פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים יש משהו כזהפשוט עברתי פציעה וגם ה 360 שלי התחיל עם טבעת המוות שלואז אני משתגע בביתאם מישהו לא אכפת לו גם להשכיר לי אני אשלם לו, כי משעמם לי מאוד מאוד
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר כרגע עשיתי את הטריק של המגבת כדי לקנות לי עוד קצת זמוואחרי זה אני אשלח אותו כבר לתיקון
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר גם ככה התיקון עצמו לפי מה שהבנתי יכול להיות גם כל הלוח אם ככה שזה לא משנה הרבה מדיימה שנראה לי שהספק עכשיו מתחמם יותר, אבל מקסימום נחליף גם אותובקיצור לא מומלץ אבל הרבה עשו בלי בעיה
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים אתה לא קולט שטריק המגבת יכול להרוס לגמרי תרכיבים?אין לך סבלנות לחכות 10 ימים לתיקון?
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר לא היה לי סבלנותאני בפציעה אחרי תאונה ואין לי מה לעשות בבית, אז לקחתי את הסיכון הזה
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים טריק מגבת? מישהו רוצה להרחיב? סרטון בyoutube שווה אלף מילים בפורום: תכלס אבל, איך זה עובד? מה ההסבר?
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים לפי אחד ההסברים החום שנוצר גורם למגע בין רכיבים שיתנתקו אבל זה רק השערה ולא יודעים תסיבה אבל גם ככה זה פיתרון זמני בלבד שיכול לדפוק תקונסולה לגמרי כי החום בתוכו מאוד גבוה
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר אני מנסה להבין בעצמי את הרעיוןמההבנה שלי באלקטרוניקה, החום הזה לא מספיק כדי לחדש מגעיםואם הוא חידש אותם למה הם מתנתקים שוב אחרי כמה שעותבאמת נושא מעניין מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.