פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים איפה למעלה? אני לא רואה ??? סתם.כנראה שכן, יהיה צוואר בקבוק, נסה למצוא באנצ'ים של 8800GTS 640MB עם המעבד לעומת CORE2 ותראה אם יש שם צוואר.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר תודה על התשובה ... אני רוצה להיות בטוח לא כנראה שכן אז אם מישהו יש לו תשובה בטוחה ..
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אכן יהיה צוואר בקבוק, אפילו עם הכרטיס מסך שלי יש צוואר בקבוק, לאיזה מישהו ראיתי יש E6600+X1950PRO וה-FPS אצלו בהרבה יותר גבוהה ממה שלי יש, אם זה מדובר באחוזים אז איזה 30%+- שיפור.אז תקנה מינימום מעבד עם ליבת C2D, אחרת אתה לא מנצל את הכרטיס מסך שלך כמו שהוא אמור להיות מנוצל.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אכן יהיה צוואר בקבוק' date=' אפילו עם הכרטיס מסך שלי יש צוואר בקבוק, לאיזה מישהו ראיתי יש E6600+X1950PRO וה-FPS אצלו בהרבה יותר גבוהה ממה שלי יש, אם זה מדובר באחוזים אז איזה 30%+- שיפור.אז תקנה מינימום מעבד עם ליבת C2D, אחרת אתה לא מנצל את הכרטיס מסך שלך כמו שהוא אמור להיות מנוצל.[/quote']או שתחכה לפנריין שזה בכלל טוב...
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים שוב הפנרין הזה? מישהו בכלל הבטיח שזה יעבוד לו על הלוח? יהיה צוור בקבוק קטן, והשיפור בביצועים זה יהיה בגלל המעבד כשלעצמו ולא בגלל השיפור של הכרטיס מסך.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר אז מה אתם ממליצים לקנות או לא ?? יהיה צוואר בקבוק גדול שיפריע באמת.??? כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש כשנהלים יצא לא עכשיוו
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים שוב הפנרין הזה? מישהו בכלל הבטיח שזה יעבוד לו על הלוח? יהיה צוור בקבוק קטן, והשיפור בביצועים זה יהיה בגלל המעבד כשלעצמו ולא בגלל השיפור של הכרטיס מסך. מביא שיפור מאוד יפה... ואני לא יודע אם יש לו לוח אם או לא. לגבי פותח התראד, עדיף לך לחכות ליציאת מעבדי הפנריין ואז להחליט (יהיה באנצ'ים וכו'...)
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים הפנרין לא נראים משהו עכשיו, מציגים ביצועים שווים כמעט (מקסימום שיפור של 5%) באותן מהירויות שעון.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר כנראה שלא שמתם לב למה שכתבתי אני לא "מתכנן" לקנות מחשב עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש כשNEHALEM יצא .. אז רציתי בינתיים לשדרג כרטיס מסך ..אז יהיה צוואר בקבוק גדול שבאמת יפריע ?? ולא יהיה שווה לשדרג??
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים כנראה שלא שמתם לב למה שכתבתי אני לא "מתכנן" לקנות מחשב עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש כשNEHALEM יצא .. אז רציתי בינתיים לשדרג כרטיס מסך ..אז יהיה צוואר בקבוק גדול שבאמת יפריע ?? ולא יהיה שווה לשדרג??עד שנחלם ייצא אלוהים גדול!בינתיים אפשר להסתדר עם 8800GT+Pentium D, אבל אל תצפה למשהו גבוה במיוחד, כי כאשר יש הרבה שחקנים במשחק ה-FPS יורד דרסטית. (המעבד מגביל)
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אתם פסדר?אין שום צוואר בקבוק כל עוד הוא משחק על רזולוציה גבוהה יחסית והרבה אפקטים רוב העבודה נופלת על הכ.מסך..
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אכן יהיה צוואר בקבוק' date=' אפילו עם הכרטיס מסך שלי יש צוואר בקבוק, לאיזה מישהו ראיתי יש E6600+X1950PRO וה-FPS אצלו בהרבה יותר גבוהה ממה שלי יש, אם זה מדובר באחוזים אז איזה 30%+- שיפור.אז תקנה מינימום מעבד עם ליבת C2D, אחרת אתה לא מנצל את הכרטיס מסך שלך כמו שהוא אמור להיות מנוצל.[/quote']לי יש X1800XTאני לא יודע בכמה הכרטיס שלך חזק. אבל לי אין צוואר בקבוק.ויש לי D930
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.