עבור לתוכן

מהירות במשחקים - נמוכה, מהירות בגלישה/הורדה - רגילה, עזרה?

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי בעיה מוזרה, התחילה לפני זמן יחסית רב, כאשר אני משחק במשחקים מרובי משתתפים, אפילו מייפל סטורי (שהוא משחק דו מימדי וללא הרבה אפקטים), יש לי בעיות של פינגים בשחקים, מגיע לכמעט 10,000 בד"כ, אך לעומת זאת כאשר אני לא במשחק הגלישה, הורדה ופינג לשרת של המשחק שלפני שניה עשה לי לאגים מטורפים יוצאים בסדר גמור, מקסימום 200 שזה נורמלי לשרת שנמצא בצד השני של העולם +-.

אני לא יודע מה קורה, החלפתי מחשב לאחד חדש יותר כי חשבתי אולי הכרטיס רשת לא בסדר או שזה בגלל הטמפ' הגבוהה במארז, ואיתו גם החלפתי את המודם שלי למודם שעבד טוב 5 דקות לפני לשכנים שלי עם כל הכבלים שלו(מודם מאותו סוג ויצרן, אני חייב לציין, נראה בול אותו דבר)...אני מחובר דרך 012 מהירות חיבור של מגה וחצי...

ולכל החכמים בלילה מביניכם ניסיתי בסביבות ה-10 משחקים, אחד מהם אפילו WEB-BASED מה שאומר שזה משחק פלאש באינטרנט (ISKETCH למי שמכיר).

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי הגדרות כלשהן לא נכונות? או שזה בכלל משהו אצל 012 שהם מנצלים אותי ואני צריך להתקשר אליהם ולצעוק עליהם?

תודה רבה מראש.

פורסם

יש בעיה בשרתים של 012, גם לחבר שלי הפינגים קופצים ל-10K, וגוגל ליפעמים לא ניכנס.

או שתתיקשר ל-012 ותסביר להם את הבעיה או שפשוט תיכנס לחיבורי רשת ואז תעשה קליק הפוך בעכבר על החייגן שלך ואז תיבחר במאפיינים ובלשונית הראשונה שלו ב-Host name יש שמה כתובת cablelns.012.net.il, תימחק אותה ותירשום את זה 212.199.170.59

אצל חבר שלי זה היסתדר, תעדכן עם זה היסתדר לך, וכמובן אחרי שינוי זה מומלץ להיתנתק מהאינטרנט ולהיתחבר שנית.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עשיתי כהמלצתך ובאמת הפינגים ירדו משמעותית, אבל עדיין בסביבות ה2K ככה, והתקשרתי כמה פעמים ל-012 הם כל פעם אמרו לי להוריד איזה קובץ ואז להעלוות ואז אמרו שהם לא יודעים מה הגורם לכך וניתקו (איזה שירות לקוחות, אה?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים