר, ואז הוא אפילו לא מופיע ב-WINDOWS. תנסה להתחבר למשהו (נתב, מודם, מחשב אחר) בכבל ותראה אם ה-LOCAL AREA CONNECTION מופיע.

פורסם
  • מחבר

לא מופיע... אבל יש משהו מוזר.. כשאני מחבר את הכבל רשת (שבין המחשב למודם) למחשב האורות של הכרטיס רשת פועלים .. והצבעים שלהם נכונים לפי המדריך..

פורסם
  • מחבר

הצעות..מיהשהו?

פורסם

לא מופיע... אבל יש משהו מוזר.. כשאני מחבר את הכבל רשת (שבין המחשב למודם) למחשב האורות של הכרטיס רשת פועלים .. והצבעים שלהם נכונים לפי המדריך..

האורות פועלים? יש תקשורת? המחשבים מקבלים כתובות IP? בדקת PING?

ומה בדיוק "לא מופיע"? כרטיס הרשת במנהל ההתקנים? ה-LOCAL AREA CONNECTION ב-NETWORK CONNECTIONS? או ה-ICON הקטן ב-SYSTEM TRAY?

פורסם
  • מחבר

האורות פועלים כמו שצריך נראה ששני ההתקנים גם הכרטיס רשת וגם המודם (על פי הנורות) מזהים זה את זה לא בדקתי פינג וכתובת איי פי גם לא.. לא יודע עד כמה זה משנה.. והLOCAL AREA CONNECTION לא מופיעה בחיבורי רשת וגם במנהל ההתקנים במתאמי הרשת והאורות נראים טוב...הכוונה היתה יש נורות בחיבור לכרטיס רשת .. כאילו הלדים ליד הכבל רשת והנורות של המודם מאשרים שיש חיבור מוצלח אני מניח אין הבהובים למיניייהם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים