פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אתה שואל אם אפשר להשתמש בנרו כדי לצרוב על דיסק Dual Layer?התשובה היא כן, בהנחה שיש לך צורב מתאים (היום כמעט כל צורב DVD מסוגל) וכמובן מדיות מתאימות.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר הבנתה אותי לא נכוןאני התכוונתי לכזה דבר: נגיד וצרבתי 2 סרטים על דיסק DVD (והשארתי אותו פתוח) כשאני צורב שוב על אותו דיסק עוד סרט אז ה DVD (בסלון) לא רואה את הקובץ/סרט השלישי שצרבתי, יש איזה שהיא דרך לעשות שהוא כן יראה אותו?
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים יש מכשירי DVD שלא מסתדרים עם מולטי-סשן, תבדוק אולי יש גרסאת קושחה לאותו הנגן שמטפל בבעיה.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר אין מצב של DVD העלוב שלי (UPXUS 608) יש עידכון, יש מצב לפיתרון אחר?
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר לא התכוונתי לפתרון כזהמשהוא שאני יכול לעשות עם הדיסק כדי שהוא יקרא אותו אולי להוסיף משהוא בפעם השניה או לא יודע מה?
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים הממ.... אם מדובר במקרה בודד, אני פשוט הייתי מוחל על כבודי וצורב דיסק חדש דנדש.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר זה לא מקרה בודד זה קורה לי הרבה שאני צורב שני סרטים על DVD ואז נישאר לי מקום לעוד סרט ואם אני צורב אותו אני לא יכול לראות ב DVD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.