עבור לתוכן

מחפש אל סי די 32 אינץ' עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אל סי די 32" לחבר למחשב (כרטיס מסך 8800), לכבלים, די וי די, ולסוני פלייסטיישן.

חובה שיהיה בטלוויזיה 2 חיבורי HDMI לפחות (3 זה בכלל ליגה) - למחשב ולחשוב קצת על עתיד הנגני בלו ריי וHD, ורצוי עם כניסת סקארט 21 פינים שבא רואים הכי נורמאלי כבלים נכון לעכשיו (בישראל) אבל אני אסתדר גם בלי.... נכון לעכשיו הטלוויזיה שהכי עשתה לי את זה זאת הסמסונג LA32R81B : http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={CD4A5BF8-7B17-4899-9222-FCE8A2263E42}&details_type=1&itemid={B6809481-BD30-4E6D-BD8A-A518907E9285}

פורסם
  • מחבר

דרך אגב לרמקולים אין שום חשיבות מבחינתי מההכי טובים עד להכי גרועים כי אני מחבר אותה לרסיבר...

פורסם

לא נראה לי שתמצא משהו טוב יותר ממנה דיי מתאימה לשימושים שלך ולדעתי היחידה בעלת 3 כניסות HDMI

היא תעלה לך משהו כמו 5000 או אפילו פחות ובכסף שנשאר תקנה טראנסקודר + כבלים טובים שיתנו מענה טוב יותר לצפייה בכבלים כך תעשה מהטלוויזיה הזאת בונבוניירה

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אפשר להשיג אותה בסביבות ה 4700 שקלים..

פורסם
  • מחבר

אממ נישמע טוב רק בעייה קטנה... מנהדיי...? לא שמעתי עליה ולא מצאתי בזאם שום חברה כזאת יש לך קישור לטלויזיות שלה או לאתר שמוכר אותן?

ומה זה טראנסקודר?

ואיזה חברה הכי טובה מבחינת יעול ותקציב יחדיו של כבלים..? אני יודע שמונסטר מעולים אבל יקרים יש משהו ברמה שלהם או לא רחוק מהם במחיר נמוך יותר? או שרצוי רק מונסטר?

פורסם

קצת התבלבלת יצאה לי טעות שם תיקנתי :lol:

התכוונתי ל-

Samsung LA32R81B

טראנסקודר הוא מכשיר אשר מעביר את האות מ-SCART ל-COMPONENT ובכך שומר על איכות RGB מומלץ מאוד

לא חושב שיש צורך במונסטר סתם יקרים ללא סיבה תקנה כבלים פשוטים יותר אך לא פשוטים מידי במקרה ותקנה טראנסקודר יש צורך בקניית קומפוננט סקארט לדעתי כבר יש לך

פורסם

קניתי אתמול את המסך הזה מדהים!

אני מקבל אותו מחר.

תשמע, בתור אחד שיש לו עכשיו בחדר את ה-GA8E עם שתי Scartים אני יכול להגיד לך אחרי בדיקה שלי.

שהאיכות בחיבור איכותי של Scart 2 S-Video לא נופל בהרבה אם בכלל מבחינת איכות.

אבל ה-LCD הזאתי בעצמה לא הכי מתאימה לכבלים - ככה שתראה סביר.

מישהו כאן לא מזמן אמר משהו דיי נכון.

שינוי סוג החיבור יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאשר איכות או עובי הכבלים עצמם.

לא חייבים לקנות כל כבל של מונסטר חח.

פורסם

איך הגדרת את החיבור בין שני ה scart?

פורסם

איך הגדרת את החיבור בין שני ה scart?

אתה מדבר אליי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים