פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים שלום, אני צריך לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב, כדי לצפות במחשב דרך הטלוויזיה.יש לי את הכבלים המתאימים, אבל הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא פנימי, ואין לו יציאות (אם בכלל קיים כזה דבר)..מה אני עושה במצב כזה? תודה מראש..
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים לשאלה שלך אז קודם כול כן אפשר אבל תקנה כרטיס חדש עם TVOUT תתקין ואז תעלה לביוס ותשים את הכרטיס מסך הישן בDISABLE בהצלחה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים אתה מדליק את המחשב כאשר הוא מגיע למסך השחור שמראה את הזיכרון ואת סוג המעבד אתה לוחץ על כפתור DELבהצלחה
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר טלוויזיה של חברה גרמנית, ITT.. ויש לה כניסות RCA בלבד..בשביל זה אני צריך שלכרטיס המסך תהיה גם כניסה של RCA
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים אתה צריך כבל שמצד אחד יתחבר לכ.מסך בTV-OUT עם ראש S-VIDEO.ומצד שני אתה צריך ראש "בננה" שיתחבר לRCA.ואל תשכח כמובן להוציא סאונד מהכ.קול שתשמע אותו דרך רסיבר קולנוע ביתי או ישירות לTV.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר לא, אני צריך רק להעביר את התמונה, לא את הסאונד..הטלוויזיה והמחשב קרובים מאוד והמטרה היא רק להעביר למסך יותר גדול, כדי שיהיה יותר נוח לצפות.את הקול אני יכול לשמוע ישר מהרמקולים של המחשב אז אני לא צריך להעביר אותו גם..ולגבי ה- S-video, קראתי באיזה מדריך שלא חייבים להשתמש בחיבור הזה...אני יכול לחבר כבל RCA רגיל מהכרטיס לטלוויזיה ואני כבר אראה את המסך של המחשב דרך הטלוויזיה.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים כמובן שאפשר להשתמש רק בRCA.שוב תלוי ממה מורכב הTV-OUT של הכ.מסך מ-קומפוזיט או S-VIDEO.ואל תצפה לאותה איכות,לרוב המסך מחשב יותר איכותי ממסך TV.לרוב אם תשתמש בLCD-TV אז תוכל להנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.