פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים הי ! חשבתי, חשבתי.. ..והחלטתי להרחיב את ספריית המוסיקה שלי עם כמה להקות חדשות או לא, אבל בסגנון ספציפי. ;D בבקשה, תמליצו לי על להקות בסגנון NIGHTWISH, EDENBRIDGE, WITHIN TEMPTATION תודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר My Chemical Romace לא דומה בגרוש...בכלל לא אותו סגנון אפילו.כל 4 אלבומים.את השני נראה...גם זה לא זה...בסגנון של הראשון.יש למישהו עוד המלצות ?
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים אתה מחפש מטאל סימפוני.חפש קצת בפורום את שמות הלהקות, הן כבר עלו בדיונים כאן בעבר.חוץ מזה, אני אמליץ לנסות את Epica (די מוצלחים) ו- Leaves' Eyes (לא ממש מכיר אותם, פשוט מכיר את השם).
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר תודה שניצל.יש לי את כל האלבומים של הEPICA.את השני אני אנסה. תודה.בדקתי את הLeaves' Eyesכמו הEPICA - גוטיקה בשלמותה.רציתי משהו פחות אגרסיבי.
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297240.msg2609265#msg2609265
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297240.msg2609265#msg2609265 אחי, לפני שאתה ממליץ, תקרה את הפוסט. לא מליח להעביר קו דימיוני בין סונטה ארקטיקה, שיש לי את כל האלבומים שלהם, לבין נייטויש או EDENBRIDGE. בכל מקרה תודה. [br]פורסם בתאריך: 31.10.2007 בשעה 18:01:48 נסה After Forever את זה אהבתי. +1 לסיפריה שלי. תודה רבה. עוד בבקשה
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים זה היה יותר בגדר "תבדוק את זה", כי אמרו שמה שאתה מחפש זה פאוור סימפוני.
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים תנסה symphony x, הם פרוג מטאל אבל המוסיקה שלהם די מושפעת מאלמנטים קלאסיים, אולי תאהב
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים אלוהים ישמור, Sonta Arctica איך לא הזכירו אותם? אם אתה רוצה משהו קצת יותר כבד יש את sabaton, ששרה על מלחמות.כבדים, אבל בדיוק באיזון הנכון של יותר מידי ובכלל לא, ואת השיר Counterstrike אי אפשר שלא לאהוב:Kickstart fighter launchThrottle set to fullSpeed king race to winAfterburners roaringGhostlike counterstrikeTakes them by surpriseScore 307Israelis rule the heavenJordan attacks Israel crush thatFutile attemptControl JerusalemDrive back surprise attackTake the western wallNext day make them payOver river JordanSyria last in lineHead for golan heightsStrike without a warningSee the Syrian forces fallingSyria attacked Israel crushed theirLines of defenceRuling golan heightsSix days of fire one day of restJune 67 taught them respectControl JerusalemThree nations fallen in Six days of warTraitorous neighboursReceived as deservedUnder the sun in the dust of the warOne nation standing stronger than beforeFirst into Egypt andSent them to hellThen returned their forces to JordanClimb up the mountainsWhere Syria awaitsBreak them in hoursProtect holy landולא זה לא על המשחק, ואם עדיין לא הבנתם אז יש לכם בעיה רצינית 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.