עבור לתוכן

Timeshift - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה...בcontrols אין לי כלום...שום דבר לא מוגדר..

אז הגדרתי בעצמי אבל אין תתזוזה עם העכבר...מה לעשות ?

• תגובות 103
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נסה להתקין את הפאטצ'.

פורסם
כבר שמתי לב שהיכולת הכי שימושית היא לעצור לגמרי את הזמן. אתה עוצר את הזמן יורה בכל מי שמסביבך וממשיך לדרכך. או שאפשר פשוט לקחת להם את הנשקים ולראות אותם מתחננים לחייהם

דווקא לדעתי זאת האפשרות הטובה ברגע שאין הרבה אויבים שצריך להתמודד איתם משום שעצירת הזמן היא ממש קצרה.

לעומת זאת האטת הזמן היא האופציה הכי טובה שיש לדעתי. כאשר צריך להתמודד עם המון אויבים אז אין בעיה לטפל ב6-5 אנשים, מה גם שהאטת הזמן נמשכת לפרק זמן הרבה יותר ארוך מעצירת הזמן, מה שגורם ליכולת לטפל ביותר אויבים.

פורסם

אני לא יכול להסכים איתך יותר, בזה שאמרתי שעצירת הזמן היא הכי אפקטיבית, התכוונתי כמובן לאפשרות שאתה בחדר סגור עם כמות מוגבלת של אוייבים ושאתה רואה את כולם. בשטח רחב כמו שיש בשלב אחד הראשונים[שאתה נמצא בפארק] זה ממש לא אפקטיבי, ועדיף להאט את הזמן ולרסס את כולם. עוד יתרון של ההאטה הוא שאתה רואה מתי הבנאדם מת[כשאתה עוצר את הזמן האויב לא עף אחורה עד שאתה מפסיק לעצור את הזמן.]

בלי קשר, קרה לי עכשיו מקרה ממש מגניב. ראיתי שאויב בא והתחבאתי מאחורי הקיר בדיוק שנייה אחרי שהוא ראה אותי, עצרתי את הזמן ויצאתי להתמודד מולו. פתאום אני רואה שהוא עשה קפיצה קדימה סטייל סטרנגלהולד[כלומר קפיצה ארוכה כזאת עם הפנים והידיים קדימה] ובדיוק תפסתי אותו באמצע הקפיצה הזאת. חוררתי לו את הצורה והוא עף אחורה בצורה מספקת ביותר...

פורסם
  • מחבר

חחח... אם להאמין לכם המשחק הזה די טוב :P

אני צוחק אני עוד מעט משיג אותו ונראה על מה המהומה :lol:

פורסם

המשחק בהחלט טוב, כל דבר עשוי שם בצורה מספקת לדעתי, אני לא יכול להגיד שיש איזשהי קטגוריה במשחק שהיא מהפכנית אבל הכל מתחבר יפה מאוד וככה זה צריך להיות.

לחשוב עוד שכאשר יצא הדמו הראשון הוא היה כל כך גרוע שחשבתי לא לתת למשחק צ'אנס..

פורסם

לא הבנתי , היו כמה דמואים? כי זה שאני שיחקתי היה בול כמו המשחק המלא. כל השלב הראשון היה בו.

פורסם

האמת שאני לא זוכר בדיוק את הסיפור המלא, אני זוכר שלפני כמה חודשים יצא דמו שהיה ממש גרוע ופשוט לא גמור והמשחק ממש לא היה נראה בלשון המעטה.

אני לא בטוח אם בעקבות הדמו החליפו את המפתחת של המשחק או את המנוע הגרפי שלו, בכל מקרה נעשו שם שינויים רציניים ולפני חודש ומשהו קיבלנו את הדמו שכולם מכירים ובעקבותיו את המשחק הנוכחי.

פורסם

שד"א השלב שהיה בדמו הישן יותר גם כן מופיע במשחק המלא !

ויש לי בעיה דיי מעצבנת עם המשחק (לא ממש בעיה), שרוב הזמן אני מקבל 40-60 FPS אבל יש קטעים ממש קצרים שהוא עושה לי צניחה ל 20 !

זה ממש מרגיז ! כאילו פעם אחת יש לי יותר מידי ואני יכול עוד לשים AA (מהדרייבר) ופעם אחת אני צריך להוריד גם ת AA וגם ת AF !

אוף...

אבל סה"כ משחק דיי יפה, גרפיקה מעולה גיימפלי נחמד ומיוחד הסאונד טיפוסי, מספיק בשביל להנות ! למרות שאחרי הדמו ציפיתי לקצת יותר..

פורסם

האמת שאני לא זוכר בדיוק את הסיפור המלא, אני זוכר שלפני כמה חודשים יצא דמו שהיה ממש גרוע ופשוט לא גמור והמשחק ממש לא היה נראה בלשון המעטה.

אני לא בטוח אם בעקבות הדמו החליפו את המפתחת של המשחק או את המנוע הגרפי שלו, בכל מקרה נעשו שם שינויים רציניים ולפני חודש ומשהו קיבלנו את הדמו שכולם מכירים ובעקבותיו את המשחק הנוכחי.

קראתי עכשיו את הpreview של גיים ספוט על המשחק, והם אמרו משהו בקשר לזה שהמשחק לא היה טוב מספיק אז סיירה נתנה לחברה המפתחת עוד זמן בשביל ללטש אותו לשלמות[המילים שלהם לא שלי].

פורסם

המשחק באמת דיי מלוטש אבל אני שם לב הרבה פעמים שיש קטעים שכאילו התקמצנו על פוליגונים...

תגידו מתי אני מקבל נשק חדש !? בנתיים יש לי את המרסס הרגיל שוטגאן וצלף בשלב של הקרח (ממש בהתחלה שלו).

פורסם

הכלי הזה לא משהו בכלל. אין כמו להתקין ולראות במו עיניך איך המשחק עובד.

פורסם

אתם אומרים פה שהמשחק יפה והכול אז אך זה שבgamespot הוא קיבל רק 6.5??

gamespot באמת מגזימים לפעמים אבל עד כדי כך?

פורסם

גם אני לא מבין את זה כל כך, כנראה הם נורא מפונקים :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים