עבור לתוכן

למבינים בלבד מה ואיזה מעבד כדאי?????!!!!!!

Featured Replies

פורסם

היי חברה רציתי לשאול שאלה לפני שאני קונה לי איזה מעבד ומתחרט עליו אז ככה אני חשבתי מה שאני בעצם צריך זה מעבד חזק לביצועים ולהפעלת משחקים אז רציתי ללכת על משהו זול של פנטיום 4 3.4 ג'יגהרץ ואני פשוט חושב עם כדאי ללכת על הכפול ליבה החדשים core 2 duo או dual core כי בעצם חלונות אקס פי לא תומך בליבה כפולה אך ישנה אפשרות לשים את ה64bit שזה בעצם וינדוס שתומך בזה ,אם לחשוב אז dual core or core 2 duo בעצם בעלי שני ליבות ואם נגיד יש לי dual core or core 2 duo 2.6ghz אז זה בעצם פועל כל ליבה 1.3 וביחד זה 2.6 אז האם בכלל שווה להשקיע בידיע שויסטה כן תומך בריבוי ליבות אך הוא עוד רחוק מלהיות וינדוס תקין וטוב לשימוש כמו כן אתם יודעים כי הוא גם מעמיס את המערכת?????????!!!!!!!!!!!

תודה מראש לכל המבין!!!!!!!!!!!

פורסם

למה יש לי כאב ראש אחרי שקראתי את זה? העיקר שמת פסיק אחד....

תגיד תקציב(כמה אתה מוכן להשקיע במעבד) תקבל מעבד במקום לשאול שאלות לא קשורות.

פורסם

Fire Rage,

שנה בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום, וערוך את התוכן כדי שנבין אותו.

פורסם

אני הבנתי אותו, אבל הוא באמת קצת לא מובן

פותח התראד כדאי שתסדר את העובדות שלך (באנגלית זה נשמע יותר טוב)

1.ווינדוס XP ווויסטה שניהן תומכות בכפולי ליבה גם ב32 ביט וגם ב64

2.dual core אני מניח שאתה מכוון ל pentium D שזה בעצם זוג מעבדי פנטיום 4 "מודבקים" יחדיו... עכשיו העובדה שהם מודבקים לא פוגעת בביצועים אלה פשוט הביצועים של פנטיום 4 אחד בכלל לא גבוהים גם אם אתה מדבר על כפול ליבה שמבוסס על דו ליבתי אמיתי ולא מודבק (PD סדרה 9XX)

ועכשיו להמלצות

הכל תלוי בתקציב שלך

אם אתה יכול להכניס לתקציב לפחות את E4400 אני ממליץ לך לקנות את המעבד הזה (אבל תבדוק קודם שהלוח אם הקיים תומך במעבדים האלה)

אם אתה ממש לחוץ בתקציב ואתה קונה מחשב חדש (לא משדרג מחשב קיים) אני דווקא ממליץ על מחשב מבוסס AMD שכן היחס תועלת מול מחיר שלהם בטווחי המחירים של P4 הם עדיפים

אם אתה משדרג מחשב קיים ורק רוצה להחליף מעבד ללוח אם וזכרונות קיימים אתה ממליץ לחסוך עד שתוכל לשדרג לE4440+(אם צריך) לוח אם שיתאים למעבד

פורסם
  • מחבר

היי חברה מצטער שסיבכתי אתכם קצת אז ככה הנה בעצם העניין אני אומר את זה פשוט קצת

אני מעוניין במעבד למשחקים והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח ושנית מה אתם אומרים על המעבד core 2 due e6600 "conroe" 2.4ghz 2mx2 L2 אני יכול להשיג אותו במחיר טוב!!!!!!!!!!!

??????????????????????????

תודה מראש עוד פעם!!!!!!!!!!

פורסם

היי חברה מצטער שסיבכתי אתכם קצת אז ככה הנה בעצם העניין אני אומר את זה פשוט קצת

אני מעוניין במעבד למשחקים והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח ושנית מה אתם אומרים על המעבד core 2 due e6600 "conroe" 2.4ghz 2mx2 L2 אני יכול להשיג אותו במחיר טוב!!!!!!!!!!!

??????????????????????????

תודה מראש עוד פעם!!!!!!!!!!

מעבד מעולה

עוד שאלה- האם אתה מתכנן OC או לא?

פורסם

fire rage ,כנראה שאנשי המכירות בחנות מחשבים הצליחו לבלבל אותך לגמרי.

- 64 ביט נותן בעיקר תמיכה במרחבי זיכרון מעל 4GB וכרגע רוב התוכנות בנויות ל32ביט אז לרוב המרוויחה העיקרית היא המערכת הפעלה.

- אם יש תדר שכתוב שהמעבד עובד בו ויש למעבד שני ליבות זה אומר ששני הליבות עובדות באותו תדר.

-xp וויסטה תומכים בריבוי ליבות. אם למשל יש לך hyperthreading אז xp יחשוב שיש לך שני מעבדים למרות שיש לך רק מעבד אחד בפועל

- משחקי מחשב פחות תלויים במעבד ויותר תלויים בכרטיס מסך אז אם אתה חושב שהשידרוג של המעבד יעזור לך להפעיל משחקים חדשים אתה טועה.

-בקשר לe6600 הוא דומה ל e6550 שהחליף אותו. אני חושב שאת הe6600 הפסיקו ליצר

לך לפורום מפרטים תן להם את המפרט הישן שלך ואת התקציב לשידרוג בכותרת ויתנו לך המלצות לשידרוג. וגם מומלץ שתגיד להם איזה משחקים אתה רוצה לשחק ועל איזה מסך כדי שיתאימו לך כרטיס מסך.

.

פורסם

Fire Rage,

שנה בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום, וערוך את התוכן כדי שנבין אותו.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים