פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים יש לי מחשב אחד ואני מעוניין לחבר לו 2 מסכיםעל מנת להפעיל תוכנה מסוימתאפשר לקבל המלצה/עזרהאיזה כרטיס מסך אני צריך ואם זה אפשרי??אם אפשר לקבל שמות\סוגים של כרטיסים מ ZAP אני אשמח !!
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים יש לי מחשב אחד ואני מעוניין לחבר לו 2 מסכיםעל מנת להפעיל תוכנה מסוימתאפשר לקבל המלצה/עזרהאיזה כרטיס מסך אני צריך ואם זה אפשרי??כן זה אפשרי, רוב כרטיסי המסך הנמכרים היום כוללים אופציה זו.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים כל כרטיס שרשום שיש לו שני יציאות DVI או VGA יתאים, כמעט לכל כרטיס יש את זה
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מישהו יכול לתת לי דגמים של כרטיסים??אם אפשר קישורים לZAP....תפרט מה אתה עושה לרוב עם המחשב, כדי שיהיה קל להביא לך דגם של כרטיס.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר בעקרון זה למשרד של שירותי דרך כלומרבמחשב אחד תותקן תוכנה שהיא בעצם מפה והיא תראה את מיקום המכוניותובמשרד השני צריך להיות מוצב המסך על מנת שיראו גם שמה!
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר הבעיה שאני לא כל כך מבין בזה ולא יודע מ ההבדלאשמח אם תסבירו לי, הסברתי את הצורךמה אתם חושבים יתאים?
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים זה מאוד יעזור אם תאמר איזה חיבור יש לך על הלוח אם (אם אתה לא יודע,לפחות תכתוב איזה כרטיס מסך יש לך כרגע)אם אתה רוצה דוגמאות אז1950GT לPCIE וAGP בעל זוג יציאות DVI
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים תנו לי בבקשה דגמים ספציפיים אם אפשר....הכי זול שתמצא שתומך ב-directx 9, לכל הדגמים הללו יש יציאה לשני מסכים. איך אתה הולך להתקין את זה? אם מישהו מתקין לך אז תגיד לו שיבדוק לך אם אתה צריך AGP או PCIE לפני שאתה קונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.