פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים כנראה סתם כי אין לי מושג מהחיים שלי.יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-M55-SLI-M4.זיכרון 2x512, והסטיקים יושבים בשני חריצים באותו צבע (מתוך 4).סדקתי בחוברת של לוח האם ורשום שם שבמקרה של שני סטיקים צריך לדחוף אותם לשני חריצים באותו צבע.ולמרות זאת כשהמחשב עולה רשום 1024MB Single Channel.מה אני מפספס?
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים כנס לביוס נראה לי שיש לך שם להפעיל תמיכה בדואל צ'אנלאגב איפה בדקת שאין לך דואל צ'אנל?
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר חיפשתי ב-BIOS ולא מצאתי, יש לך מושג תחת איזה קטגוריה אני אמור לחפש?כשהמחשב מתאתחל הוא רושם מודגש ליד גודל הזיכרון Single Channel.יש תוכנה שיכולה להגיד לי את זה בצורה ודאית?
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים זה לא קשור לשום הגדרה בביוס,לא חיברתה אותם לסלוטים הנכונים בשביל דואל צאנלתסתכל שוב בחוברת עריכה : ומה הדגם של הלוח אם שלך? הדגם שהבאתה שגוי כי לא מצאתי עליו שום תוצאות בגוגל
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2310ואני מצטט מהחוברת:To enable Dual Channel mode with two memory modules (It is recommended to use memory modules of identical brand, size, chips and speed), you must install them into DIMM sockets of the same color.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים צודק טעות שלי ,פשוט במרבית המקרים זה בגלל מיקום לא נכון הנה עוד ציטוט מעניין מהחוברת If two memory modules are to be used to achieve Dual Channel mode, we recommendinstalling them in DDRII 1 and DDRII 2 DIMM sockets. תעביר את הזכרונות לשני החריצים האחרים,אולי צדקתי בכל זאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.