פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים זה MULTI בלבד, אבל ריכזו 90 אחוז מהדברים לתוך השלב הזה.מבחינת נשקים, אמצעי לחימה, כלי רכב בבטא יש הכל.בדמו היה אולי 10 אחוז מהארסנל שיש בבטא.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים בדקתי את ההבדל בין רמת טקסטורות HIGH למדיום. ואין הבדל! אבל יש הבדל של FPS 1. אז אין הבדל בכלל. לא במה שרואים ולא בביצועים.נ.במחר אני אבדוק זאת יותר לעומק.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים קיצר,מי שיש לו GTS 640 לא יוכל להריץ את המשחק על הגדרות גבוהות ?לא תהיה לך שום בעיה לשחק על VERY HIGH שזה תענוג הרבה יותר טוב מהHIGH ;D
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מה עדיף לשים: רזולוציה גבוה בלי אפקטים או רזולוציה נמוכה עם הרבה אפקטים? תודה
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים בקשה שמישהו יגיד לי איך מפיעילים את המשח ק בבקשה אני התקנתי את הכול ואני לא רואה את הלחצן שמפעיל את המשחק
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מה עדיף לשים: רזולוציה גבוה בלי אפקטים או רזולוציה נמוכה עם הרבה אפקטים? תודה רזולוציה גבוה בלי אפקטים עדיף מניסיון. וקובץ ההפעלה של המשחק נמצא פה: Crysis\Bin64
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים הצלחתי באמת לשים על VERY HIGH בעזרת מישהו פה..זה באמת יפה.ההבדל נראה לעין לדעתי רק בשמש וקצת בשמיים וזה בכלל לא ביג דיל...חוץ מיזה עשיתי השוואות(בין HIGH ל V.HIGH) של הצימחיה והאבנים ובאמת שהתאמצתי לא ראיתי הבדל.ההבדל המזערי שבגרפיקה VERY HIGH לא מצדיקה את ירידת ה FPS
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים יש פה השוואה של DX10 High Quality vs. DX10 Very High Quality, תראה.לינק - http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQxMCwzLCxoZW50aHVzaWFzdA==איזה הבדל יש ב - FPS ?
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים בקשה שמישהו יגיד לי איך מפיעילים את המשח ק בבקשה אני התקנתי את הכול ואני לא רואה את הלחצן שמפעיל את המשחק תיכנס לתיקיה איפה שהתקנת את המשחק ואז לתיקיה בשם BIN32 ושם תראה את האייקון.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים יש פה השוואה של DX10 High Quality vs. DX10 Very High Quality, תראה.לינק - http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQxMCwzLCxoZW50aHVzaWFzdA==איזה הבדל יש ב - FPS ?לא יודע ששמתי VERY HIGH הרגשתי שהמשחק פחות שחיק אולי זה בגלל הפריצה הזאת ..אין לי מושגאגב הם שינו את ההגדרות מכרטיס לכרטיס לפי הבאנצ שהבאת אז מה זה שווה אין פה בדיקה אחידה לפי הגדרות זהותעריכה: אתם יכולים לראות בעצמכם שלפי הSCREENSHOTS שהם הביאו באתר הזה שאין הבדל בכלל שנראה לעין בין HIGH ל V HIGH
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים הם רושמים שיש הבדל נראה לעין, כנראה תמונות לא מעבירות אותו כמו שצריך.תעשה את הבנץ' על HIGH ועל ה - V.HIGH הפרוץ ותרשום פה, מעניין אותי לדעת עד כמה הביצועים נפגעים.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים לא יודע ששמתי VERY HIGH הרגשתי שהמשחק פחות שחיק אולי זה בגלל הפריצה הזאת ..אין לי מושגאגב הם שינו את ההגדרות מכרטיס לכרטיס לפי הבאנצ שהבאת אז מה זה שווה אין פה בדיקה אחידה לפי הגדרות זהותעריכה: אתם יכולים לראות בעצמכם שלפי הSCREENSHOTS שהם הביאו באתר הזה שאין הבדל בכלל שנראה לעין בין HIGH ל V HIGHאתה צוחק? יש הבדל שרואים אותו טוב מאוד.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים ^ ירידה משמעותית.ואם צריך לחפש את ההבדלים אז זה לא משתלם.נסה אולי להשאיר את הצללים על HIGH ולראות מה אתה מקבל.מה שכן, ניתן לראות מהבאנצ'ים באתר הזה שאין הבדל ממשי בין ה-GTS320 ל-GTS640.דבר שלפחות לגבי המשחק הזה מחזק את הטענה שלהשקיע על על ה-GTS640 לא משתלם.אבל מצד שני, כמו שזה נראה, לא משתלם להשקיע על שום כרטיס היום. :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.