עבור לתוכן

D 930 3.0 + 8800GT = צוואר בקבוק?

Featured Replies

פורסם

o_O

בכל אופן אתם רוצים להוכיח שאתם צודקים/שאני צודק, תעשו השוואה של משחק X (נגיד CRYSIS) שימו הכל על MAX ורזולוציה נגיד 1900*1200

אותו מערכת בדיוק מלבד שני מעבדים נגיד 930D מול Q6600 ונראה מה ההבדל. אני בטוח שיש פה כמה אנשים עם אותם מערכת ומעבד שונה.. או בכלל באינטרנט.

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז יהיה לי שווה לקנות את הכרטיס או שהוא לא יעשה את העבודה כמו שצריך ??

פורסם

בכללי אני ממליץ לך לחכות עד האיזה 20 שהכל יצא (הGTS החדש, 38X0) ושהמחירים יאזנו וירדו.

פורסם
  • מחבר

גם אם אני אחכה זה לא ישנה כלום כאילו הכרטיסים שיצאו יהיו יותר חזקים למשל ה GTS החדש אז אם ה GT עושה צוואר בקבוק זה לא הגיוני שאני אקנה כרטיס יותר חזק

פורסם

שום צוואר בקבוק ושום בטיח. כמו שאמרתי המעבד הוא החלק האחרון במערכת שגורם לצוואר בקבוק(מחליפים אותו אחד ל3-4 שנים), שוב ירידה של כמה FPS אחדים לא נראה צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על התגובות אני אחכה לGTS החדש אם הבצועים שלו יהיו טובים יותר באופן משמעותי מה GT אני אקנה אותו :yelclap:

פורסם

ברור שווה לך לשדרג.

דיי עם הבלבולי מוח.

פורסם

o_O

בכל אופן אתם רוצים להוכיח שאתם צודקים/שאני צודק, תעשו השוואה של משחק X (נגיד CRYSIS) שימו הכל על MAX ורזולוציה נגיד 1900*1200

אותו מערכת בדיוק מלבד שני מעבדים נגיד 930D מול Q6600 ונראה מה ההבדל. אני בטוח שיש פה כמה אנשים עם אותם מערכת ומעבד שונה.. או בכלל באינטרנט.

צודק, אתה לא יודע איך המעבד ייגביל אותך מבחינת FPS במשחקים כבדים כמו Crysis, אם אתה רוצה תקנה, אבל שוב.... ה-FPS לא יהיה גבוהה במיוחד כמו שרצית.

פורסם

o_O

אתה שמת כרגע משחק שיש לו בעיות אופטימיזציה קשות

פורסם

לא הייתי קורא למעבד צוואר בקבוק אבל בהחלט יש לו השפעה, בואו ניקח לדוגמא את את הבדיקות של Tomshardware, משחק ישן שנקרא Prey ורזולוציה של 1280X1024, מה התוצאות בין השוואה של מעבד חדש יותר לישן יותר? להלן:

Amd3000+ מוציא 47.5 תמונות לשניה

E4300 מוציא 84.2 תמונות לשניה

E6400 מוציא 97.1 תמונות לשניה

http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=946&model2=882&chart=425 (קישור)

בכל מקרה זה מוכיח שלמעבד יש השפעה. נכון להגיד שזה משחק ישן, פריימים גם ככה גבוהים מאד ולמעבד תהיה השפעה פחותה ככל שנעלה ברמת הגרפיקה, רזולוציה וכו'. אבל עדיין ההשפעה שם וה-8800GT יעבוד פחות טוב תחת PD3 מאשר תחת E4300.

פורסם

אם המשחק בנוי טוב אז הביצועים אמורים להיות פונקציה של המעבד ושל הכרטיס מסך, ככה שאם יש לך כרטיס מסך מאוד מאוד טוב אז הביצועים יהיו מעולים, וכנ'ל אם יש לך מעבד מעולה אז זה יפשר על הכרטיס מסך. רוב המשחקים כמובן לא עובדים ככה אז זה לא פרקטי לדבר על זה..

אני הייתי אומר שיש צוואר בקבוק לכרטיס מסך שנוצר ע'י המעבד, במקרה ש: מחליפים לכרטיס מסך בעל ביצועים שונים, אבל המשחק רץ באותו אופן. אותו דבר לגבי צוואר בקבוק שהכרטיס מסך עושה למעבד - לבדוק עם מעבד שונה אם זה משנה משהו.

אני די בטוח שאם יהיה לו 8800GT או 1950XT אז יהיה הבדל (ניכר). ככה שאין פה כמעט מה לדבר :\

אפשר גם לומר שההבדל בין 8800GT ל1950XT יהיה גדול יותר עם מעבד יותר טוב, אבל לגבי גודל ההבדל, ועד איזה גודל שלו אפשר עוד לומר שיש צוואר בקבוק, זה כבר סיפור אחר..

בקיצור:

צוואר בקבוק אני משער שיש, אבל הוא יחסית קטן.

פורסם

אני הייתי בדילמה דומה , מאחר ואני מריץ משהו עוד יותר ישן - פרסקוט 2.8 עם 2גיגה DDR400, מאחר ועוד לא החלטתי מתי אני משדרג את כל המערכת, הגעתי גם באיזו סיטואציה לזה שהלוח נדפק (דליפה מהקירור מים - צינורות ישנים ... :}) אז היה לי צורך גם בלוח חדש וגם כרטיס מסך חדש...

לא התכוונתי לקנות שוב AGP , אז קניתי לוח PCI-E (אסרוק) שתומך בזה, וקניתי 2600 לבינתיים ...

בעתיד המערכת הזאת תיכנס למארז M-ATX ותהפוך לבידורית לסלון ...

הקונפיגורציה שלה מתאימה מצויין למשימה כזאת , לדעתי...

וככה אני גם ממליץ לך לפתור את הדילמה .. כי גם אני חושב (לא לחוץ לי ) לשדרג כשהNEHALEM יהיה בשוק

ובכלל למה לזרוק לפח מחשב עובד עם כרטיס טוב ?

פורסם

צוואר בקבוק או לא- אתם מתעסקים בסמנטיקה יותר מדי.

P-D 930 מספיק טוב בשביל שהוא יראה את ההבדל בין הכרטיס הנוכחי ל 8800GT ,יהנה ממנו ויקבל תמורה לכספו.

פורסם

אתה שמת כרגע משחק שיש לו בעיות אופטימיזציה קשות

שום בעיה, הוא פשוט משחק עם גרפיקה רצחנית.

לא הייתי קורא למעבד צוואר בקבוק אבל בהחלט יש לו השפעה, בואו ניקח לדוגמא את את הבדיקות של Tomshardware, משחק ישן שנקרא Prey ורזולוציה של 1280X1024, מה התוצאות בין השוואה של מעבד חדש יותר לישן יותר? להלן:

Amd3000+ מוציא 47.5 תמונות לשניה

E4300 מוציא 84.2 תמונות לשניה

E6400 מוציא 97.1 תמונות לשניה

http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=946&model2=882&chart=425 (קישור)

בכל מקרה זה מוכיח שלמעבד יש השפעה. נכון להגיד שזה משחק ישן, פריימים גם ככה גבוהים מאד ולמעבד תהיה השפעה פחותה ככל שנעלה ברמת הגרפיקה, רזולוציה וכו'. אבל עדיין ההשפעה שם וה-8800GT יעבוד פחות טוב תחת PD3 מאשר תחת E4300.

אני חוזר על הדברים כל התרד =\

תראה ברזולוציה גבוהה עם כל הגרפיקה והפילטרים בהכי גבוה.

אם המשחק בנוי טוב אז הביצועים אמורים להיות פונקציה של המעבד ושל הכרטיס מסך, ככה שאם יש לך כרטיס מסך מאוד מאוד טוב אז הביצועים יהיו מעולים, וכנ'ל אם יש לך מעבד מעולה אז זה יפשר על הכרטיס מסך. רוב המשחקים כמובן לא עובדים ככה אז זה לא פרקטי לדבר על זה..

אני הייתי אומר שיש צוואר בקבוק לכרטיס מסך שנוצר ע'י המעבד, במקרה ש: מחליפים לכרטיס מסך בעל ביצועים שונים, אבל המשחק רץ באותו אופן. אותו דבר לגבי צוואר בקבוק שהכרטיס מסך עושה למעבד - לבדוק עם מעבד שונה אם זה משנה משהו.

אני די בטוח שאם יהיה לו 8800GT או 1950XT אז יהיה הבדל (ניכר). ככה שאין פה כמעט מה לדבר :\

אפשר גם לומר שההבדל בין 8800GT ל1950XT יהיה גדול יותר עם מעבד יותר טוב, אבל לגבי גודל ההבדל, ועד איזה גודל שלו אפשר עוד לומר שיש צוואר בקבוק, זה כבר סיפור אחר..

בקיצור:

צוואר בקבוק אני משער שיש, אבל הוא יחסית קטן.

אז זה לא צוואר בקבוק, זה השפעה קטנה/ יריה קטנה בביצועים.

צוואר בקבוק זה נגיד 8800U עם פנטיום 3 1000MHZ.

פורסם

שום בעיה, הוא פשוט משחק עם גרפיקה רצחנית.

http://www.gamespot.com/features/6182140/p-2.html

The demo isn't a final release of the game, and as such might not represent all the features that Crysis has to offer. The full game comes out the week of November 12, so be on the lookout for further updates

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים