פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים (סתם......)אני משאיר את הנושא בשביל הבדיחההשאלה האמיתית היא האם ctysis בסופו של דבר יצא ל 360
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים לא יודע אם קריסס יצא ל360 אבל לא הWII לא יכול להגיע לרמת גרפיקה של HL2 על מחשב סביר הXBOX אחד הצליח להריץ HL2 בהגדרות נמוכות הWII בעיקרון יכול לעשות אותו דבר אבל לא להריץ בהגדרות בינוניות ומעלה אבל גם ככה הוא לא צריך הוא לא נימכר לקהל הפוטנצילי שרודף אחרי גרפיקה אלה לקהל רחב בהרבה
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר זה סתם היה בצחוק בגלל שנעלו את הנושאלגבי קריסיס לפי דעתי ה 360 מריץ אותו בלי בעיה
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים הוא לא... הXBOX360 מריץ משחקים בערך כמו שהמחשב שלי מריץ משחקים אם לסדר שההגדרות יהיו בערך אותו דבר.הורדתי ת'דמו של CRYSIS והוא זוחל על הגדרות הכי נמוכות.. אז אל תצפה שהוא יצא ל360.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים הוא לא... הXBOX360 מריץ משחקים בערך כמו שהמחשב שלי מריץ משחקים אם לסדר שההגדרות יהיו בערך אותו דבר. הורדתי ת'דמו של CRYSIS והוא זוחל על הגדרות הכי נמוכות.. אז אל תצפה שהוא יצא ל360. יא אללה!!!! איך ה360 מריץ משחקים כמו המחשב המסריח שלך???????? תפסיק לדבר כאלה שטויות!!!!!! :bash: :kopfpatsch: :bash: :screwy:
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים יא אללה!!!! איך ה360 מריץ משחקים כמו המחשב המסריח שלך???????? תפסיק לדבר כאלה שטויות!!!!!! :bash: :kopfpatsch: :bash: :screwy: דוגמה הכי עדכנית - ביושוק. המחשב שלי מריץ על הגדרות הכי גבוהות וזה נראה יותר טוב מבXBOX360. אתה זה שאומר שטויות - פאן בוי.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים דוגמה הכי עדכנית - ביושוק.המחשב שלי מריץ על הגדרות הכי גבוהות וזה נראה יותר טוב מבXBOX360.אתה זה שאומר שטויות - פאן בוי.מה הקשר,קדום כל המאיץ הגרפי שב360 חזק פי כמה מה1650XT שיש לך וגם הוא נועד לנצל את כל כוח העיבוד שלו אז אני לא פאן בוי אלא אתה פשוט אידיוט
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים כדור הבדולח שלי מראה לי שהגורל של הת'ראד הזה יהיה דומה לקודמו מה לעשות שיש אנשים שלא מבינים כלום ועושים את עצמם מבינים ומדברין שטויות!?!?!!?!?! [br]פורסם בתאריך: 28.10.2007 בשעה 18:57:14 לא יודע אם קריסס יצא ל360 אבל לא הWII לא יכול להגיע לרמת גרפיקה של HL2 על מחשב סביר הXBOX אחד הצליח להריץ HL2 בהגדרות נמוכות הWII בעיקרון יכול לעשות אותו דבר אבל לא להריץ בהגדרות בינוניות ומעלה אבל גם ככה הוא לא צריך הוא לא נימכר לקהל הפוטנצילי שרודף אחרי גרפיקה אלה לקהל רחב בהרבה ההגדרה היחידה הנמוכה היא הרזולוציה וזהו! כל הפילטרים ושאר הירקות הופעלו על שבב של GEFORCE 3!! (זהו השבב הגרפי שבאקסבוקס הראשון)
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אתה שוכח תבעיות זיכרון ראשי לXBOX הרישון יש 64 זיכרון פנימי לWII לפי דיווחים לא רישמים 128 וזה כולל תזכרון של הכרטיס מסך בנוסף המעבדים חלשים ככה שכן צריך להוריד הרבה מהגרפיקה ולא רק מהרזולוציה בנוגע לקריסיס תאורטית אפשר לעשות לו פורט אפילו לנינטנדו DS כמו שעשו לCOD4 השאלה איך שזה ירוץ בפועל לערכתי קריסס כן אפשרי על ה360 אבל יהיו קיצוצים אם זה יקרה ויצתרכו להתאים גם תשליטה ל360 אותו דבר בPS3 לדעתי זה כן יכול לצאת טוב על ה360\PS3 אבל זה גם יראה תמגבלות של הקונסולה מה שאני לא חושב שMS\סוני רוצים בשלב הזה
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר אם אני מבין נכון מה שנראה לי שהדבר היחדי שכבד בקריסיס זה השטחים הפתוחיםאחרת ביושוק לא רחוק ממנו בגרפיקה וגם אם כן, אז יאללה שיריצו אותו על ה 360 בדרפיקה של ביושוק אף אחד לא יתלונן
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים זה לא רק זה ל360 יש 512 זיכרון כולל גם לכרטיס מסך וגם למעבד ורכיבים אחרים לPC שמריץ תמשחק סביר יש כמות זיכרון הרבה יותר גדולה המינימום זה 1 גיגה זיכרון ראשי ו128 זיכרון לכרטיס מסך במחשב וזה המינימום מומלץ 2 גיגה\640 אבל נגיד 320 כי לא חיבים ליסחף ככה שזה 2 גיגה \320 עכשיו עוד יתרון במחשב זה ארד דיסק בכל מחשב משחקים זה אומר שאפשר לידחוף בDVD המון מידע מכווץ ולפרוס אותו בארד דיסק בהתקנה ב360 יצתרכו לפרוס תמידע המקווץ בזמן אמת או לעשות כמה דיסקים או לקצץ דברים במשחק עכשיו יצתרכו להתאים גם לשליטה ב360 וגם תמולטיפליר לLIVE הכל אפשרי אבל זה המון עבודה למשחק שלא תוכנן לקונסולות מהתחלה לערכתי בסוף כן יהיה פורט ל360\PS3 אבל זה יקח זמן ואם המשחק באמת יצליח לערכתי יהיו גירסאות גם לWII\DS\מאק \סלולרים (אל תיצחקו זה EA בסופו של דבר)
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר סתם משחק באסה, עובדה שה bioshock נראה מעולה ורץ חלקאותו דבר לגבי gears of war, נראה לי הם עושים את זה בכוונה ( בגלל Nvidia או משהו כזה)ממש לא הגיוני לי שהמשחק צריך לרוץ על Low על מחשב עם כפול ליבה, שני ג'יגה זיכרון, כ.מסך 7800gt מומהר מהמפעלכמו שאומרים שילכו לחפש, הגריפקה של המשחק ב Low זה כמו משחקים לפני 4-5 שנים, לפחות וגם את זה הוא בקושי סוחב אצל אנשים (וגם אצלי) אז משהו לא בנוי פה כמו שצריך
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים טוב אני אנסה לפרט קצת בשביל הפאן בוי... ביושוק רץ על מנוע UT3 (גם GOW).הם היו צריכים לקצץ בגראפיקה בXBOX360 כדי שהוא יוכל לרוץ נורמלי.עכשיו אתה אומר לי שמנוע משחק של CRYSIS שהוא כבד פי 10 ירוץ חלק על XBOX360?הדרך היחידה שזה יקרה זה אם הם יקצצו בצורה מטורפת בגראפיקה או שימציאו איזה קידוד מיוחד או משהו אחרת אין מצב שזה קורה.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר טוב אני אנסה לפרט קצת בשביל הפאן בוי... ביושוק רץ על מנוע UT3 (גם GOW).הם היו צריכים לקצץ בגראפיקה בXBOX360 כדי שהוא יוכל לרוץ נורמלי.עכשיו אתה אומר לי שמנוע משחק של CRYSIS שהוא כבד פי 10 ירוץ חלק על XBOX360?הדרך היחידה שזה יקרה זה אם הם יקצצו בצורה מטורפת בגראפיקה או שימציאו איזה קידוד מיוחד או משהו אחרת אין מצב שזה קורה.אם הם היו רוצים הם היו מצליחים,ד"א ראיתי איזה תגובה שאומרת באחד הפורומים שבשביל מכירות אנחנו נראה את המשחק הזה בסוף ב DSאני דיי בטוח שיהיה אותו דבר עם Farcry שהגיע לקונסולותנראה לי שפשוט הם לא יודעים לבנות משחק בצורה חסכונית, אחרי הכל Bioshock נראה מעולה, אם הם יביאו את זה לרמה כזאתעל ה 360 אף אחד לא יתלונן, זה בטוחנראה לי שפשוט הם לא יודעים או לא רוצים לבנות משחק בצורה כזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.