עבור לתוכן

עזרה עם נתב אלחוטי EDIMAX דגם BR 6024WG עידכון בעמוד 2.

Featured Replies

פורסם

שלום..קניתי את הנתב ואני לא מצליח להיתחבר....עברתי על כול המדריך בדיקדוק וביצעתי את כול מה שרשום שלב אחרי שלב...אני מחובר בכבלים בחיבור ללא חייגן והראוטר מחובר בכבל רשת שנימשך מהמודם למרחק של 20 מטר...אני מחבר את הכבל רשת לחיבור הראשי של הראוטר "'WLAN" בנתב וכבל רשת רגיל קטן למחשב ואחותי צריכה לעבוד על החיבור האלחוטי..

אני עובר את כול השלבים עד שאני מגיע לשלב של הI.P צירפתי תמונה..רשום במדריך לכבות את המודם ולכבות את הנתב מהחשמל ולחבר את המודם ואחרי כן את הנתב וביצעתי את זה וזה לא עובד לי...פשוט שיגע אותי...

אני צריך לפתור את זה כמה שיותר בדחיפות...אשמח לעזרה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

איך בדיוק אתה מחבר את הכבל ל WLAN ? הרי WLAN הוא חיבור אלחוטי... :)

אני מניח שאתה מחבר את זה ל WAN, בכל אופן - אם הכבל הוא כבל רשת ישר, ותקין ב 100%, אז המודם לא מאפשר לך למשוך IP

נסה קודם להשתמש ב CLONE MAC על מנת שהראוטר יזדהה בפני המודם כאילו הוא המחשב שלך, ותנסה לעשות RENEW

כמו כן, נסה לשנות את המיקום של הכבל בנתב (יש 4 חיבורים פנויים - נסה אחד אחר ולא את זה שאתה מחובר אליו עכשיו)

אם זה עדיין לא עובד, תרים טלפון להוט, ותבקש למחוק את כל הרשומות של ה IPים שהמודם שלך מחלק,

בטענה שאתה לא מצליח למשוך IP מהתקן חדש שחיברת אליו (מה שנכון)

ואם הנציג מתחכם, ואומר "אנחנו לא תומכים ברשתות" תגיד לו שזה מחשב, ואתה מנסה למשוך IP מהמחשב ולא מצליח

תגיד שאתה מקבל אייפי שמתחיל ב 169.254, והמחשב שלך תקין כי ממודם של חבר אתה כן מצליח למשוך IP אינטרנטי ולגלוש,

זה ישכנע את הנציג באמת לאפס לך את כל הרשומות של המודם)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני יבצע את השינוי בחיבור רק שאלה לי אלייך..איך אני יכול לבצע את הדבר שאמרת...כלומר שהראוטר יזדהה כמחשב שלי...איך אני עושה CLONE MAC ומה אני עושה עם זה..איך אני עושה....אני לא מבין בתחום הזה בכלל....וכן הכבל מאה אחוז תקין כי אני גולש דרכו כרגע...הוצאתי אותו מהראוטר וחיברתי למחשב...

אם תוכל להסביר אני אודה לך....אחותי סטודנטית וצריכה את זה ללימודים...אני חייב לסדר את זה כמה שיותר מהר..

פורסם

בממשק הנתב, כנס ל WAN ובפנים ל dynamic ip

בחלון הזה יש לך בחלק העליון אם אני זוכר נכון, אפשרות לעשות CLONE MAC, מה שאומר

שהנתב ייקח את ה MAC של המחשב שלך, ויזדהה באמצעותו מול המודם.

לאחר מכן תן SAVE & APPLY , אדימקס בד"כ מאתחל את עצמו בשלב הזה (30 שניות) ובדוק שוב האם יש IP תקין.

פורסם
  • מחבר

:'( :'( :'( לא עובד....עשיתי מה שאמרת פעמיים וביצעתי שוב את כול התהליך ושוב לא עובד...מה אני יעשה!? אוףףף אני כבר שעה מנסה לפתור את זה....אני ייבכה עוד רגע נישבע לך...

זה מרגיז כי אני מנתק את הכבל מהראוטר מחבר למחשב וגולש רגיל אבל הראוטר לא מוכן לקבל את הIP עשיתי מה שאמרת וחזרתי לאותו מצב כמו בתמונה שצירפתי...אוליי מספר הMAC הישתנה אבל כול השאר אותו דבר

פורסם

התקשרת להוט כמו שאמרתי?

בוודאות אתה מחבר את המודם ל WAN בנתב, ולא לאחת מ-4 היציאות האחרות שעליו, נכון?

נסה גם לאפס את הנתב (יש לו כפתור RESET איפשהו, תן עליו לחיצה ארוכה - 20 שניות לפחות, שחרר, וכנס להגדיר אותו מחדש)

פורסם
  • מחבר

אממ לא לא היתקשרתי להוט...השעה 12 בלילה אני לא יודע אם יש תמיכה עכשיו...אם כלום לא יעזור אני ינסה להיתקשר בבוקר למרות שאני צריך שזה יעבוד עד 12 בצהריים מחר..מקסימום...(אל תשאל-אחותי) כמה זמן לוקח כול האיפוס של הIP הזה? וד"א זה מאה אחוז יעזור?.

אני יעשה ריסט לראוטר עכשיו....וכן מאה אחוז שאני מחבר לWAN את הכבל

ותודה שאתה עוזר לי :xyxthumbs::yelclap:..אשמח לעוד תשובות...אני פשוט בלחץ חבל על הזמן...ומחר עוד יש לי לקחת ת'רכב למוסך..

פורסם

המוקד הטכני של הוט פועל 24/7 אז אתה יכול להתקשר בכיף :smile1:

פורסם
  • מחבר

טוב דיברתי עם הוט היסתדר הכול יש קליטה וכול המחשבים בבית מחוברים ועובדים...

אני רוצה להודות מקרב לב עמוקה במיוחד לKidney_stonE שתבורך לחיים ארוכים אני בטוח שבזכות העזרה שלך חסכת לי טירטורים אורכים ומייגעים....שתיזכה לחיים ארוכים שלווים ונעימים. באמת שהצלת אותי ואתה לא מתאר אפילו כמה :xyxthumbs:

תודה לכולם ולילה ניפלא שיהיה...אני מרוצה מאוד...

דרך אגב יש לציין שהראוטר הזה מ-ע-ו-ל-ה!! הוא קולט דרך 3 מפלסי בטון...מהמרתף של הבית עד הקומה העליונה בצורה מצויינת ללא שום אנטנת הארכה או משהו...רגיל עם האנטנה הקטנה שבאה איתו שמחוברת למכשיר עצמו....רק ממש למעלה הקליטה יורדת ל3 קווים מתוך 5...וזה ממש מצויין..אני ציפיתי שהוא לא ייקלוט בכלל! רק עכשיו נישאר לי לאבטח את הראוטר...יש אולי למישהו אפשרות להסביר לי איך...אני לא ממש מעוניין שכול הרחוב ייגלוש לי על החיבור

פורסם
  • מחבר

חחח תודה על העזרה...אני אומנם ייצא טמבל מאוד אבל לא הבנתי כלום מהלינק שהבאתי לי...אין לי שמץ בדברים האלו...WPA וכול אלו...אני רק רוצה שיהיה סיסמא לרשת אלחוטית זה הכול...אם תוכל להגיד לי לאן אני ניכנס להגדרות בראוטר שלי ומה עושה ומה בדיוק אני מגדיר במחשב ניייד של אחותי יהיה לי יותר קל כי אחרי זה אני ינסה להבין שבוע ובינתיים כול השכונה תיגלוש לי על ה1.5MB המסכנים שלי שגם ככה מפוצלים על 3 מחשבים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הצלחתי לעשות הגדרות אבטחה לרשת...אני מקפיץ כי קודם כול זה עידכון על שפתרתי בעיה והיתעוררה לי בעיה חדשה.

עשיתי סיסמא לרשת לדוגמא :123456 וכשאני מקיש את הסיסמא הוא מביא לי את הארור שצירפתי בתמונה...מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך להקיש ומאיפה להביא את זה בהגדרות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מניח שהגדרת WEP, תגדיר WPA במקום.

פורסם
  • מחבר

לא, לא, לא. הגדרתי WPA או כמו שכתוב בנתב WPA2 ורשום (AES)

איפה בהגדרות רשום את המספר שאני צריך לרשום? כמה בעיות יש לי עם זה יאללה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי עידכון נוסף: הצלחתי לארגן את הקטע של הסיסמא, לא ידעתי שהיא חייבת ליהיות רק מספרים ובמדוייק 10 מספרים..

בכול מקרה יש בעיה חדשה, (כן כן עוד אחת וסליחה כבר מראש פשוט אני חדש ברשתות)

הבעיה היא: אני יכול להיתחבר על הרשת של השכנים כי היא לא מאובטחת (בלית ברירה) ואני רוצה להפסיק לעשות את זה..ולמרות שהרשת שלהם מקבלת 2 קווים מתוך 5 ושלי 4 מתוך 5 אליי המחשב לא מיתחבר...כלומר לוקח לו מלא זמן...

שמתי לב שבכול הרשתות שהמחשב קולט רשום "ידני" בצד ושלי רשום אוטומט. יש דרך לשנות את זה.? כלומר אוליי זאת הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים