עבור לתוכן

שימוש בראוטר כHUB

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי לא מזמן ראוטר אלחוטי של 3COM ואני מנוי לאינטרנט של בזק דרך הכבלים, עכשיו אני יודע שלראוטר יש בעיה עם פרוטוקול lp2p.

לכן החלטתי להשתמש בכרטיס רשת הנוסף שלי:

יש לי במחשב שמחובר לאינטרנט שתי כרטיסי רשת, אחד מהלוח אם שמחובר למודם והשני PCI שמחובר לרואטר.

הגדרתי את כל ההגדרות עם ה-wizard של WinXP אך כאשר אני מחובר לאינטרנט אין לי ping לראוטר או למחשב אחר ברשת, כמובן שהמחשב השני המחובר לרשת המקומית לא יכול לגלוש.

וכשאני מנותק יש לי פינג לראוטר ולמחשב השני ויש גישה ל-share ים.

אני לא יודע מה אני צריך לשנות בהגדרות של הראוטר?

והאם יש שינויים שצריך לעשות בהגדרות של הרשת ב-WIN?

פורסם

לפני שאנשים מתחילים לפתור לך את הסיבוכים האלה, אולי כדאי שתנסה לחבר את הראוטר בתור ראוטר ותבדוק אם הוא עובד לך עם L2TP. מקסימום אתה יכול לנסות להתחבר ב-PPTP או לבקש חיבור ללא חייגן.

פורסם
  • מחבר

הייתי מחובר בPPTP כמה ימים והחלטתי לוותר מכוון שכל כמה שעות הראוטר היה מתנתק לאיזה 10-20 דק'.

האם להפוך את הראוטר ל-HUB זה משהו מסובך?

פורסם

וב-L2TP ניסית? חוץ מזה, בזק בינ"ל נותנים לכל מי שרוצה חיבור ללא חייגן. למה אתה צריך L2TP בכלל?

להשתמש בראוטר כ-HUB זה לא כזה מסובך, אבל אז צריך לקנפג את המחשב הראשי כמו שצריך וזה כבר טיפה יותר מורכב, ואז הוא חייב להיות דלוק כל הזמן, אחרת במחשב השני אין אינטרנט. תמיד מומלץ להשתמש בנתב בתור נתב ולא באי אילו שיטות עקומות.

פורסם

אני מצטרף להמלצה לשמור על הנתב כנתב,הוא עושה עבודשה טובה בהרבה כנתב מאשר מחשב ווינדוס כנתב.

על מנת ליצור מצב שהוא רק מתפקד כחיבור הכבלים אתה צריך להיות מסוגל לקבוע לו בטבלת הראוטינג להעביר הכל למחשב שיהיה מחובר לאינטרנט ולהתייחס לרשת כרשת שמנוהלת ע"י אותו מחשב.

זו דרך עקומה למידי אני חייב לציין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים