פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים שלוםאני נכנסתי להגדרות אינטרנט בWII בחרתי ברשת אלחוטיט ואז ברשת שיש לי בבית(אין בה סיסמה) ואז הוא אומר לי שהוא עושה בדיקה ואז הוא אומר שהבדיקה נכשלה....למה זה אני צריך לעשות עוד משהו?תודה מראש
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים המכשיר לא תומך בכל ראוטר ואולי הראוטר לא מעודכן באתר של נינטנדו צריך להיות רשימה של מה שניתמך רישמית יתר הראוטרים חלקם כן ניתמכים חלקם לא במיקרה שלא יש אפשרות ליקנות מתאם USB מיוחד לWII שמתחבר למחשב ודרכו אתה גולש בכל מיקרה תנסה לעשות תבדיקה עוד הפעם אתה אמור ליראות תשם של הרשת ולנסות ליתחבר
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר המכשיר לא תומך בכל ראוטר ואולי הראוטר לא מעודכן באתר של נינטנדו צריך להיות רשימה של מה שניתמך רישמית יתר הראוטרים חלקם כן ניתמכים חלקם לא במיקרה שלא יש אפשרות ליקנות מתאם USB מיוחד לWII שמתחבר למחשב ודרכו אתה גולש בכל מיקרה תנסה לעשות תבדיקה עוד הפעם אתה אמור ליראות תשם של הרשת ולנסות ליתחבר הUSB הזה הוא כביל או אלחוטי גם?וכמה הוא עולה?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים הוא אלחוטי-אבל אני לא מוצא אותה ראיתי תמכשיר הזה-http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5440&perur=1&t=23שלפי הבנתי נותן לך לחבר חוטית אבל המחיר בארץ לא מישתלם כי אפשר ליקנות ראוטר תומך באותו המחיר
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר הוא אלחוטי-אבל אני לא מוצא אותה ראיתי תמכשיר הזה-http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5440&perur=1&t=23שלפי הבנתי נותן לך לחבר חוטית אבל המחיר בארץ לא מישתלם כי אפשר ליקנות ראוטר תומך באותו המחיר טוב תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים אתה יכול לנסות לעדכן תראוטר -אולי זה יעבוד אבל יכול להיות שאחרי זה תיצתרך לדעת איך להגדיר תראוטר אפשרות נוספת זה ליבדוק תWII בחדר אחר יכול להיות שיש בעיות קליטה עוד אפשרות זה שהראוטר מוגן ובסיסמה ולא נותן לWII ליכנס
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר אתה יכול לנסות לעדכן תראוטר -אולי זה יעבוד אבל יכול להיות שאחרי זה תיצתרך לדעת איך להגדיר תראוטר אפשרות נוספת זה ליבדוק תWII בחדר אחר יכול להיות שיש בעיות קליטה עוד אפשרות זה שהראוטר מוגן ובסיסמה ולא נותן לWII ליכנס לא הקליטה הייתה טובה(בצבע ירוק) ואין סיסמה...מה זאת אומרת לעדכן את הראוטר?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים לראוטרים יש תוכנה פנימית שאפשר לעדכן דרך דפדפן לפעמים זה פותר בעיות כאלו תחפש הסברים באתר של הראוטר אבל תידע שאולי תיצתרך להגדיר הכל מחדש אחרי עדכון תוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.