פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים כמו שהכותרת מציינת אני צריך המלצות לשתי טלויזיות, שתיהן LCD.אחת בגודל של 37 אינץ' עד 7000 ש"ח.שניה בגודל 26 אינץ' עד 4000 ש"ח.אז תנו בבקשה המלצות לטלויזיה ובכללי גם איזה חברות טלויזיה מובילות עכשיו יש.תודה מראש.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר UP.מתנצל שאני מקפיץ אחרי 23 שעות ולא אחרי ארבע פשוט אני לא יודע אם תהיה לי גישה למחשב עד הערב.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים אהלן איש,בתקציב שלך:לגדולה או HITACHI או SHARP. עדיפות להיטאצ'י כי השארפ הטובה יותר בתמונה עולה הרבה יותר. לקטנה היטאצי גם ואפילו יש לך 32 אינטצ בסביבות המחיר הזה.מבחינת איכות, בתור אחד שהשווה אותן אחת לשניה ולעוד מה סוגים (טושיבה, סוני, נק ועוד ועוד) ההיטאצ'י "קורעת אותם לגזרים" והשארפ עוד יותר טובה אך יותר יקרה. גם מבחינת ביקורות בכל העולם אין להן מתחרות.תתחדש ותהנה....בכל מה שתקנה.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים ב37 קח את הToshiba C3000 (בדגם של הגודל שאתה רוצה כמובן), טלוויזיה מאוד מוצלחת.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מצחיק שאתם נותנים המלצות לטלוויזיות בלי שאתם יודעים מה השימושים של הבחור..
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אמנזיה יקר,לא משנים לי מה השימושים שלו !!!מכל שימוש שלא תחפש הטלוויזיות שהמלצתי נחשבות סוף הדרך. תקרא קצת ביקורות עלין ותבין.לי עצמי אין אותם כך שאני לא ממליץ מתוך העובדה שיש לי ואני מתלהב. אני אישית מת לקנות כזו טלוויזיה וראיתי את כולן, האמן לי וקראתי על כולן ביקורות. היטאצי ושארפ הן בגדר חלום רטוב בכל הקשור לטלוויזיות LCD ופלאזמות.אפילו אלו שלא HD מלא, אלא רק 720P נותנות תמונה שאוכלת לארוחת בוקר פירמות אחרות עם 1080.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.