עבור לתוכן

מחשב עושה ריסטארט באופן אוטומטי

Featured Replies

פורסם

שלום ,

לפני כמספר חודשים קניתי מחשב חדש ומדיי פעם הוא .עושה ריסטארט באופן עצמאי אז חשבתי על האפשרות שאולי המעבד מתחמם יתר על המידה.

טווח הטמפרטורות שהוא נמצא בהם נע בין 56 -60 מעלות במצב מנוחה בעומס הוא יכול גם לטפס ל 65 מעלות.

המעבד הוא Intel Core 2 Duo E6300 Processor.

במחשב לא נעשה האצת חומרה.

למחשב יש מאוורר במארז בנוסף למאוורר המעבד.

1. האם בטווח זה המעבד אמור לגרום להפעלה מחדש של המחשב.

2. אלו טמפ' הם בגדר הנורמה לעבודה תקינה עם המעבד.

תודה רבה מראש לכל המגיבים.

פורסם

תראה זה לא חייב להיות המעבד ,למרות שבמנוחה הוא מגיע ל 60 מעלות,אתה בדקתה רכיבים אחרים

כגון הלוח-אם ,הכרטיס מסך. אני מציע לך תבדוק עם התוכנה הזאת .ברשותך היתה רושם את שאר המפרט,זה יעזור יותר...

http://www.stvsoft.com/

פורסם
  • מחבר

אני מבין שזה יכול להגרם גם כן מחומרה אחרת...

האם משהו יודע מהם ערכי הטמפ' של מעבד מסוג זה אשר גורמות לו לעשות ריסט, או בכלל מהם הערכים הנורמלים והתקינים.

*אגב האפשרות בביוס להגבלת טמפ' מבוטלת.

תודה רבה.

נ.ב אשמח אם מנהל\אחראי יוכל להשתתף בדיון.

פורסם

למרות שאני לא חושב שהטמפרטורה של המעבד היא הבעיה (כי כאשר זה המצב המחשב מתכבה לגמרי)

היא מאוד גבוהה וכדאי לך לקנות קירור חדש ,לפי האתר של אינטל הטמפרטורה המקסימלית היא 61.4C

http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9SA

למרות שהמעבד יכול לסבול מעלות קצת גבוהות יותר זה לא הכי בריא

תכנס ל c:\windows\minidump כווץ את כל הקבצים וצרף להודעה (לחץ על אפשרויות נוספות..)

אלה הלוגים (קבצי דיווח) של מסכים כחולים,ולפי הגדרת ברירת מחדל כאשר יש מסך כחול

וינדוס עושה ריסטרט אוטומט

ותן יותר פרטים,תביא את המפרט של המחשב ,וציין מה אתה בדרך כלל עושה

לפני שיש ריסטרט אוטומטי

פורסם

בתור התחלה תחליף את הגוף קירור למעבד, לא מצב תקין מעבד כזה בטמפרטורה כזאת

ממליץ על זה זול וטוב יש לו אותו על Q6600 לא עובר את ה40 מעלות

http://ivory.co.il/product.asp?productid=523&CatCode=67

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תכנס ל c:\windows\minidump כווץ את כל הקבצים וצרף להודעה (לחץ על אפשרויות נוספות..)

אלה הלוגים (קבצי דיווח) של מסכים כחולים,ולפי הגדרת ברירת מחדל כאשר יש מסך כחול

וינדוס עושה ריסטרט אוטומט

ותן יותר פרטים,תביא את המפרט של המחשב ,וציין מה אתה בדרך כלל עושה

לפני שיש ריסטרט אוטומטי

1)

מפרט מחשב:

INTEL E6300

7600GT GAIWARD

SEAGATE 250GB 16MB

KINGSTON 1 MODULE OF 1GB

FSP GLN 350W

MB GIGABYTE GA 965P S3

2)

-בדרך כלל המחשב מתכבה שאני באמצע שיחה בסקייפ\צופה בתוכניות עם STREEMING במחשב....

-יש לציין שיש לי פס רחב מאוד לאינטרנט ואני מוריד לפעמים בקצב של מגה וחצי לשנייה והביטלורד כמעט תמיד במצב עבודה.

3) אני לא מוצא תקייה כזאת במחשב ולא קובץ הנקרא minidump.

4)בקשר להחלפת קרור- נראה לי שאני אלך לקנות משחה טרמית ואנסה לבדוק אם זה יעזור לפני שאני אחליף את המערכת קירור הנוכחית . (אלא אם כן ידוע שהמערכת קרור אותה מספקת אינטל לא מספיק טובה )

תודה על העזרה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

משחה טרמית יכולה לתת שינוי של 3-5 מעלות מקסימום ולכן במקרה שלך רק גוף קירור יעזור להוריד מעל 10 מעלות

ממליץ להחליף וחבל להוציא כסף על משחה טרמית

בהצלחה

פורסם

זה קרה גם לי. לא עם מפרט כזה, אבל זה קרה. יכול להיות שזה בעיה בראם (לי זה היה ככה) או במעבד או בשניהם

אפ אתה משתמש באקס פי תיכנס לאתר של מיקרוסופט ותעשה חיפוש MEMORY DIAGNISTICS TOOL תוריד את זה ותעקוב אחרי ההוראות, אח"כ תעשה ריסטרט למחשב ותעשה בביוס שהוא יעלה מהדיסקט שהכנת. תעשה EXTENDED TESTS ותן לו לעבור מה לופים, עדיף 4-5 אבל כמה שיותר , יותר טוב. אם יש שגיאה אז זה בעיה או בזיכרון או המעבד....

גם אם אתה מחליך אץ הזיכרון/מעבד הבעייתי, יכול להיות שהמחשב עדיין יעשה ריסטרט, אז אתה צריך לפרמט את המערכת:(

אם אתה משתמש בויסטה אז הכלי מובנה בתוך המערכת כבר

בהצלחה....ואגב, חימום יותר של המעבד יגרום לכיבוי מחשב ולא ולריסטרט

בהצלחה עוד פעם

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים