פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים אני תצריך קודם כל שההפצה תוכל לרוץ מדיסק רגיל LIVECD של 700 מגהומה שהכי חשוב זה שהיא תוכל להשתמש במערכת קבצים שיש במחשב בין אם זה FAT32 ו/אוNTFS32 עם יכולות כתיבה וקריאהואפשרות להעתקה מההארדדסיק להתקנים חיצוניים כמו נגני MP3 או אם להיות יותר ספציפי RIO CARBONניסיתי את UBUNTU החדשהוגם את KONNOPIXושניהם לא מאפשרות לי להעתיק קובץ מHD לנגן MP3
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר אין שגיאהאני מסמן קבצים על הHDכפתור ימני->העתקבא לנגןכפתור ימני -ואין שום הדבק
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים על איזה נגן מדובר? מה המערכת קבצים שבו? על איזה אובונטו אנחנו מדברים? גיל אתה חייב לעשות סדר בנושא הזה, זה ממש לא בסדר שאנשים לא קוראים את הסטיקי ואתה מתעלם מזה
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר אני תצריך קודם כל שההפצה תוכל לרוץ מדיסק רגיל LIVECD של 700 מגהומה שהכי חשוב זה שהיא תוכל להשתמש במערכת קבצים שיש במחשב בין אם זה FAT32 ו/אוNTFS32 עם יכולות כתיבה וקריאהואפשרות להעתקה מההארדדסיק להתקנים חיצוניים כמו נגני MP3 או אם להיות יותר ספציפי RIO CARBONניסיתי את UBUNTU החדשהוגם את KONNOPIXושניהם לא מאפשרות לי להעתיק קובץ מHD לנגן MP3ומערכת הקבצים בנגן זה FAT32
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר לא יודע לאן בדיוק וקצת בעיה לבדוק...בעיקרון אני נכנס לCOMPUTER ושם הוא מופיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.