עבור לתוכן

Timeshift - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

קטע שממש הצחיק אותי במשחק , תנסו את זה בעצמכם, כשאתם מתקרבים לחיילים תקפיאו את הזמן לגמרי ואז תתקרבו אליהם ותקחו להם את הנשק...

LOL , זה פשוט הרג אותי מצחוק...

• תגובות 103
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן זה משעשע,זוכר את הקטע גם מהדמו.

תגידו המשחק לא קל מדי?

פורסם

:s05: קל מידי ?!

שיש משחק כבד מידי (LP) אתם מתלוננים שהוא סוחט ביצועים שיש משחק קל מידי אתם גם מתלוננים !?

והוא לא קל מידי, הגרפיקה פשוט זוועתית ! והוא הופך ליהיות הרבה יותר כבד בשלבים פתוחים.

אבל זה לא משנה, חרא משחק ! דווקא אחרי מבול הדמואים שהיה, לו הכי חיכיתי...אחחח..חבל..

למרות שיש כל מיני דברים חביבים שהייתי רוצה שיישמו במשחקים אחרים, כמו למשל שאם יורים למישהו בנשק אז הוא נופל לו מהיידים,

ובכלל שמאוד משפיע איפה את פוגע...

פורסם

קרה למישהו בעיה כזאת שהמסך נכבה באמצע המשחק?

כל פעם כשאני נכנס למשחק (עדיין לא התחלתי אותו אפילו), או שהמסך נכבה באמצע משחק, או כשאני נכנס ל- Options.

ואז כתוב NO SIGNAL וזהו.

אם זה חשוב אז המפרט:

X1800XT 512

מעבד X2 3800

2GB RAM

פורסם

שיש משחק כבד מידי (LP) אתם מתלוננים שהוא סוחט ביצועים שיש משחק קל מידי אתם גם מתלוננים !?

והוא לא קל מידי, הגרפיקה פשוט זוועתית ! והוא הופך ליהיות הרבה יותר כבד בשלבים פתוחים.

אבל זה לא משנה, חרא משחק ! דווקא אחרי מבול הדמואים שהיה, לו הכי חיכיתי...אחחח..חבל..

למרות שיש כל מיני דברים חביבים שהייתי רוצה שיישמו במשחקים אחרים, כמו למשל שאם יורים למישהו בנשק אז הוא נופל לו מהיידים,

ובכלל שמאוד משפיע איפה את פוגע...

:lol: :lol:

הוא התכוון מבחינת קושי מן הסתם..

פורסם

אין לי את המשחק ,התבססתי על רמת הקושי בדמו.

פורסם

אהה..אה..אההה...חח..SRY.. :lol:

בכל מקרה תמיד אפשר לעלות את הדרגה, אני משחק על SKILLED וזה סבבה,פעם בכמה זמן מתים ואז חוזרים אבל זה פסדר..

אבל יודע מה ?! זה לא משנה תעובדה שהמשחק חרא !! כל כך איכזב ! יאוו !! כמה שהוא גרוע !

פורסם

תגידו מישו הצליח לעבור את השלב שנמצאים באיזה מחסן ויש שמנ 999999999 חיילים שגם יכולים לעצור את הזמן ?

פורסם

באמת משחק משעמם.. מתקדמים וכל הזמן אותו טריק של לעצור את הזמן

נתקעתי באיזה שלב(תמונה)

אחרי שהרגתי את כל החיילים באיזור אומרים לי שאני צריך להכנס לאיזה בניין.. אני לא יודע איזה ואיך

[attachment deleted by admin]

פורסם

באמת משחק משעמם.. מתקדמים וכל הזמן אותו טריק של לעצור את הזמן

נתקעתי באיזה שלב(תמונה)

אחרי שהרגתי את כל החיילים באיזור אומרים לי שאני צריך להכנס לאיזה בניין.. אני לא יודע איזה ואיך

בצד ימין יש לך דלת כנס ואז תיצטרך ללחוץ על משו

פורסם

נתקעתי בקטע שאתה ברכבת התחתית , והמסילות מלאות מים מחושמלים , אין לי מושג לאן ללכת אם אני הולך להמשך המניהרה היא נגמרת ואני מת .

מה עושים ?

פורסם

אנשים זה לא כזה קשה.. אתם פשוט לא חושבים.

תשתמשו בכוחות שלכם !

זה שמעליי, תעצור את הזמן ואז תקפוץ על המים המחושמלים וככה לא תהרג מהם, ככה תמשיך ללכת עד שתגיע למעקה הזה מבטון.

זה שמעליו, שנתקע, תלך אחורה שמה יהיה לך דלת תכנס תלחץ על איזה כפתור ותעצור את הזמן תרוץ אחורה בחזרה תיכנס דרך השער הזה[שנהיה נורמלי אחרי שלחצת על הכפתור ולא פורטל מוזר כזה] ותעבור..

פורסם

סיימתי את המשחק עכשיו, לקראת סוף המשחק משחקי החשיבה שצריך לקחת את הזמן כפקטור בהם סוף סוף לא בדיחה.

אני רציתי לדעת אם מישהו הבין את הסיפור? או שהסיפור כל כך מלוקק שהבולשיט שהבנתי הוא נכון.

סך הכל למשחק מגיע 7 עם מכלילים את מה שהוא מחדש, 5 אם כסתם עוד FPS שלא עושה את העבודה שלו כמו Medal of Honor ושאר משחקי דגל הFPS.

פורסם

לא יודע בקשר למלא...

אבל הורדתי את הדמו

משחק מסריח... שום דבר לא חדש ... כל הזמן גשם מעפן (אולי רק בדמו זה ככה)

הסאונד של הנשקים ממש מסכן !!! במיוחד הרימון כשהו מתפוצץ הוא נשמע כמו רימון מ CS 1.6 זה גכלל הרג אותי מצחוק חחחח אותו סאונד

לא פלא שהחברה שהוציאה את המשחק הזה היא החברה האחראית ל CS 1.6 :)

גם שליטה ממש גרוע ולא נוחה...

לא שווה לא להוריד ולא לקנות :|:s07:

פורסם

מה לא נוח בשליטה? זה FPS סטנדרטי.

אם אתה מתכוון לשליטה על הזמן, אפשר לשנות את זה.. כמו שכל מי ששיחק במשחק בערך עשה..

והגשם רק בשלב הראשון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים