עבור לתוכן

קיבלתי מחשב חדש בחינם - מה לעשות איתו?

Featured Replies

פורסם

הביאו לי מחשב חדש בחינם לגמרי, סיפור ארוך אז אני לא אכנס אליו. המחשב חדש לגמרי, אבל לא הכי טוב, אבל לא אומרים לא לדברים בחינם!

המחשב הוא עם לוח אם של ASUS דגם P4R800-VM, מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. אני רוצה להפוך אותו למשהו טוב, או לחילופים למכור אותו ולקנות מחשב יותר טוב. אני בעיקר רוצה לקנות לוח אם חדש, בעיקר כי ללוח אם הזה אין PCI-E, וכיאילו, מה לעזאזל אני אמור לעשות עם AGP? אני גם מתכנן לקנות לו GeForce 8800GT, כדי שיהיה לו גם כרטיס מסך נורמלי.

עכשיו, קחו בחשבון שאני לא ממש מבין בכל הסיפור (אני לא בדיוק Hardcore), אז יהיה נחמד אם תיהיו עדינים.

תודה מראש ;D

פורסם

חשבת להגיד לנו איזה זיכרון יש לו למשל?

או למשל מה התקציב שלך לכל השדרוגים האלה?

כעיקרון אם אתה רוצה להחליף כ.מסך אתה כבר צריך (בנוסף לכרטיס) לקנות לוח,זכרונות ומעבד

פורסם

אני מציע לך תמכור אותו ותשקיע עוד קצת כסף ותקנה מחשב חדש

ואם אתה לא יודע איזה מערכת של מחשב אתה רוצנ אז תתיעץ פה בפורום

אני בטוח שמלא אנשים יעזרו לך להרכיב מחשב חדש.

בהצלחה

פורסם

הביאו לי מחשב חדש בחינם לגמרי, סיפור ארוך אז אני לא אכנס אליו. המחשב חדש לגמרי, אבל לא הכי טוב, אבל לא אומרים לא לדברים בחינם!

המחשב הוא עם לוח אם של ASUS דגם P4R800-VM, מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. אני רוצה להפוך אותו למשהו טוב, או לחילופים למכור אותו ולקנות מחשב יותר טוב. אני בעיקר רוצה לקנות לוח אם חדש, בעיקר כי ללוח אם הזה אין PCI-E, וכיאילו, מה לעזאזל אני אמור לעשות עם AGP? אני גם מתכנן לקנות לו GeForce 8800GT, כדי שיהיה לו גם כרטיס מסך נורמלי.

עכשיו, קחו בחשבון שאני לא ממש מבין בכל הסיפור (אני לא בדיוק Hardcore), אז יהיה נחמד אם תיהיו עדינים.

תודה מראש ;D

מעבד ליבה כפולה?? אולי התכוונת למעבד פנטיום 4 עם HT... הלוח הזה תומך רק בסוקט 478....

ואין לך מה לעשות עם המחשב הזה , הוא תומך בזיכרון DDR1 בלבד...

תאלץ למסור אותו או משהו בסגנון ולמצוא תקציב למחשב חדש, לפי מה שאני רואה אין שום חלק שאתה יכול להשתמש בו במחשב חדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים