עבור לתוכן

עזרה בחיבור לוח אם למארז

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש,והחלטתי לשפר את המארז שקיבלתי איתו-אז קניתי Enermax Chakra ECA 3052(מגיע עם מאוור 25 :) )

הלוח הוא GigaByte GA-p35c-ds3r:

http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2631

בעיקרון חשבתי שזה לא מסובך להרכיב את הלוח למארז-אבל קיבלתי איתו כל מיני ברגים וחלקים שאני לא ממש מבין מה המשמעות שלהם.

כדי לחסוך בזמן ובהודעות-שמתי את התמונות באתר שלי,ואני אשמח להסבר לגבי כל אחד מסוגי הברגים(מה אני אמור לעשות איתו) וגם לאיזה חורים במארז אני אמור לשים אותו-מיספרתי את סוגי הברגים לפי התמונות כדי לחסוך בילבול(בתמונות של המארז והלוח-אני אשמח פשוט לשירטוט על גביו לאיזה מקום איזה מספר בורג).

אני יודע שזה די הרבה טירחה-ואני מודה מראש למי שיעזור לי.

התמונות:

http://devilh.multiply.com/photos/album/23

פורסם

קודם כל תשים לב שבמארז עצמו יהיו רשומות לך אותיות ליד כל חריץ של בורג.

קח ליד את הברגים הבאים:

IMG_4717.JPG?et=uq4sbqVVUAOAzyoRtO1%2BQg

בחוברת ההדרכה של המארז יהיה רשום לך היכן לתקוע את הברגים הנ"ל, למשל יהיה רשום לפי ATX, לתקוע אותם בכל חריץ עם האות A...

תעשה את זה ותחבר אותם במקומות המתאימים.

אח"כ תניח את לוח האם קח שהוא יישב לפי הברגים שמחוברים כרגע במארז.

קח ליד את הברגים או אלה: IMG_4713.JPG?et=TknqUaiiTOjtsuI72JP7fQ או אלה: IMG_4715.JPG?et=6qNfQFL1J8jydjpvMs%2CIkA

זה לא כ"כ מובן לפי התמונות, אבל זה בורג שאמור להיכנס אל הראש של הברגים שהידקת בהתחלה אל המארז, ככה שיש מרווח מסוים בינו לבין לוח האם שיושב על הברגים של המארז.

זהו, פשוט תחבר אותם לפי הברגים שלוח האם יושב עליהם והוא מהודק.

פורסם
  • מחבר

אז זהו-שהחוברת שקיבלתי עם המארז זה דף מצ'וקמק שמסביר רק איך להשתמש במערכת ה-RAILS של ההארדיסקים,

אוקיי-היסתכלתי יותר טוב -בתוך המארז עצמו באמת מסומן ליד כל חו אות-ובתחתית איזה אות מתאימה לאיזה סוג לוח,

מה שאתה אומר זה שצריך לשים את ברגים מס' 9 לשים את הלוח ואז לחבר בעזרת מס' 7?(5 ארוכים מדי בשביל זה)

ומה זה ה"ברגים" מספרים -1,2,3 ?

פורסם

זה אמור להיראות ככה:

| | | ברגים מס' 7

------------- לוח האם

[ ] [ ] [ ] ברגים מס' 9

========== מארז

משום מה השרת שלך לא עובד, ככה שאני לא יכול לראות את שאר הברגים...

אבל שמתי לב שהיו שם ברגים לחומרה כמו כונן קשיח/כונן אופטי (מה שסביר להניח שלא תצטרך בכלל כי המארזים היום בנויים בשיטת tool free) ותופסנים נדמה לי לסידור צינורות של קירור מים.

אל תדאג- גם אני נשארתי עם שקית ענקית של ברגים ללא שימוש בהרכבה האחרונה שלי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה,

אני אשים רק את החלקים שאני ממש לא מבין מה עושים איתם(בחיים לא ראיתי כאלה ???)

מה אלה החלקים האלה?(קבצים מצורפים)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה לא עושה איתם כלום.

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת-מה הם משמשים?(הבנתי-לי אישית אין מה לעשות איתם-אבל בכלליות למה הם נועדו?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים