עבור לתוכן

עזרה בקניית רמקולים + מגבר.

Featured Replies

פורסם

גודל החדר: 10 מ"ר.

אני מחפש רמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה ולכן הבחירה היא זוג רמקולים.

אני מתלבט בין רצפתיים למדפיים. אין בעיה של מקום אבל הבנתי שרצפתיים יכולים להיות אוברקיל לחדר כזה קטן(יחסית), למרות שאני מאוד אוהב באסים.

התקציב הוא כ-4000 ש"ח לרמקולים ולמגבר.

אני לא מבין במגברים אז אשמח לעזרה כאן...

איזה סוג רמקולים הייתם ממליצים? יש חברה ודגם מומלצים? איפה אפשר לשמוע?

תודה.

פורסם

בנוגע לסוג הרמקולים. בדר"כ לגודל כזה הייתי ממליץ לשמוע מדפיים. עם זאת, במידה ואין בעיה של מקום, תנסה לשמוע כמה שיותר דברים. אני עם חדר באותו גודל בערך (12 מטר) ואני משתמש ברצפתיים דיי גדולים, ואין לי שום אוברקיל ושום בעיות של הדהודים בבאס.

בנוגע לחברות, זה לא משנה הרבה. לכל החברות יש דגמים טובים יותר ופחות. הכי חשוב שתיקח משהו של חבר אמיתית ולא של חברת מדבקה.

הייתי ממליץ לך מאוד לחפש דווקא משומשים. התמורה לכסף במשומשים היא גבוהה פי כמה.

Anatoli.

פורסם

מחזק :xyxthumbs:

נסה את פיוז בגבעתיים, יש להם מבחר רמקולים/מגברים מיד שניה עם אחריות.

איזה מוזיקה אתה שומע?

איזה צליל אתה מחפש?

פורסם

דווקא על פיוז אני כבר לא ממליץ. בשנה האחרונה בערך שמעתי המון דברים רעים על השירות שלהם, וגם כמה דברים שהם תיקנו לא החזיקו יותר מדיי זמן אצל מספר חברים שלי. דווקא שוק המשומשים הוא משהו שדיי כדאי לבדוק לדעתי.

Anatoli.

פורסם

שלום לכה

התקציב שלכה טוב

ואל תמהר ליקנות כנס לכמה חנויות ותיראה את הרמקולים והמגברים

ועצה שלי קודם תישמע את הרמקולים עים המגבר ותיראה אך הסאונד

ותראה מה מתאים לכה ועוד דבר לא למהר ללכת לחניות הרשת הגדולות

תיבדוק בקטנות

בהצלחה

פורסם

שלום לך,

תתחדש ותהנה ממה שלא תקנה.

כמה המלצות:

בתקציב שיש לך אם תלך על משומשים מ"בית טוב" (הכוונה מקום או אדם שלא ידפקו אותך) תוכל להרוויח הרבה יותר. בכסף שלך עם משומשים אתה יכול להגיע לסאונד ששווה פי 3 ממחירו. הכוונה היא שמגבר ורמקולים משומשים יכולים לתת סאונד ברמה של מגבר ורמקולים חדשים פי 3 ממחיר המשומשים. קח בחשבון שאתה צריך לבדוק אם לא עשו שינויים או החליפו אלמנטים במגבר והרמקולים ואם כן אז לבדוק מה החליפו ומי החליף.

המלצה שנייה : לכל אחד יש המלצה על מגברים ורמקולים משלו. על כן אני ממליץ לך פשוט ללכת ולשמוע !!!! קח כמה דיסקים שאתה מכיר לעומק ואוהב ואם אתה יכול קח איתך גם קומפקט או נגן אחר שהוא שלך ואתה מכיר (הנגן והדיסקים על מנת שיהיה לך מקור השוואה כי כבר שמעת אותם) וחבר אותו לרמקולים והמגבר שאתה מעוניין לשמוע. תאזין אם צריך כמה שעות בלי לדפוק חשבון. אדם שמבין ואוהב סטריאו יבין אותך וייתן לך לשמוע כמה שתרצה (בייחוד חנות).

איפה אתה גר ? אולי יש מקומות שאני מכיר לשלוח אותך אליהם.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לחברות, זה לא משנה הרבה. לכל החברות יש דגמים טובים יותר ופחות. הכי חשוב שתיקח משהו של חבר אמיתית ולא של חברת מדבקה.

איך אני יודע שחברה היא אמיתית, מוכרת ואיכותית ולא חברת מדבקה?(אני מודה-אני חדש בתחום)

איפה כדאי\מומלץ לחפש משומשים? אני מבין שזה באמת יכול להיות משתלם אבל בגלל שאני לא מבין זה בעייתי, איך אוכל לדעת אם דגם מסויים נחשב איכותי או לא? שלא יעבדו עליי..

למי ששאל, אני שומע את כל סוגי המוזיקה, אין משהו ספציפי.

ואני מתל אביב, אין בעיה לסוע לכל מקום במרכז לשמוע.

פורסם

דבר ראשון, חברות מדבקה זה כל החרתא כמו פירלס (הנצרית, לא זה מדנמרק שכבר הפסיקה לייצר רמקולים) פיור אקוסטיקס, ורוב הדברים שרואים באתרי המכירות הפומביות.

בנוגע למה נחשב איכותי, זה לא צריך לעניין אותך. חשוב שיישמע לך איכותי, לא שייחשב איכותי.

משומשים תחפש בלוחות השונים. יד2, פורום אודיו וקולנוע ביתי של תפוז, avisrael.co.il. בנוגע לחנויות, יש לך באיזור את מולי בנמל (סינמה פרדיסו) ואת אודיו-פידלטי, ואני בטוח שיש עוד מספר חנויות (מניסיון אישי שלי אני יכול להמליץ רק על אלה).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בחנויות שציינת מוכרים גם יד שניה?

אני חייב להודות שאני קצת מפחד לקנות ציוד ישן בייחוד שמדובר בסכומים האלה. ההבדל באיכות יכול להיות עד כדי כך משמעותי ששווה את הסיכון?

אגב החדר הוא ממ"ד, מה שאומר קירות בטון עבים מאוד... זה לטובתי בנושא האקוסטיקה נכון?

פורסם

מבחינת אקוסטיקה ממ"ד זה דיי רע. יותר מדיי רזוננסים.

משומש זה הרבה יותר משתלם מחדש באודיו.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים