עבור לתוכן

שאלה בקשר לחיבור 2 מחשבים לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי 2 מחשבים שולחניים

אחד נמצא בחדר בטחון והשני נמצא בחדר רגיל אבל שממש קרוב אליו(דלת ליד דלת)

איזה דרך הכי טובה להעביר את האינטרנט ממחשב אחד לשני?

ושאני מעביר אז 750MB למחשב הזה וה750MB השניים למחשב השני? איך זה עובד?

ועוד שאלה

מה אני צריך לקנות ומה הממוצע מחירים?

תודה

(:

פורסם

כדי לחלק את קו האינטרנט שלך לשני המחשבים עליך להשתמש בנתב / ראוטר שיעשה את החלוקה...אם אתה משתמש בנתב אז לא ניתן לחלק את קו האינטרנט באופן ידיני אלא הנתב מחלק אותו לפי הצריכה של כל מחשב ומחשב אשר בדר"כ זה שווה אך זה תלוי באוםפן השימוש באינטרנט בכל מחשב ומחשב ומחיר של נתב טוב הוא עד 500 ש"ח..

לפי הנתונים שהצגת אני ממליץ לך על הנתבים הבאים :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40222

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501346

פורסם
  • מחבר

על איזה נתב מבין השניים אתה ממליץ?

מה יתרונות ומה החסרונות?

ודרך אגב אני יכול לעשות את זה בעצמי או שעליי להזמין טכנאי?

ושאלה אחרונה האם אני אצטרך לפתוח פורטים כאשר יהיה לי נתב/ראוטר?

תודה רבה

פורסם

ניר, למה המלצת לו דווקא על נתבים שכוללים מודם ADSL?

אני בעיקרון ממליץ על EDIMAX 6204WG - נתב אלחוטי פשוט, טוב וזול. דגמים פופולריים נוספים הם 3COM 3CRWER100-75, LINKSYS WRT54GL וכן הנתבים של COMPEX, שקצת יותר יקרים.

החלוקה של רוחב הפס ע"י נתב אינה סטטית - כל מחשב מבקש ומקבל כמה שאפשר לתת. אם רק מחשב אחד פעיל ברגע נתון, הוא יקבל את כל הפס ולא חצי ממנו.

אין סיבה להזמין טכנאי - יש פה מדריכים ואנשים שיעזרו לך להגדיר את הנתב, לכשתקנה.

לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף למיניהן תצטרך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה

אך תוכלו לתת לי מדריך כלשהו שיהיה לי מוכן מראש להתקנת הנתב והגדרתו?

פורסם

אני דווקא ממליץ לך לקנות switch שעולה 80 ש"ח ולחבר אליו את שני המחשבים. אני עובד ככה ללא שום בעיה. חשוב שתדע שלשם כך אתה צריך להיות מחובר לאינטרנט ללא חייגן. אם התשתית שלך היא הכבלים אז לא צריכה להיות לך בעיה - מבקשים מהספק אישור לכך. אם התשתית בזק זה קצת יותר מסובך אבל ניתן לפיתרון.

פורסם

ניר, למה המלצת לו דווקא על נתבים שכוללים מודם ADSL?

אני בעיקרון ממליץ על EDIMAX 6204WG - נתב אלחוטי פשוט, טוב וזול. דגמים פופולריים נוספים הם 3COM 3CRWER100-75, LINKSYS WRT54GL וכן הנתבים של COMPEX, שקצת יותר יקרים.

החלוקה של רוחב הפס ע"י נתב אינה סטטית - כל מחשב מבקש ומקבל כמה שאפשר לתת. אם רק מחשב אחד פעיל ברגע נתון, הוא יקבל את כל הפס ולא חצי ממנו.

אין סיבה להזמין טכנאי - יש פה מדריכים ואנשים שיעזרו לך להגדיר את הנתב, לכשתקנה.

לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף למיניהן תצטרך.

אני לא הייתי ממליץ לך לקנות נתב אלחוטי משום שאם אתה לא יודע איך להתעסק איתו אז יכול להפריע למהירות של האינטאנט[br]פורסם בתאריך: 30.10.2007 בשעה 18:06:21

תודה רבה לכם על העזרה

אך תוכלו לתת לי מדריך כלשהו שיהיה לי מוכן מראש להתקנת הנתב והגדרתו?

כמעט לכל נתב / ראוטר יש מדריך מוכן מראש באתרי החברה...לאחר שתקנה נתב מסוים תגיד לנו את דגמו המלא ואנחנו נתן לך את המדריך בשבילו..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים