פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים היייש לי מערכת סטריאו SONY MHC RG330 שמחוברת למחשב יש לי לפעמים רעשים ברמקולים זה מסתדר ואז שוב חוזר זאת לא בעיה בכרטיס הקול כי כבר חיברתי נגן למערכת והיה לי את אותם הרעשים כמו שזה נראה חיש בעיה בכבלים של הרמקולים שמחוברים למגבר תקנו אותי אם אני טועהתודה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים האם הרעש נגרם בזמן מסויים או אקראי ( מבחינתך )האם בדקת ויזואלית את החיבורים והחוטים / כבלים לראות שהכול מחובר כהלכה יתכן שכמו שאתה משער אילו בעיות הנגרמות מאיכות חיבורים גרועה קרי מגע רופף ו/או "חוטים" כמו כן יתכן שאלו הפרעות במערכת החשמל
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר הרעש אקראי הכל מחובר כהלכה זאת לא הבעיה וגם לא איכות החיבוריםכמו שזה נראה יש "לחדש" את הכבלים
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים לחדש את הכבלים משמע "קרעים" קטנים בכבל עצמו - יתכן אני אומר שנית רעש אקראי הוא יכול להיות תלוי מתח - אספקת חשמל יציבה
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר זה לא מתח וגם לא כבלים קרועים כי גם אחרי החלפת כבלים יש את הבעיה כמו שזה נראה הרמקול לא מצליח להתמודד עם צלילים נמוכים רק כשאני מגביר תווליום הכל מסתדר כמו שזה נראה אני צריך לקנות חדשים
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר נו הוא לא מצליח להתמודד עם באסכשהצליל נמוך אין לי בכלל צליל מהרמקול כשאני מגביר יש לי צליל אבל רועש לפעמים זה מסתדרלא יודע בדיוקיש הצעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.