עבור לתוכן

Timeshift - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא צריך לקחת ביקורות כקו-מנחה לקניית משחקים.

גיימספוט יכולים לתת ציון 90 על משחק שקיבל 70 ב IGN וזה לא יגיד דבר.

מה שמבקר בגיימספוט לא אהב במשחק מסויים לא אומר שאתכם זה יענין או יפריע במיוחד.

הביקורת היא אינדיבידואלית ומשקפת את דעתו של איש אחד שחורש על עשרות משחקים בזמן קצר.

שורה תחתונה של גיימספוט:

The Good

* The ability to pause, slow, and rewind time is interesting

* Weapons are cool and very satisfying to shoot

* Solid online mode.

The Bad

* There are four-panel comic strips with better stories

* Mission objectives are generally uninteresting

* Combat can get repetitive.

אז המשימות לא היו כ"כ מענינות והקרבות חוזרים על עצמם SO ?

בגיימטריילר חושבים אחרת:

82 GameTrailers

The time-stopping fun is handled really well, too. Its especially fun to see individual raindrops freeze as you slow time down and run about disarming a whole group of enemies. In general, the game is as interesting to look at as it is to play.

• תגובות 103
  • צפיות 11.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי משחק טוב אין מה להגיד, הגרפיקה לא משהו(לא משהו בכלל..) יחסית למשחקים שיש עכשיו בשוק, מאוד מזכיר את הסביבה של HL2 ep2 ויש קטעים עם צינורות ומעברים צרים שמזכירים את הגרפיקה של FEAR

מה ששמתי לב זה שהסאונד של הנשקים קצת מעפן.. והפיצוצים נראים קצת עלובים גם, ושלא נדבר על הסאונד של הרימונים.. אני זורק רימון ותופס מכסה ואני לא שומע את הרימון מתפוצץ בכלל

אני מציץ ורואה את כולם מתים אבל איפה הפיצוץ?!?!

מי ששיחק ב MOH:AIRBORN יודע איך צריך להראות ולהשמע פיצוץ

אבל משחק נחמד להעביר את הזמן

[attachment deleted by admin]

פורסם

"נחמד" זה מילת המפתח פה ... מרגיש מאוד פלסטיקי כמו דום בגרפיקה.

פורסם

אני למען האמת מעדיף גראפיקה כזאת קצת פלסטיקית ולא אמיתית מאשר משחקים אחרים שבהם הגראפיקה יותר ריאליסטית אבל גם כל המשחק מרגיש יותר כבד.

פורסם

הדבר היחידי שיכלתי לחשוב כשיחקתי זה מי מצוות הפיתוח של המשחק הזה שיחק יותר מידי Half Life 2.

הכל נראה כמעט כמו HL2, לייתר דיוק תריצו את HL2 על המנוע של DOOM3 וזה יראה בדיוק אותו הדבר.

בין אם זה החיילים האלה שמתנהגים ונשמעים אחד לאחד כמו הקומביין, הנשקים שמאוד דומים לHL2(אפילו הalt firing שלהם זהה).

ודר' שמדבר ברקע על מסכי ענק ומסביר לאנושות למה בדיוק היא צריכה להתנהג יפה למרות שאונסית אותה בתחת.

אפילו כל הטכנ' נראה מאוד דומה לHL2, נתנו לזה קצת יותר retro twist אבל עדיין כל הכבלים המסכים המוזרים והכל מאוד דומה, ולכל הרוחות כשהגעתי לforce shield הראשון זה היה פשוט העתק 1 ל1 של הבריקדות שיש בHL2, יכלו לפחות לטרוח לשנות את הצבע של הFS מכחול למשהו אחר...

heck אפילו את ה"valves" של HL2 הם העתיקו, אחרי שפתחתי שער בעזרת Valve זה פשוט היה הקש ששבר את הגב של הAntlion. רק שפה היה twist והיית צריך לעצור את הזמן כי כל פעם שהיית עוזב זה היה חוזר(שוב בדיוק כמו בHL2 עד שאתה לא מסובב עד הסוף), אתם פשוט יכולים לראות את ההשקעה בעלילה נכון..?

הגראפיקה לא מדהימה לחלוטין, המשחק נראה סביר, אבל רחוק מטוב, רואים הייטב את התוצאות של הניתוח הפלסטי(המשחק היה אמור לצאת ב2005 לXBOX המקורי). Sierra החליטה להשעות את שחרור המשחק וללטש דברים, מה שיוצר חוסר אחידות מוגזם בכל הassests של המשחק הזה, וגורם לכל תנועה של העכבר באמת לגרום לכם לנוע בזמן בין 2004-2003 לבין 2007 מבחינה גראפית.

בקיצור זה משחק בינוני לא יותר, ולא פחות. נראה כמו הSpiritual Copycat של Half Life 2, גראפיקה בינונית+, הדבר היחידי שמציל אותו לרבע שעה הראשונה זה הקטע של השליטה בזמן. והוא נחמד לא יותר, גם זה תופס למשהו כמו 10 דקות וזהו, אף פעם לא צריך להשתמש במשהו שהSSAM לא הגדיר ככה שאין שום צורך באמת לשלוט על "הכוחות" שיש, לפחות היו עושים שאפשר להחליף בין מצבים בלחיצה כפתור כאשר כוח אחר מופעל, וגם את זה אין.

אולי זה היה יותר מגניב אם בSP היו עושים כמו בMP רימונים שמשנים את הזמן באזור מסויים, מה שבטוח שעם זה כבר היה אפשרות ליותר יצירתיות. למרות שאני בספק אם יותר מ3 אנשים ישחקו איי פעם במולטי של המשחק הזה, במיוחד אחרי הSP שפשוט מגדיר מחדש את המילה בינוניות.

גג 6.5-6/10

פורסם

LOL, כרגע גרמת לי לנטוש את המשחק.

פורסם

שמעו, אם לא מסתכלים על כל הדברים הלא טובים שבו, זה משחק סבבה לגמרי !

מה אכפת לי שדחו בשנתיים ?!? העיקר שהוא כיפי וזהו...

ומתי אני משיג נשק חדש ? (אני בהתחלה של השלב עם הקרח..)

פורסם

ממש לא אהבתי... סאונד בינוני, גרפיקה בינונית והשליטה פשוט גרועה.

חוץ מהקטע של השליטה בזמן, שום דבר לא ממש עניין אותי במשחק הזה.

היו צריכים לקרוא למשחק TimeWaste

פורסם

שהמשחק מתחיל . אז אני מתחיל מכאן? חדר כזה? אבל לא קורה כלום אני לא יכול לזוז ושום דבר. ואני שומע רק מישהו מדבר. אבל כמה דקות אני ככה מה עושים?

הגרפיקה שלו טובה מאוד . יותר טובה מכל משחק של 2005 וגם 6 . Liran3331 MOH:AIRBORN האש שם נראת זוועה . מתי שיש פצוץ ויוצא אש היא כזאת מכוערת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נתקעתי בשלב ה 3 או ה 2 <?!> .. אני לא מצליח לטפס מעל השער שם שהם קופצים.. איך קופצים מעליו?! :s05:

פורסם

LOL, כרגע גרמת לי לנטוש את המשחק.

במיוחד לאור העובדה שברגע שאני מפעיל את המשחק הוא פתאום מאתחל לי את המחשב :screwy:

ואני ממש לא מתכוון להתקין דרייברים חדשים אני רוצה להישאר עם 93.71 :screwy:

זה באמת משחק מחורבן, גם אני ששיחקתי בדמו והגעתי לקטע עם החץ וקשת [שעאלק 'מתפוצצים'] הרגשתי שזה בדיוק כמו החץ וקשת בHL2.

והגימיק של עצירת הזמן לא מלהיב אותי, בהחלט לא.

פורסם

שמעו יש לי בעיה בערך בתחילת המשחק..

יש את הקטע הזה שצריך לנקות את כל החיילים מהבניין...

עכשיו, הרגתי את כולם אבל נשאר לי סימן של חייל על המפה (אבל לא עיגול, אלא מן חץ כזה)..

ואני לא מוצא אותו.. הוא לא נמצא שמה.. ואני לא יכול להמשיך עד שאני מסיים את המשימה הזאת...

אז חשבתי אולי הוא נמצא קומה לעמלה.. אז עשיתי load בחזרה לזמן שהייתי קומה למעלה אבל הוא לא היה שמה..

מישהו יכול לעזור בקשה?

פורסם

נתקעתי בשלב ה 3 או ה 2 <?!> .. אני לא מצליח לטפס מעל השער שם שהם קופצים.. איך קופצים מעליו?! :s05:

אתה לא צריך לקפוץ מעליו.. תלך טיפה אחורה ואם אני לא טועה יש כזה בור שבתוכו יש חור ניקוז כזה זוהר.. כנס אליו ותמשיך את המשחק

פורסם

אתה לא צריך לקפוץ מעליו.. תלך טיפה אחורה ואם אני לא טועה יש כזה בור שבתוכו יש חור ניקוז כזה זוהר.. כנס אליו ותמשיך את המשחק

תוברך :) .. בהתחלה חשבתי שזה מאיפה שהתחלתי.. נראה דומה.

בכל מקרה משחק מעולה לדעתי. לא כבד ועובד מצוין על המערכת שלי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים