פורסם 2008 בינואר 417 שנים התקנתי את המשחק פתחתי אותו והתחלתי משחק חדש...היה את הסירטון המקדים והכל....ואז שהוא נגמר ואני צריך להתחיל לזוז ולשחק אני לא יכול לזוז!!!ניסיתי עם כל הלחצנים במקלדת ובעכבר והמשחק לא מגיב... מישהו יודע מה לעשות ? אולי זה משהו באפשרויות? כמו זה שאמר מעלי תנסה את זה ואם לא עוזר. אז תתקין מחדש את המשחק ואל תיגע בהגדרות הגרפיקה .
פורסם 2008 בינואר 417 שנים תודה!!!! יצרתי פרופיל חדש וזה עובד!!!! אבל למה אין לי נשק בפרק הראשון ? זה אמור להיות ככה ..? ???
פורסם 2008 בינואר 417 שנים כן.דרך אגב, לצערי הרב המשחק נהיה משעמם (כמו כל משחק אחר, לא רק זה) אחרי הכמה שלבים הראשונים. מה שמאכזב זה שהשימושים והמטרות של השליטה בזמן פשוטים מדי. אין אתגר חוץ מביריות, שהוא ממוצע לכל היותר.
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים חבר הביא לי אותו, לא יודע מה הולך שם, ניסיתי להתקין עם סידיקי והכל.המשחק פשוט לא עולה, פשוט שלוחצים על קיצור הדרך יש מעין מסך פלאש לבן לרבע שנייה וזהו, וזה חוזר על עצמו הלוך ושוב.ניסיתי להוריד קראק לא עזר.ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עם פאץ' לא עזר.אפילו הלכתי לרגיסטרי ומחקתי את כל הקשור ל timeshift שזה אגב הפתרון למשחקים אחרים רבים שלא עובדים.כלום לא עוזר, נואש!.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אז קצת באיחור אבל למה לא...נכון שזה לא קרסיס ולא COD4 אבל זה בכל זואת משחק יפה ומאד מהנה (לפי דעתי)....הגרפיקה מאד ציורית כמו שאני אוהב!! גם המשחק די זורם והקטע עם השליטה על הזמן מגניב רצח..לגבי השלב עם הטנק כבר עברתי!אבל נתקעתי בשלב שאין לי מושג מה עושים????[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים הגרפיקה די בסדר-מוזיקת הרקע מפגרת, והמשחק עצמו בינוני בטירוף. אלו הבעיות, לא הגרפיקה....איפה שאתה עכשיו אתה צריך לירות באנשים שיושבים בתותחי AA על הגגותחפש סנייפר, צריך להיות שם.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אני ואחי סיימנו תמשחק אבל אני לא זוכר מה עושים בשלב הזה אבל יש אתר שיש בו מדריך להרבה משחקים איך לעבור שלבים http://guides.gamepressure.com/timeshift/guide.asp?ID=3800
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים שאני נוגע בהגדרות של הגרפיקה של המשחק כל הכפתורים לא מגיבים .הורדתי ת PATCH ועדיין לא סידר את הבעייה ...יש דרך לסדר תבעייה המעצבנת הזאת ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.