עבור לתוכן

מעוניין לרכוש מדפסת חדשה עד 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום, אני סטודנט ואני כבר שנתיים סובל ממדפסת הזרקת הדיו שלי שפשוט שוחטת לי את הכיס, כל כמה חודשים(מעטים) אני צריך לקנות מחסנית דיו חדשה בעלות של מעל ל-100 שקלים, הוצאה כבדה מאוד.

הבנתי כי כיום מדפסות הלייזר הפכו זולות, פשוטות לתפעול, מהירות ושקטות אך הכי חשוב משתמשות בטונר ולכן עלות ההדפסה יורדת משמעותית, האם זה נכון?

אם כך ארצה המלצה למדפסת לייזר בתקציב של עד 1000 שקלים.

אך עכשיו אני בדילמה, האם לקנות מדפסת לייזר פשוטה של שחור לבן בלבד ובמידה ואצטרך להשתמש בצבעוני אוציא מן הקבר את המדפסת הזרקת דיו שאני משתמש בה כעת או האם כדאי לקנות מדפסת לייזר משולבת וצבעונית ולמכור את המדפסת הישנה בעבור חופן שקלים ולקזז הוצאות?

בקיצור אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן אשר תשמש להדפסת עבודות ומאמרים, אני אשמח אם המדפסת תהיה משולבת עם סורק/מכונת צילום ועוד פיצ'רים נחמדים(לא צריך קורא כרטיסי זכרון וכו' זה כבר מיותר) ועדיין תהיה בעלות נמוכה יחסית - אם אפשר שישאר משהו מהאלפיה זה יהיה נחמד;).

אני צריך גם המלצה על מדפסת לייזר צבעונית משולבת.

תודה.

פורסם

תקנה מדפסת של זירוקס ב 600 ויישאר לך כסף לקנות מדפסת ציבעונית לכותרות (לדעתי לא צריך, וגם אם כן פשוט תלך למישהו שיש לו ותתן 5 שקל על כל דף, עדיין יצא לך יותר זול)

פורסם
  • מחבר

התגובה לא הכי עניינית ולא עונה לי על השאלות של כדאיות (לייזר מול הזרקת דיו) ולא ממליצה לי על מדפסת מסויימת...

תודה על כלום:|

פורסם

7010 של ברדר,משולבת לייזר הכי קטנה בשוק.

לייזר צבע משולב החל מ 2500 ש"ח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים