עבור לתוכן

מעוניין להתחיל בOC למעבד e6600.

Featured Replies

פורסם

שלום לכל המומחים,

יש לי את המפרט שבצד המעבד עם קירור סטוק(יש לציין שיש לי זרימת אוויר טובה למדי במארז).

בדקתי את המעבד למאמץ והוא הגיע ל54 מעלות במאמץ(CPU:54 CPU1:46 CPU2:45) מלא בתוכנת S&M .. לכן אני חושב שהגיע הזמן למתוח אותו קצת מעבר..

קראתי את מדריך הOC שבאתר ובגדול הבנתי מה צריך לעשות.. רציתי לשאול אם באמת כדאי לי להתחיל בOC למעבד הבא עם קירור סטוק ועד לאיזה תדר מומלץ להגיע בFSB בתור התחלה.

בנוסף.. האם יש איזשהם הגדרות ספציפיות ללוח שלי (asus p5b) שמומלץ לבצע לפני שמתחילים?

עריכה:

ואיך המתח של המעבד נכנס לתמונה? ומתי אני אמור לשנותו?

פורסם

תנסה להגיע ל3GHZ ... אם יש לך מעבד טוב לא תצטרך לשנות מתחים.

תשנה את הFSB שלך ל333, שים לב למהירות הזיכרונות (אל תאיץ אותם כרגע). אם המחשב לא יציב תעלה מתח ל1.4 למעבד.

בכל אופן אם אתה רוצה להשאר עם OC תשקיע בקרור למעבד.

פורסם
  • מחבר

אהמ.. יש אופציה שאין לי אפשרות לעשות OC למעבד עם הלוח שלי?

אני פשוט לא מוצא את התפריט של הvoltages ושינוי הבאס.. (אני עם ביוס 1604)

עריכה:

קבלו ביטול. הצלחתי לעשות OC 3.0 למעבד ..

עכשיו בקשר למתחים.. מומלץ להעלות את המתחים למקס שלהם? כלומר 1.5 למעבד שלי ו2.1 לזיכרונות..?

כרגע הזיכרון והבאס ביחס של 1:1 כלומר- 667 זיכרון ו333 באס.. לאן אני ממשיך מכאן?

עידכון נוסף..-

משום מה הביוס וותוכנת S&M מזהות כי המעבד באמת ב3.0 אבל תוכנת cpu-z רושמת כי אני נמצא במכפלה 6 (ואני ב9) עם באס של 333(שזה נכון)..

פורסם

זה נקרא EIST וזה בסדר גמור! המעבד מוריד מהירות כשהוא לא בשימוש ע"י הורדת מכפלה.

לגבי המתחים - אל תעלה שום מתח (ובטח לא למקסימום!) לפני שבדקת יציבות....

תריץ ORTHOS על LARGE FFTS במשך 3 שעות לפחות.

פורסם
  • מחבר

OK אולי לא הבנת אותי.. התכוונתי למקסימום שהמעבד והזיכרון יכולים לעמוד בו לפי הנתונים.. ולא העליתי למקסימום.

כרגע בדקתי יציבות והוא עבר על מתח של 1.4 למעבד ולזיכרונות 1.9.. פשוט לפני השינוי המתחים היו על AUTO ואני לא יודע על מה לשים אותם על מנת שיעברו כמו שצריך.. כלומר המינימום צריך להקבע על ידי? בדיקות ?

או שאני פשוט צריך לשים את המתחים על המינימום שכתוב על הנייר?

-----------------------

או במילים אחרות מה המתחים ההתחלתיים שצריכים להיות לזיכרון ולמעבד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים