עבור לתוכן

קיבלתי את ה eh350 החדשות שלי! מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הסאונד?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שיש איזשהו תהליך שנקרא Overburn או משהו כזה.

איך עושים ומה כרוך.

פורסם

תשים אותן עם מוזיקה בווליום טיפה גבוהה מהרגיל, ושירים כבדים כמו מטאל במשך יום וחצי...

אח"כ ככל ששומעים בהם ככה הסאונד "נפתח" ומשתפר.

פורסם
  • מחבר

איך קוראים לתהליך?

ואין איזה הסבר יותר מדוייק מ"שים שירים כבדים למשך יום וחצי" :)?

ווליום ממש גבוה?

פורסם

הבנתי שיש איזשהו תהליך שנקרא Overburn או משהו כזה.

איך עושים ומה כרוך.

אין הסבר יותר מדויק....

תחבר למערכת או לנגן, שים ווליום יחסית גבוהה אבל לא מפוצץ ושירים הכי מופרעים שאתה יכול...

זה הכל.

פורסם

התהליך נקרא Burn-In, או Break-In כשעושים את זה בפעם הראשונה לאוזניות, לא משנה זה סתם טרמינולוגיה.

אתה לא חייב לשים משהו כבד, שים פשוט איזה אלבום שאתה אוהב על ווליום שאתה בדר"כ שומע בו ותן לזה לרוץ (בחזור כמובן). משך הזמן משתנה מאוזנייה אחת לשנייה... 'קיצר יש FAQ מאוד מפורט על זה בhead-fi.org, פורום אוזניות. כנס לשם ותשכיל. :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

זו התשובה שחיפשתי :xyxthumbs:

פורסם

וואי וואי כמה בלגאן. Break-in זה לא burn-in אילו תהליכים שונים, כאשר אחד מהם בהכרח יכיל גם את השני, אך זה לא פועל ההיפך.

כל הדבר הזה שרוי בערפל כיוון שחלק חושבים שהוא לא קיים. כיוון שאנחנו מאלה שיודעים שהוא קיים, נמשיך הלאה.

באוזניות כמו שלך אני לא יודע אם זה בכלל משנה, אבל במידה והחלטת לעשות תעשה נכון. לא עושים בעוצמה גבוהה, אלא בעוצמה שבה כבר אפשר להינות מהמוזיקה אבל נמוכה במידת האפשר. כמה שעות ככה ואחרי זה מגבירים קצת. תוך 24-48 שעות ברוב המוחלט של האוזניות כבר אין מה לדאוג ואפשר להשתמש בהן רגיל כמו שרוצים. ד"א, התהליך הזה נקרא Break-in.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים