עבור לתוכן

לבעלי X-FI - התוכנה XFMC התעדכנה

Featured Replies

פורסם

לאחר שנה בערך מאז הגרסא האחרונה של X-FI Mode Changer, (שד"א הכילה לא מעט באגים) היוצר החליט לשחרר גרסא חדשה!

http://www.spectra9.com/xfmc/xfmc.html

1.7 build 0

+ Windows Vista support.

+ XFMC should work with the latest Audio Console version available in Windows Vista

+ Updated mixer functions (volume, bass and treble) to work under Vista

+ Auzentech X-Fi Prelude support

+ XFMC will try to autodetect the presence of Auzentech's Audio Console EXE

+ Added multi language support, users can modify the language for XFMC user interface by creating their own .lng file. The English.lng, Indonesian.lng and German.lng files are included

+ Added option to flash the tray icon to indicate that XFMC is doing its "thing" :-)

+ Major improvement to mode change routine which should minimize and hopefully eliminate stalling during mode change

בינתיים עובד לי בלי בעיות.

אם יש לכם כרטיס X-FI ואתם לא מכירים את התוכנה, זה הזמן להכרות !

פורסם

אצלי דווקא יש בעיות, ואפילו קשות.

כבר פעם שניה שמעבר בין מצבים גורם לבעיות.

אתמול הפעלתי משחק (מעבר ממצב בידור למשחק) וקיבלתי רחש שלג חזק.

עכשיו עברתי ממצב משחק למצב בידור ולא קיבלתי שום צליל. winamp מנגן ולא יוצא שום דבר מהרמקולים.

בשני המקרים הייתי צריך לחזור ידנית למצב הקודם, ואז לעבור למצב שאני רוצה להיות בו.

>:(

פורסם
  • מחבר

מוזר, בגרסא הזאת עדיין לא נתקלתי בבעיות... xp pro sp2

אבל שמע, במקום לומר את זה לנו - תאמר את זה ליוצר, כדי שייוכל לתקן. (הוא בעצמו אמר שהוא מעוניין לשמוע על באגים)

הרי אחרי החתונה שלו הוא נעלם לשנה, עכשיו הבנתי שעוד חודש נולד לו תינוק ואז לך תדע אם יהיה עם מי לדבר :nixweiss:

זה הזמן לדווח על באגים - או באימייל או בפורום של Creative (יש קישור מהאתר שלו).

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה על ה-doublepost (חבל לפתוח אשכול חדש בשביל זה)

עדכון:

מאז השחרור של 1.7 יצאו עוד מס' builds. תוקנו באגים, שווה לבדוק ולהוריד את הגרסא שיצאה היום 15/12/07 !

1.7 build 20

+ Enhanced Auzentech X-Fi Prelude support

+ XFMC will now autodetect the presence of Auzentech's Audio Console and Console Launcher applications

+ Improved support for non standard display DPI setting

1.7 build 21

+ Increased timer resolution for process detection, should resolve occasional stalling during mode change for certain applications

+ Added option to bypass mode change when the SHIFT key is held down while starting an application

1.7 build 22

+ Bug fix for those experiencing "Runtime error 52"

+ Bug fix for those experiencing problem launching Creative Console Launcher

+ Mixer improvement, the bass and treble should now stick to whatever values they were set before

פורסם

תודה רבה על העדכון.

במידה ואני מתקין את הbuild החדש, ההגדרות שלי נשמרות?

פורסם
  • מחבר

אם תשמור את קובץ XFMC.INI אז אמור לעבוד, למרות שאני מעדיף שיפתח ini חדש, לך תדע מה בדיוק השתנה שם.

לא כזה סיפור להגדיר את הפרופילים למשל, בסך הכל לזרוק איקונים לשם (בלי להסתבך עם Browse).

ובכלל אם אתה עורך את הקובץ אתה יכול להעביר מידע מהישן לחדש, זה ממש לא מסובך - סתם קובץ טקסט.

פורסם

לא ידעתי שאפשר פשוט לזרוק את האיקונים, עכשיו התהליך יהיה הרבה יותר קל. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים