פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים הייאני כרגע כבר קרוב ל 5 שנים עם המערכת הבאהמגבר Yamaha RXV520רמקוליים Mission M74אני בעקר רואה סרטים,הרמקוליים נקנו שהייתי בן 15.5 אני זוכר שמאד אהבתי אותם אז וגם היום.החדר שלי עד היום היה די קטן,ולא היה שייך לדחוף עוד רמקוליים אז נשארתי ככה.עברתי לדירה חדשה ואני מעוניין לשנות את המערכת.אז ככה או לקנות הכל חדש כולל מגבר ורמקוליים ולמכור את מה שיש ליואז התקציב בערך 7000 +-או להשלים(אחוריים סנטר סאב) את מה שחסר כדי לקבל 5.1אני מעוניין להשקיע בערך 3000 +- כרגע אבל חשוב לי האיכות לא משהו מטורף אני לא משוגע אבל אני אוהב איכותלכן אני מעדיף לקנות רק אחוריים וסאב או רק סנטר או משהו כזה כאילו לא חייב להכניס את הכל לתקציב.תודה רבה.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים אם יד שניה בא בחשבון מבחינתךותוכל למתוח מעט את התקציב שלךתוכל למצוא רמקולים כדוגמת-paradigm reference studio 40ועוד רבים וטובים אחרים, חלקם אפילו עדיין באחריותאם אתה מעוניין צור קשר בהודעה פרטית אני אפנה אותך לאדם המתאים. דרך אגב, אני באופן אישי חושב שאתה יכול וצריך לשדרג את הרסיבר שלך ולאחר מכן להוסיף אחוריים
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים התשובה נמצאת בגוף השאלה;אתה אוהב את מה שהמערכת נותנת, ואתה רוצה לקבל אפקט סראונד...אז... למה להחליף?תנסה לחפש/להשלים את הסט של ה mission עם 2 אחוריים וסנטר תואם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.