עבור לתוכן

Timeshift - הדיון הראשי

Featured Replies

• תגובות 103
  • צפיות 11.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק הזה שוקל 3 גיגה?

פורסם

רק שלוש ג'יגה?!

מה הולך בעולם הזה... המשחק שוקל כולכך מעט?

סתם חח

פורסם

המשחק הזה שוקל 2.8 ג'יגה.. אבל זה לא אומר כלום

פורסם

סוף סוף יצא משחק ראשון בחודש נובמבר :xyxthumbs:

מישהו שחק במשחק ? TIMESHIFT?

יכול להביא תמונות ביקורת משהון זה נורא חשוב לי...

ובכול זאת כבר 40% קנייה חעחעחע עוד שעתיים זה אצלי בכול זאת.

פורסם

שיחקתי בדמו ונהנתי מאוד אני מחכה בכיליון עניים שהמשחק המלא יגיע לארץ :xyxthumbs:

פורסם

מתקין.....

פורסם

על מה המשחק?

פורסם

משחק FPS שיש לך חליפה שיכולה לעצור\להאט ולחזור אחורה בזמן...

הגרפיקה דיי מזכירה את FEAR והמשחק מעולה..

פורסם

מאוד אהבתי את המשחק, הספקתי לשחק בערך כשעתיים ודי נהניתי.

גרפיקה טובה מאוד וגם לא מרגישה כבדה, עובד אצלי חלק לגמרי(לא בדקתי בדיוק FPS) על 1920X100 עם AFX16 וכל הפרטים על הכי גבוה, בעקרון לא נראה לי שהמשחק הזה דורש יותר מדי והוא נראה מצוין בכל מקרה.

סאונד לא רע אבל גם לא משהו מיוחד, משחקיות מאוד מיוחדת, ברגע שקולטים מתי להשתמש בכל אפקט של הזמן אז המשחק נהיה די קל וממש מיהנה.

אני נותן לו 8/10.

פורסם

משחק ממש נחמד, הרגע שיחקתי הגרפיקה ממש טובה, רץ לי על ההגדרות הכי גבוהות (בניגוד לCRYSIS...),

המשחקיות נחמדה דווקא וכיפית, חבל שהכוונת לא כמו שאני אוהב (אני אוהב כמו CS...)

מזכיר לי דווקא את HL2... (המסכים שמישהו מדבר דרכם, "חליפת כוח", האנשים מדברים אליך בצורה שמזכירה את HL...).

וזו גם אותה חברה לא?

בסה"כ ממליץ עליו.

פורסם

אוקיי שיחקתי עכשיו שעתיים ואלה הרשמים שלי

דבר ראשון חשוב מאוד שתתקינו את הפאטצ' שמתקן הרבה מאוד דברים[כמו את זה שהמשחק קורס כשמשנים רזולוציה]

מתחילים לשחק בהתחלה יש סרטון די יפה אבל קצת מבלבל, אח"כ מתחיל שלב מוזר כזה שמשחקים בלי היכולות של החליפה כאילו בשביל ללמוד את כל הקטע של הנשקים ואז מגיעים לנקודה מסויימת שהכל חוזר אחורה בזמן ומתחילים לשחק שוב מאיפה שבדמו.

המשחק פועל טוב מאוד ויפה מאוד על המחשב המזדקן שלי[6800GT] וממש הופתעתי לטובה מזה..

הגראפיקה באמת לא מרגישה כבדה כמו לדוגמא בקרייסיס שבה אתה מרגיש כאילו המשחק עושה לך טובה שהוא עובד על LOW.

לפי דעתי הם שילבו את האפשרות של לחזור אחורה בזמן ולעצור את הזמן בשביל שזה לא יהיה דומה יותר מדי להמון משחקים שיצאו בזמן האחרון שבהם הגיבור יכול "להאט" את הזמן.. ולפי דעתי זה טיפה לא מלוטש כלומר יכלו לעשות את זה יותר טוב, למרות שאני בטוח שכשאני קצת יותר אתרגל זה יהיה יותר כיפי ואינטואיטיבי.

כבר שמתי לב שהיכולת הכי שימושית היא לעצור לגמרי את הזמן. אתה עוצר את הזמן יורה בכל מי שמסביבך וממשיך לדרכך. או שאפשר פשוט לקחת להם את הנשקים ולראות אותם מתחננים לחייהם :D

בקיצור משחק נחמד לגמרי אני נותן לו 9.

משחק ממש נחמד, הרגע שיחקתי הגרפיקה ממש טובה, רץ לי על ההגדרות הכי גבוהות (בניגוד לCRYSIS...),

המשחקיות נחמדה דווקא וכיפית, חבל שהכוונת לא כמו שאני אוהב (אני אוהב כמו CS...)

מזכיר לי דווקא את HL2... (המסכים שמישהו מדבר דרכם, "חליפת כוח", האנשים מדברים אליך בצורה שמזכירה את HL...).

וזו גם אותה חברה לא?

בסה"כ ממליץ עליו.

נכון מאוד, עכשיו שאמרת את זה גם אני שמתי לב שזה די מזכיר את HL2. גם כל הסביבה בכללי דומה נורא, כמו עתיד הרוס ונטוש כלשהו...

בניגוד לCRYSIS שבו זה חוף ים מעפן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים