עבור לתוכן

איך להשוות בין איכויות של 2 שירים/קליפים ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

קורה לי הרבה שאני מוריד את אותו שיר פעמיים, ואז יש לי אותו פעם אחת בפורמט 160 ופעם אחת בפורמט 192 (לדוגמא...)

כמובן שכברירת מחדל, פורמט 192 הוא באיכות יותר טובה, אך זה תלוי במקודד שהשתמשו ובעוד כל מיני דברים... מה גם ששמתי לב בקאזה לקבצים בפורמט 192 שהם למעשה קבצים בפורמט 128 שקודדו מחדש ל-192 (כנראה הבנאדם שעשה את זה חשב שזה ישפר את איכות השיר...)

בכל אופן, רציתי לדעת, אם קיימת דרך, בה אוכל להשוות בין איכות של 2 שירים, שהם למעשה אותו שיר, באוו אורך והכל אותו דבר, רק השונה ביניהם זו האיכות...

כמובן שאפשר לפי השמיעה, אך האוזניים שלי לא עד כדי כך חדות כדי להבחין בין באס יותר איכותי לפחות איכותי או בין טרייבל איכותי לפחות... אז אני מחפש תוכנה או כלי עזר שיאפשר לי לבדוק את האיכויות בעזרת גרפים או משהו...

כמו כן, ברשותי מספר וידאו קליפים שבינהם קיימות כפילויות, כלומר יש לי את אותו וידאו קליפ, פעמיים. אך גודל הקבצים שונה וגם האיכות... רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שתפתח לי את 2 הקליפים ותאפשר לי להשוות ביניהם.

תודה רבה.

פורסם

אני לא מכיר תוכנה שכזו.. אבל אם אתה שואל אותי אם אתה לא מבדיל בין האיכות (ואני מאמין שעוד הרבה אנשים אחרים) למה שלא תפשר על הקובץ הקטן ביותר ?

כשיהיה לך אוסף שירים של כמה גגות זה יכול לחסוך לך הרבה מקום ההבדל בין 192 ל128 לדוגמה.

זו דעתי וכך אני עושה, אני תמיד מעדיף את הקרוב ביותר ל128 שזו איכות מספיק טובה וחסכונית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים