פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים שלום לכולם..שמתי לב שתמיד שטח מהדיסק פשוט נעלם וחוזר...אני מדליק את המחשב ובכונן C יש לי 52 ג'יגה פנוי [מתוך 116] ואז אני הולך אחרי חצי שעה יש לי 40.... [ולא הורדתי כלום!!!]אני עובד על ויסטה.מה זה יכול להיות?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים יכול להיות שזוהי הגדרת הזכרון הוירטואלי שגונבת לך זכרון על בסיס הצורך.תנסה לכבות את ההגדרה או להגדיר אותה על גודל קבוע ותראה אם הבעיה נעלמת.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים יש תוכנה חינמית בשם TREESIZE שמראה לך כמה ואיזה מקומות נתפסים לך כול כך הרבה GB...תחפש בגוגל תעשה סריקה על הכונן ותיתן תמונה של התוצאה.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר משהו לא בסדר בתוכנה שאמרת...היא מראה לי ככהhttp://i8.tinypic.com/4qrob68.jpgלמרות שבכונן C יש 116 ג'יגה [צילמתי את מאפייני הכונן בצד]
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אני אגדיר לך איך זה עובד בXP ותראה אם בUHXYV זה אותו דבר. כפתור ימני המחשב שלי. אח"כ התג מתקדם. אח"כ עוד פעם תג מתקדם. למטה יש VIRTUAL MEMORY. תוכל ללחוץ שנה ואז לקבוע באיזה תחומים הזיכרון הוירטואלי שלך. אל תרשום 0 כי הביצועים שלך יפגעו. אם אתה לא מוצא גגל זיכרון וירטואלי בויסטה.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר לא ממש מצאתי משהו מועיל...ונגיד שאני מקטין את המגבלה שלו, עד כמה זה ישפיע לי על המחשב?
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים תנסה לשים פי 2-3 מהזיכרון שלך. כלומר אם יש לך 2GB זיכרון שים לפחות 4GB. (אני הייתי שם יותר מכיוון שזה ויסטה.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים כנראה לא הסברתי את עצמי נכון. אם יש לך 2GB זיכרון במחשב תכפיל פי 3 ותגדיר בזיכרון הוירטואלי 6אם יש לך 1GB זיכרון במחשב תכפיל פי 3 ותגדיר בזיכרון הוירטואלי 3
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר אתה יכול אולי להסביר לי למה הזיכרון הוירטואלי משמש? מצטער שאני מגיב אחרי כמה ימים כל הזמן פשוט אין לי ממש זמן לבקר פה הרבה... ויש לך אולי מושג איך אני מגיע לזיכרון וירטואלי בויסטה? עריכה: מצאתי! הקובץ החלפה הוא 2.3 ג'יגה... עם אני יגדיל אותו זה ישתמש לי עוד יותר בהארדיסק... וזה עדיין משאיר בעיה של לאן נעלמו 30 ג'יגה? http://i4.tinypic.com/54b7j3c.jpg
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים התוכנה הזאת מראה לך כמה גיגה בשימוש בכל ספריה ולמעלה כמה בשימוש סה"כבגלל שאתה על ויסטה עם כל ההגנות שלה אין לתוכנה הרשאת גישה לכל הספריות (כמו ל-System Volume Information) אז היא מציגה נתונים לא נכונים.נסה להריץ אותה בהרשאות Administratorלגבי זיכרון וירטואלי תחפש באינטרנט, להתחיל להסביר לך את זה פה ב-2 משפטים לא יעזור לאף אחד.Google Virtual Memoryחפש בויקיפדיה או משהו בטוח יש גם ערך בעברית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.