עבור לתוכן

כבל רשת CAT7, בתוך קונקטור RJ45 רגיל + המלצה לסוויטש 1GB

Featured Replies

פורסם

כחלק מיצירת הרשת שלי בבית, אני עובד עם כבל רשת מסוג CAT 7 (סיכוך כפול), המיועד לרשת במהירות של 1 GB\S ללא הפרעות

הכבל עבה יותר מהסטנדרט, השאלה אם הוא יכנס לי לתוך הקונקטור , והאם הוא יתפס כאשר אני אלחץ אותו

אני אעדיף פחות להעביר את הכבל בתשתית הרגילה, ולחבר אותו לתוך הקופסות המיועדות, ולשים כבל רשת "רגיל" CAT5E או משהו בסגנון בין המחשב לקופסא

בנוסף, מישהו יודע איך אני מסדר את הגידים בתוך הקונקטור לפני שאני לוחץ אותם? (גם איזה סדר, וגם איך אני מסדר את כל ה8 כמו שצריך)

אני זקוק להמלצה לסוויטש איכותי , בעל תמיכה במהירות של 1GB, (עליו אני ישרשר את הנתב והמודם העכשוויים)

מספר החיבורים? 4 בהחלט יעשה את העבודה, ואם ההפרש במחיר שווה השקעה של עוד כמה עשרות שקלים בשביל לקבל 8 יציאות, אני אלך על זה.

פורסם

ידוע לך שאם אתה תשים כבל רשת רגיל בין המחשב לקופסא זה יילך לפי 100MBIT ולא 1GB

את הסדר המדויק אני לא יודע זה אמור להיות קצת מסובך לפי מה שהבנתי

אני גם לא רואה שום סיבה לשם קופסאות... זה רק ייקר את כל ההוצאה וייתן פחות ביצועים

אני אישית משתמש ברשת של CAT5 ללא קופסאות בשני הצדדים ואת הסיומות חיברתי בדרך הפשוטה והפחות טובה

מקווה שעזרתי לפחות

פורסם
  • מחבר

לגבי הכבל רשת ה"רגיל", אני לא חושב שזה יהיה במהירות של 100MBIT, מכיוון שבכבל יש 8 גידים, לכן תאורטית הוא תומך במהירות של 1GBIT, מכיוון שהוא יהיה מאיכות ירודה, הוא בעצם יגרום לירידה בביצועים, ולמהירות נמוכה בפועל

את הקופסאות כבר רכשתי, ואני מעוניין לעשות את זה מסודר ואיכותי (העברתי כבלים בתוך קירות הבית)

פורסם

אכן, CAT5E תומך בגיגהביט ואם לא מדובר בכבל ארוך מאוד (עשרות מטרים), אין סיבה שהוא ייתן ביצועים ירודים. ראיתי במו עיני תקשורת עוברת ב-990MBIT+ בכבל מוצלב CAT5E רגיל.

לגבי SWITCH גיגהביט - יש סוויצ'ים של EDIMAX ו-3COM ב-ZAP, בסביבות ה-400-300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

OK

תודה על התגובות

החיווט בין הקופסאות יהיה מסוג CAT7, אני אעשה ניסוי קטן, כדי לראות אם אני מצליח ללחוץ כבל שכזה (אין הרבה קונקטורים :-\ ), במידה ולא ילך לי

החיווט בין המחשבים לבין הקיר יהיה בעזרת CAT5E

לגבי הסוויצ'ט - כנראה שאני אלך על דגם של 3COM..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים