פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אני מתכוון לרכוש את AMD 6000+ ורשם cpu speed :3000 מה זה אומר שרשום ככה? שכל אחד מהליבות הוא 3000 או ביחד? תודה לעונים על שאלה בורותית
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים 3000MHZ - 3GHZ מהירות כל ליבה התדר המעשי ישאר זהה אם מצרפים שתי ליבות במעבדלחשב יעילות של שתי ליבות ביחד בתנאי שהתוכנה מנצלת ריבוי ליבות בדרך כלל תיהיה יעילות ביצוע במהירותשל כמעט פי שתיים מאשר ליבה בודדתולמרות זואת תדר השעון של כל ליבה ישאר זהה 3GHZ ב AMD6000
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים תחשוב על זה כעל שני מכוניות שנוסעות במהירות 3000MHZ. לא מחברים את המהירות שלהם - זה פשוט שני ליבות שפועלות בתדר של 3GHZ.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר שאלה נוספת.. אני הולך להתקין את המעבד בעצמי ואת המכשר כבר היו לי התנסויות פשוט לא בא לי לחכות 4 ימים עד שירכיבו אותוהאם צריכה להיות בעיה עם מעבדי AMD? הם באים כבר עם המאוורר נכון? רק להניח לפי הפינים ולהלביש עליו את המאוורר?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים שלא יגידו לך אח"כ שאין לך אחריות כי הרכבת לבד...מדריך התקנת מעבדי AMD לסוקט AM2.http://www.youtube.com/watch?v=Yn14oA6Db4k
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר תודה רבהאני קונה מ KSP אני מניח שיגידו לי שאין אחריות החאפרים האלה.. פשוט ממש לא באלי שהם ירכיבוא לי וישימו לי חלקים משומשים
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים אני קונה מ KSP .....השאלה החשובה פה אם נתת להם כבר את הכסף שלך .... כי בגדול לא תחסוך ים של כסף בקניה מהם. בכל חנות יש חלקים זולים בקטגוריה אחת וחלקים יקרים בקטגוריה אחרת . אני אישית לא הייתי ממליץ לתת להם לבנות לך את המחשב.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר השאלה החשובה פה אם נתת להם כבר את הכסף שלך .... כי בגדול לא תחסוך ים של כסף בקניה מהם. בכל חנות יש חלקים זולים בקטגוריה אחת וחלקים יקרים בקטגוריה אחרת . אני אישית לא הייתי ממליץ לתת להם לבנות לך את המחשב.נכון לכן אני הולך היום לאסוף את החלקים עצמאית... עשיתי השוואות למה שאני רוצה זה לא יותר מ 50-100 של סך הכל מחנות אחרת SKYPC לדוגמא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.