עבור לתוכן

D 930 3.0 + 8800GT = צוואר בקבוק?

Featured Replies

פורסם

השאלה למעלה ^^^^^^^^^^^^^^^^^^

תודההההההה

• תגובות 49
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה למעלה? אני לא רואה ???

סתם.

כנראה שכן, יהיה צוואר בקבוק, נסה למצוא באנצ'ים של 8800GTS 640MB עם המעבד לעומת CORE2 ותראה אם יש שם צוואר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה ... אני רוצה להיות בטוח לא כנראה שכן אז אם מישהו יש לו תשובה בטוחה ..

פורסם

אכן יהיה צוואר בקבוק, אפילו עם הכרטיס מסך שלי יש צוואר בקבוק, לאיזה מישהו ראיתי יש E6600+X1950PRO וה-FPS אצלו בהרבה יותר גבוהה ממה שלי יש, אם זה מדובר באחוזים אז איזה 30%+- שיפור.

אז תקנה מינימום מעבד עם ליבת C2D, אחרת אתה לא מנצל את הכרטיס מסך שלך כמו שהוא אמור להיות מנוצל.

פורסם

יהיה :(

פורסם

אכן יהיה צוואר בקבוק' date=' אפילו עם הכרטיס מסך שלי יש צוואר בקבוק, לאיזה מישהו ראיתי יש E6600+X1950PRO וה-FPS אצלו בהרבה יותר גבוהה ממה שלי יש, אם זה מדובר באחוזים אז איזה 30%+- שיפור.

אז תקנה מינימום מעבד עם ליבת C2D, אחרת אתה לא מנצל את הכרטיס מסך שלך כמו שהוא אמור להיות מנוצל.

[/quote']

או שתחכה לפנריין שזה בכלל טוב...

פורסם

שוב הפנרין הזה? :kopfpatsch: מישהו בכלל הבטיח שזה יעבוד לו על הלוח? :s07:

יהיה צוור בקבוק קטן, והשיפור בביצועים זה יהיה בגלל המעבד כשלעצמו ולא בגלל השיפור של הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם ממליצים לקנות או לא ?? יהיה צוואר בקבוק גדול שיפריע באמת.???

כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש כשנהלים יצא לא עכשיוו

פורסם

שוב הפנרין הזה? :kopfpatsch: מישהו בכלל הבטיח שזה יעבוד לו על הלוח? :s07:

יהיה צוור בקבוק קטן, והשיפור בביצועים זה יהיה בגלל המעבד כשלעצמו ולא בגלל השיפור של הכרטיס מסך.

מביא שיפור מאוד יפה...

ואני לא יודע אם יש לו לוח אם או לא.

לגבי פותח התראד, עדיף לך לחכות ליציאת מעבדי הפנריין ואז להחליט (יהיה באנצ'ים וכו'...)

פורסם

הפנרין לא נראים משהו עכשיו, מציגים ביצועים שווים כמעט (מקסימום שיפור של 5%) באותן מהירויות שעון.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא שמתם לב למה שכתבתי אני לא "מתכנן" לקנות מחשב עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש כשNEHALEM יצא .. אז רציתי בינתיים לשדרג כרטיס מסך ..

אז יהיה צוואר בקבוק גדול שבאמת יפריע ?? ולא יהיה שווה לשדרג??

פורסם

כנראה שלא שמתם לב למה שכתבתי אני לא "מתכנן" לקנות מחשב עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש כשNEHALEM יצא .. אז רציתי בינתיים לשדרג כרטיס מסך ..

אז יהיה צוואר בקבוק גדול שבאמת יפריע ?? ולא יהיה שווה לשדרג??

עד שנחלם ייצא אלוהים גדול!

בינתיים אפשר להסתדר עם 8800GT+Pentium D, אבל אל תצפה למשהו גבוה במיוחד, כי כאשר יש הרבה שחקנים במשחק ה-FPS יורד דרסטית. (המעבד מגביל)

פורסם

אתם פסדר?

אין שום צוואר בקבוק כל עוד הוא משחק על רזולוציה גבוהה יחסית והרבה אפקטים רוב העבודה נופלת על הכ.מסך..

פורסם

אכן יהיה צוואר בקבוק' date=' אפילו עם הכרטיס מסך שלי יש צוואר בקבוק, לאיזה מישהו ראיתי יש E6600+X1950PRO וה-FPS אצלו בהרבה יותר גבוהה ממה שלי יש, אם זה מדובר באחוזים אז איזה 30%+- שיפור.

[/quote']

לי יש X1800XT

אני לא יודע בכמה הכרטיס שלך חזק.

אבל לי אין צוואר בקבוק.

ויש לי D930

פורסם

במשחקים כבדים במיוחד, אם תחליף מעבד ה-FPS שלך ייקפוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים