עבור לתוכן

תורידו NFS Pro Street עכשיו! את הדמו כמובן...

Featured Replies

פורסם

איףףףףף הלוואי שהיה NFS עכשיו בפלייסטיישן סטור בניגוד לjuiced 2 שהם שמו לנו עכשיו.... הjuiced פשוט מגעיל השליטה מגעילה הגרפיקה גרועה והממשק גם... פשוט חיקוי עלוב של ניד פור ספיד... השליטה של המכונית משתנה כשאתה במרוצי דריפט, יש drifting driveing aid שאי אפשר להוריד וזה הורס את כל השליטה ואת כל הכיף... מ ע פ ן

פורסם

איףףףףף הלוואי שהיה NFS עכשיו בפלייסטיישן סטור בניגוד לjuiced 2 שהם שמו לנו עכשיו.... הjuiced פשוט מגעיל השליטה מגעילה הגרפיקה גרועה והממשק גם... פשוט חיקוי עלוב של ניד פור ספיד... השליטה של המכונית משתנה כשאתה במרוצי דריפט, יש drifting driveing aid שאי אפשר להוריד וזה הורס את כל השליטה ואת כל הכיף... מ ע פ ן

לטעמי גם JUICED הראשון היה גרוע... NFS FOREVER :silly:

פורסם

אמנם עברו כמה ימים - אבל הNFS זמין להורדה בPS STORE האמריקאי.

תובנות מההורדה מחר בצהריים.

ליביו

פורסם

תודה על העדכון... גם אני אוריד

פורסם

אחלה, תעדכנו.

היום (שישי) אמור לצאת גם הדמו למחשב, אני כבר בהיכון! :silly:

נשווה חוויות אחר כך של הקונסולות מול המחשב.

פורסם

תגידו יש אותו גם ל-XBOX הישן??? אם לא אז הזה של 360 ירוץ על הישן???

פורסם

[move]PS STORE==SHIIIIITTTT[/move]

כל היום לא התחבר לי לפליסטיישן סטור ואני לא מצליח להוריד... הוא רושם לי

server connection timed out

אוףף תמיד כשאני לא צריך את זה זה מתחבר יופי וכשאני רוצה לשחק אונליין או להוריד משהו זה לא מצליח להתחבר יימח שמו

פורסם

טוב חברה,

האמת שהדמו כבר ירד אתמול בלילה (ההורדה די טסה אני חייב לציין , זה רק אני או שהגישה לSTORE איטית , אבל ברגע שהקובץ כבר יורד - הכל טוב ויפה? )

רשמים?

די מאכזב , השליטה מרגישה כבדה ומגושמת לטעמי וממש לא ריאליסטית , המנוע נזק הוא קצת בדיחה והסאונד לא מרשים במיוחד.

נקודות זכות? יש כמה רעיונות חדשים ומרעננים (שדובי ציין, כמ וקו הפניה) , אפשר לנהוג בלי בקרות (אל תנסו לנהוג עם , מיותר לגמרי :) ) ואפילו די בקלות וגרפיקה לא רעה בכלל.

הדבר הכי חשוב ? זה לא נראה כמו מהיר ועצבני 7835.5 :)

אבל עדיין לא ראינו עלילה אז לכו תדעו , אולי עוד יפתיעו אותנו (במיוחד שהמכוניות כבר עם שטויות עליהן , נוס על כולן וכמויות כ"ס מגוכחות)

ליביו

פורסם

צודק בקשר לחלק הראשון...

פורסם

תגידו יש אותו גם ל-XBOX הישן??? אם לא אז הזה של 360 ירוץ על הישן???

המשחק לא יוצא ל-XBOX הישן, נכון להיום אין אף משחק בפיתוח ל-XBOX הישן ואפשר להגיד שמיקרוסופט זנחה אותו סופית. גם אי אפשר להפעיל משחקי XBOX 360 על גבי XBOX ישן, מדובר בחומרה שונה לגמרי וה-XBOX הישן הוא חלש בהרבה מ-XBOX 360.

פורסם

המרוץ לאורך הכביש הישר הוא יותר כמו מירוץ הישרדות ופחות מירוץ. 10 פעם נפסלתי ופעם אחת עברתי את המסלול.

זאת לא ממש שליטה ריאליסטית.. יותר כמו שליטה שמנסה להוציא אותך מהמסלול בכוח ואני משחק עם הפאד של X360.

הגראפיקה די יפה.. אין שיפור משמעותי לעומת MOST WANTED לדעתי. מודל נזק לא רציני. מתגעגע לPORCHE...

[attachment deleted by admin]

פורסם

רואים שיפור ניכר בגרפיקה

פורסם

כמו כן הם עדיין לא תיקנו את הבעיה שיש עם הפאד של X360 עוד מימיי MW.

למי שמכיר הבעיה היא שהסטיק השמאלי שאיתו מנווטים לא חוזר בדיוק למרכז ותמיד נוטה טיפה לאיזשהו כיוון ולכן המכונית לא יכולה לנסוע בקו ישר.

אגב יש את הבעיה הזאת גם ב360 עצמו? (למרות שאני בספק)

פורסם

מה זה הקו פניה הזה לא ראיתי אותו או לא שמתי לב אליו :\

אפשר תמונה או משהו....

פורסם

לפחות בPS3 אם אתה משחק על הרמה הקלה (למיטב זכרוני) ואתה לוחץ על החץ של למטה (בPAD - לא באנלוגי) אתה מקבל קו פנייה אידאלי עם סימונים של אזורי בלימה.

הבעיה היא כמובן שהמצב הקל כ"כ מסרס את האוטו שאין לו משמעות יותר מדי :)

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים